نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

  1. #1

    نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    با سلام
    تاریخ تولد پرسنل به صورت میلادی تودیتا بیس ذخیره میشه نوع فیلد datetime و به این صورت ذخیره می شه
    11/01/1982 00:00:00 حالا می خوام وقتی مدیر وارد سیستم شد لیست افرادی که تولدشون امروز و فردا هست رو بهش نشون بده.
    لطفا راهنمایی کنین چطوری این کاررو انجام بدم.

  2. #2

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    شما تاریخ تولد از بانک بگیر با سیستم مقایسه کن اگه برابر بود تولد او فرد است

  3. #3

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    نقل قول نوشته شده توسط saeed31641 مشاهده تاپیک
    شما تاریخ تولد از بانک بگیر با سیستم مقایسه کن اگه برابر بود تولد او فرد است
    من کد رو به این شکل نوشتم ولی چیزی برنمیگردونه

    SearchPerson(DateTime.Today);

    private void SearchPerson(DateTime date)
    {
    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(DAL.ConnectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT [PersonCode], [BirthdayDate] FROM [Tbl_Personel] WHERE (BirthdayDate = @BirthdayDate)", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@BirthdayDate", date);
    con.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    GridView1.DataSource = dr;
    GridView1.DataBind();
    con.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    خوب شما میتونین تک تک فیلدها رو بخونین و با دستور SubString مقدار تاریخ رو از ساعت جدا کنین و تاریخ رو بدست بیارین. بعد از اون با تاریخ سرور مقایسه کنین. بهتر بود قبل از شروع به کار و کد نویسی پروژه ، کل سیستم و کر خود را تحلیل می کردین و بعد پروژه رو شروع به کد نویسی می کردین. به این میگن مهندسی نرم افزار. پیشنهاد می کنم که حتما در این مورد مطالعه کنین. ولی برای شرایط شما که اگه دیگه نمیشه فیلدها رو کدهاتون رو تغییر بدین، به نظر من تنها روش شما همینه

    موفق باشین

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    54

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    DateTime.Today ساعت و دقیقه و ثانیه لحظه اجرا را بر می گرداند و با ساعت و دقیقه و ثانیه ذخیره شده شما مغایرت دارد

  6. #6

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    من این کاررو با () DATEPART درست کردم،ولی الان یه موردی رو متوجه شدم اونم اینه که یک تاریخ در سال های مختلف در شمسی فقط سالهاش فرق می کنه ولی در میلادی اینطوری نیست !!!
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms174420.aspx
    مثلا اینو ببینید
    1388/12/14 >>>>04/09/1981 00:00:00
    1389/12/14 >>>>12/31/1982 00:00:00
    1390/12/14>>>>02/03/2009 00:00:00
    1391/12/14 >>>>02/04/2010 00:00:00
    1392/12/14>>>>03/05/2011 00:00:00
    1393/12/14>>>>03/04/2012 00:00:00
    1394/12/14 >>>>03/04/2013 00:00:00
    حالا به نظر شما من چطوری تاریخ تولد کسانی که در 12/14/**13 بدنیا اومدم روبدست بیارم؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    چرا می پیچونی خودت رو؟ دو راه داری :
    1- اول تاریخ های داخل دیتابیس رو به شمسی برگردون(از پرشیا استفاده کنی دیگه ساعت رو نمیده می تونم فقط تاریخ رو برگردونی) بعد با تاریخ امروز مقایسه کن اگه برابر بود تولده.
    2- تاریخ تولد کاربر رو به میلادی برگردونه و با امروز مقایسه کنه اگه برابر بود تولدشه.
    که قطعا راه اول معقول تره

  8. #8

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    توخود sql به شمسی تبدیل کنم؟؟؟؟؟
    چطوری؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aebrs@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    یزد - همراه : 09131530190
    سن
    56
    پست
    131

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    من ترجیح می دهم که اینکار را سمت اس کیو ال انجام بدهم.
    برای اینکار از این توابع را هم می شود استفاده کرد:

    select e.name from employeeTable e where datepart(d, e.birthday) = datepart(d, getdate()) and datepart(m, e.birthday) = datepart(m, getdate())

    این م همون تابع به شکل دیگر :

    SELECT * FROM Employees WHERE DATEPART(d, DateOfBirth) = DATEPART(d, GETDATE()) AND DATEPART(m, DateOfBirth) = DATEPART(m, GETDATE())



    امید که مفید باشد

  10. #10

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    نقل قول نوشته شده توسط aebrs@yahoo.com مشاهده تاپیک
    من ترجیح می دهم که اینکار را سمت اس کیو ال انجام بدهم.
    برای اینکار از این توابع را هم می شود استفاده کرد:

    select e.name from employeeTable e where datepart(d, e.birthday) = datepart(d, getdate()) and datepart(m, e.birthday) = datepart(m, getdate())

    این م همون تابع به شکل دیگر :

    SELECT * FROM Employees WHERE DATEPART(d, DateOfBirth) = DATEPART(d, GETDATE()) AND DATEPART(m, DateOfBirth) = DATEPART(m, GETDATE())



    امید که مفید باشد
    ممنون
    منم دقیقا از همین روش استفاده کردم ولی شما منظور رو متوجه نشدی دادا.
    تاریخ هارو نگاه کن
    1388/12/14 >>>>04/09/1981 00:00:00
    1389/12/14 >>>>12/31/1982 00:00:00
    1390/12/14>>>>02/03/2009 00:00:00
    1391/12/14 >>>>02/04/2010 00:00:00
    1392/12/14>>>>03/05/2011 00:00:00
    1393/12/14>>>>03/04/2012 00:00:00
    1394/12/14 >>>>03/04/2013 00:00:00
    اینا رو چطوری چکارکنمممممممممممم!
    اینو چطوری میشه استخراج کرد.

  11. #11

    نقل قول: نمایش تاریخ تولد افراد در هر روز

    باسلام
    قصد دارم در نرم افزاری که درحال نگارش آن هستم
    بطور خودکار براساس تاریخ تولد رویدادی به مدیر داده بشود تا متوجه بشود امروز تولد چه کسی است
    بطوریکه مدیر بتواند براساس این رویداد ها حتی کارهای شخصی خود را نیز مدیریت کند./
    نکته: من نمی خوام از بانک اطلاعات استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یاد آوری تاریخ تولد افراد در اکسس
    نوشته شده توسط abdoreza57 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1394, 08:17 صبح
  2. سوال: نمایش روز در قسمت مربوط به نمایش تاریخ و زمان سایت
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 10:03 صبح
  3. حرفه ای: نمایش تاریخ روز در عنوان پنچره مرورگر !!!
    نوشته شده توسط aspismylove در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 19:49 عصر
  4. سوال: نمایش تاریخ روز در منوی کشویی
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 22:13 عصر
  5. نمایش تاریخ روز در DataReport (VB6)
    نوشته شده توسط baharehresidegan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •