نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در حذف یک فایل

  1. #1

    مشکل در حذف یک فایل

    سلام

    من از کد زیر برای حذف فایل about.inc در شاخه ی اصلی سایت استفاده می کنم ولی پیغام Accees denied رو میده.
    مشکل از کجاست؟


    Dim f As New FileInfo(Server.MapPath(".") & "about.inc")
    f.Delete()


    یا از کد

    Dim f As New FileInfo(Server.MapPath(".") & "\about.inc")
    f.Delete()

  2. #2
    کاربر جدید آواتار مهران فروردین
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    14
    سلام PrinceDotNet گرامی:
    پیام Accees denied یعنی اینکه فایل In Use است، این فایل جائی در بالاتر باز شده و بسته نشده است، و هنوز در حال سرویس دهی به سیستم عامل، برنامه شما و یا چیز دیگری است - قسمتهای قبلی برنامه خود و نرم افزارها یا سیستم عامل که ممکن است سرویسی از این فایل بگیرند (مثلا در حال خواندن اطلاعات از آن باشند) و یا سرویسی به آن بدهند (مثلا در حال نوشتن اطلاعات در آن باشند) را بررسی کنید البته ممکن است کار سرویس تمام شده باشد اما فایل همچنان باز مانده باشد. قبل از انجام هرگونه عملیات حذف، اضافه و غیره روی فایلها ببینید با چه Handel ای فایل باز شده و آنرا ببندید. ضمنا File Attlib.. را هم کنترل کنید - البته احتمال آن کم است ولی ضرر ندارد ممکن است سیستم عامل در دادن پیام خطای مناسب اشتباه کند صفت فایل را اگر ReadOnly است به R/W تبدیل کنید ضرر ندارد البته خیلی بعید است که مشکل این باشد اما گاهی پیش می آید.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط مهران فروردین
    سلام PrinceDotNet گرامی:
    پیام Accees denied یعنی اینکه فایل In Use است، این فایل جائی در بالاتر باز شده و بسته نشده است، و هنوز در حال سرویس دهی به سیستم عامل، برنامه شما و یا چیز دیگری است - قسمتهای قبلی برنامه خود و نرم افزارها یا سیستم عامل که ممکن است سرویسی از این فایل بگیرند (مثلا در حال خواندن اطلاعات از آن باشند) و یا سرویسی به آن بدهند (مثلا در حال نوشتن اطلاعات در آن باشند) را بررسی کنید البته ممکن است کار سرویس تمام شده باشد اما فایل همچنان باز مانده باشد. قبل از انجام هرگونه عملیات حذف، اضافه و غیره روی فایلها ببینید با چه Handel ای فایل باز شده و آنرا ببندید. ضمنا File Attlib.. را هم کنترل کنید - البته احتمال آن کم است ولی ضرر ندارد ممکن است سیستم عامل در دادن پیام خطای مناسب اشتباه کند صفت فایل را اگر ReadOnly است به R/W تبدیل کنید ضرر ندارد البته خیلی بعید است که مشکل این باشد اما گاهی پیش می آید.
    لزوماً پیام Access denied به معنی In Use بودن نیست بلکه بدون مجوز های کاربری لازم هم امکان دریافت چنین خطایی وجود دارد و بلکه در این مورد خاص احتمال قوی تری نیز می باشد !!!

  4. #4
    کاربر جدید آواتار مهران فروردین
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    14
    دوست عزیز:
    من نگفتم لزوما فایل In Use است سه امکان را پیشنهاد کردم:
    1) In Use بودن فایل
    2) خصوصیت File Attribute
    3) احتمال ضعیف مشکل سیستم عامل در پیام مطابق با خطا
    و اگر به معنی File Attrib ذکر شده توجه نمایید معنی آن مجوزهای لازم برای عملیات حذف، اضافه، ویرایش و هر عملیات دیگری روی فایل می باشد نه لزوما خصوصیت ذکر شده در پانل کنترل ویندوز. و اگر In Use بودن را قبل از File Attribute ذکر کردم بدلیل این بود که معمولا در ره گیری خطا بهتر است ابتدا مسائل ساده تر را بررسی کرد.

    در هر صورت با توجه به اطلاعات خیلی کمی که در دسترس است (فقط دو خط برنامه) نمی توان موارد بیشتری را حدس زد و عجیب است که با سه علامت تعجب در آخر متن از راهنمائی صادقانه من استقبال کردید در حالیکه سوال از شما نبود. اگر هم غلط بود می بخشید نیت من خیر بود. (خدانگهدار)
    آخرین ویرایش به وسیله مهران فروردین : شنبه 22 بهمن 1384 در 20:54 عصر

  5. #5
    مشکل حل شد ممنون.

    باید سطح دسترسی رو کامل می کردم تا به فایل دسترسی پیدا کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •