نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نشان دادن خروجی از دیتابیس

  1. #1

    نشان دادن خروجی از دیتابیس

    سلام.

    من یه query دارم

    "select * from others"

    خروجی تقریبا 4 سطره !

    کل کد اینه :


    $result="select * from others";

    $result=mysql_query($result,$dbhandle);

    while($row=mysql_fetch_arry($result)){

    echo $row["$i"];
    $i++;
    }

    ولی سطر به سطر چاپ نمیکنه از سطر اول فقط ستون اول رو چاپ میکنه در حالی چند ستون دیگه هم وجود داره

    مشکل چیه ؟

    روش دیگه ای معرفی کنید واسه خروجی گرفتن ؟!

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نشان دادن خروجی از دیتابیس

    <?php
    $result="select * from others";
    $result=mysql_query($result,$dbhandle);
    while($row=mysql_fetch_array($result)){
    foreach($row as $key){
    echo $key;
    };
    }?>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشان دادن فیلد های دیتابیس در تکست باکس
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 10:47 صبح
  2. مبتدی: نشان دادن بک جدول دیتابیس درون دیتا گرید
    نوشته شده توسط rezarko در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1391, 21:41 عصر
  3. مشکل عدم نشان دادن داده های دیتابیس با توجه به اتصال درست (عدم اعلان خطا توسط برنامه)
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 14 اسفند 1388, 07:00 صبح
  4. نشان دادن دیتابیس های موجود در SQL در یکCombobox
    نوشته شده توسط kamal_habibi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 17:29 عصر
  5. داشتن یک مقدار خالی(برای نشان دادن عدم انتخاب)در کامبوباکسی که به دیتابیس بایند شده
    نوشته شده توسط hanieh66 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 08:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •