نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در کوچک کردن ( مینیمایز کردن ) فرم برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99

    مشکل در کوچک کردن ( مینیمایز کردن ) فرم برنامه

    مشکل اینه که وقتی غیر از فرم اصلی برنامه فرم دیگه ای رو کوچک میکنیم به جای قرار گرفتن در taskbar بالای اون قرار میگیره . این مشکلو چطور میشه حل کرد :oops:
    با تشکر از همه دوستان گلم . :wink: :roll:

  2. #2
    سلام
    این امر طبیعیه و مشکل محسوب نمیشه که راه حل داشته باشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    :shock: :shock: :shock:

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    فرض کنید من فرم اصلی برنامه رو hide بکنم و می خوام فرم بعدی اگه مینیایز شد در taskbar قرار بگیره باید چیکار کرد ؟
    مرسی :|

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    procedure TForm2.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    SetWindowLong(Handle, GWL_EXSTYLE,
    GetWindowLong(Handle, GWL_EXSTYLE) or WS_EX_APPWINDOW);
    end;

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    مرسی از جوابتون :oops:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اقای دلفی اریا این کد که نوشتید چی کار میکنه؟ توضیح بدید ممنون میشم.

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اقای دلفی اریا این کد که نوشتید چی کار میکنه؟ توضیح بدید ممنون میشم.
    خوب خودتون امتحان کنید ببینید چیکار میکنه :!:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    APPLICATION.MINIMIZE

    اینو هم امتحان کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اقای کرامتی عزیز در مورد کارش نگفتم در مورد نحوه کارش گفتمیعنی چه جوری نه چی کار.
    با تشکر.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •