نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    سلام دوستان
    من با سی شارپ یه برنامه نوشتم که دیتابیسش sqlite هستش!
    توی سیستم خودم خوب کار می کنه ولی وقتی توی سیستم دیگه اجراش می کنم این ارور رو میده:
    the specified store provider cannot be found in the configuration,or is not valid
    در ضمن برای کار با دیتابیس از Entity Framework استفاده کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    دوستان اگه راه حلی برای این مشکل دارید کمکم کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله kingtak : سه شنبه 24 بهمن 1391 در 23:02 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    یعنی این مشکل برای کسی پیش نیومده؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    سلام
    هنگام انتقال فایل های
    SQLite.NET.dll
    sqlite3.dll
    رو به سیستم کاربر انتقال میدی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط a.ameri مشاهده تاپیک
    سلام
    هنگام انتقال فایل های
    SQLite.NET.dll
    sqlite3.dll
    رو به سیستم کاربر انتقال میدی؟
    دوتا فایل هستش:
    System.Data.SQLite.dll
    System.Data.SQLite.Linq.dll

    دوتاشو هم Copy Local میکنم.باز جواب نداد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    من این کار رو از رویلینک زیر انجام دادم
    http://1mohammadi.ir/opensource/enti.../#comment-1567

    البته این دوتا اسمبلی رو خودم به رفرنس ها اضافه کردم.یعنی در حالت ایجاد کلاس Entity خودشون به رفرنس ها اضافه نمیشن
    این هم فایل App.config:


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" />
    </startup>
    <connectionStrings>
    <add name="MyLightEntities" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;provider=System.Data.SQLite;provider connection string='data source=&quot;MyLight.sqlite&quot;'" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    سلام
    اگه میشه لینکی به آموزش SqlLite به ما بده دوست عزیز
    دوست دارم تو پروژه هام استفاده کنم
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    خوشبختانه حل شد!
    به زودی به صورت PDF تو همین سایت برای استفاده دوستان آمادش میکنم.
    آخرین ویرایش به وسیله kingtak : دوشنبه 30 بهمن 1391 در 14:15 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    اگر میتونی فایل اجرایی برنامه ات رو بده یه تست بکنیم

  10. #10

    نقل قول: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر

    آدرس بانک را درست دادی تو کانکشن استرینگ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در کار با دیتابیس SQL Server
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 12:33 عصر
  2. مشکل در کار با دیتابیس access از طریق vb
    نوشته شده توسط mahdyari77 در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 19:41 عصر
  3. مشکل در کار با دیتابیس و دستور Fill
    نوشته شده توسط taghiv در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1390, 21:01 عصر
  4. انتقال دیتابیس به یک سیستم دیگر
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 23:27 عصر
  5. پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1384, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •