نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ویرایش داده های جدول

  1. #1

    ویرایش داده های جدول

    با سلام به دوستان
    دوستان من یک فرم نوشتم که یکسری اطلاعات میگیره روی جدول مورد نظر select زده بعد اطلاعات را نمایش می دهد . اما حالا می خوام ی دکمه ویرایش روی فرمم بگذارم و وقتی کاربر روش کلیک کرد بتواند اطلاعات ویرایش کن ؟؟؟؟؟؟
    باید چی سرچ بزنم؟؟؟؟؟؟؟
    اگه میشه یکی کمکم کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: ویرایش داده های جدول

    [IMG]C:\Documents and Settings\masoud\Desktop\گراف-cpu[/IMG]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ویرایش داده های جدول

    شما اول با select بیا و اطلاعات جدولت رو نمایش بده . بعد مقدار id رو با متغییر بده به یک ادرس به صورت زیر:
    <a href="update.php?id='.$row['id'].'"><img src="edit.gif"></a>

    در این صفحه برای هر مطلب یک عکس نمایش داده میشه که مختصص اون رکورد هست وقتی روش کلیک میکنی شماره ی رکورد رو مفرسته برای صفحه ی update.php
    اونجا با استفاده از دستور زیر داده میشه به سلکت:
    $_GET['id']

    به شکل زیر:
    $sql="SELECT * FROM jadval where id='$id'";

    و به شکل زیر بیا مقادیر رو توی تکست نمایش بده
    echo "<input type='text' name='title' value='{$title}'>";

    شماره ی رکورد که در فرم هست به صورت مخفی به این شکل نوشته میشه:
    echo "<input type='hidden' name='id' value='{$id}'>";

    بعد وقتی طرف متنش رو تغییر میده و روی دکمه کلیک کرد شماره ی رکورد و مقادیر تکست به دستور زیر ارسال میشه:
    $result=mysql_query("UPDATE jadval SET title='{$title}', msg='{$msg}' where id='{$id}'");

    و ویرایش به پایان میرسه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: ویرایش داده های جدول

    سلام
    خط اول این دستور وقتی درجدول واقع در html استفاده میشه شماره id ردیف جاری رو نشون نمیده بلکه اولین id موجود در بانک اطلاعاتی رو نشون میده .
    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    شما اول با select بیا و اطلاعات جدولت رو نمایش بده . بعد مقدار id رو با متغییر بده به یک ادرس به صورت زیر:
    <a href="update.php?id='.$row['id'].'"><img src="edit.gif"></a>
    چه طور میشه شماره id یک ردیف از یک جدول در Html ‌رو بدس آورد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ویرایش داده های جدول

    نمیدونم منظورت رو فهمیدم یا نه. چرا میخوای یه رکورد رو بدست بیاری؟
    برای نمایش یه رکورد :
    SELECT * FROM jadval where id=2

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش داده های جدول به صورت کلی
    نوشته شده توسط matinebi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 16:21 عصر
  2. کپی داده های جدول مقصد replication
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1387, 13:29 عصر
  3. ارور در هنگام ویرایش داده های بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 18:20 عصر
  4. پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 13:51 عصر
  5. پرینت از داده های جدول
    نوشته شده توسط behnosh59 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •