نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    سلام. من کد دیتابیس و تمام تیبل ها و Proc هام رو دارم. میخوام برای اولین بار که برنامه روی سیستم مشترب اجرا میشه دیتابیس ساخته بشه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    سلام
    شما باید در قسمت Query ابتدا دستور ساخت دیتابیس سپس دستور ساخت جدول و بعد دستور ساخت Proc رو اجرا میکنید دیتابیس با اون جدول ها و Proc ها ایجاد میشه
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    میدونم ولی چه طوری تو سی شارپ این کد ها رو اجرا کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    دوستان کسی نیست جواب بده؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    نه خدایی کسسی نیست منم خیلی وقته دنبالشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: ساخت دیتابیس بر روی سیستم مشتری زمان اجرای برنامه

    سلام دوستان ،

    سناریو شما کاملا ممکنه ولی شرایط استثنا(امیدوارم درست نوشته باشم !) زیاد داره.

    1- نسخه SQL Server که شما اسکریپت رو ازش export گرفتین.

    2-نوع اتصال و مجوزی که با اون به SQL Server وصل شدین.

    و چند مورد دیگه که ممکنه توی کار عملی حالگیری کنن الان دقیق یادم نیست.


    و اما پاسخ کلیه سوال شما :

    *** فرض رو بر این میگیریم که شما دستابیس خودتون رو ساختین و با استفاده از گزینه Generate Script یک فابل خروجی ساختین و حالا رو سیستم هدف میخواین اجراش کنین***

    اول از هر چیز شما باید یک اتصال موفقیت آمیز به SQL Server اون ماشین بزنین.

    بعد دستورات رو از فایل اسکریپ جداسازی کنین و بعد اجرا کنین.

    دقت کنین این مثال کاملا آموزشی هستش حالت های زیادی ممکنه وجود داشته باشه که شما خطا دریافت کنین مثل وجود کامنت توی فایل اسکریپت ، سعی میکنم نمونه صنعتی و کاملا کاربردیشو تا چند روز دیگه در قالب سورس پخش کنم.



    string _sql_script = File.ReadAllText("test.sql");
    string[] _queries = _sql_script.Split(new[] { " GO " ," Go " , "GO" , "Go"}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);



    SqlConnection _con =
    new SqlConnection("رشته اتصال");




    SqlCommand _cmd = new SqlCommand("query", _con);


    try
    {


    _con.Open();
    }


    catch(Exception ex)


    {
    MessageBox.Show("خطا در اتصال به سرور SQL" + ex.Message);
    }




    try
    {


    foreach (string query in _queries)
    {


    if (query.Length != 0)
    {
    _cmd.CommandText = query;
    _cmd.ExecuteNonQuery();
    }


    }
    }


    catch(Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("خطا در اجرای دستورات SQL" + ex.Message);
    }


    finally
    {
    _con.Close();
    }





تاپیک های مشابه

  1. چگونه بدون نصب sqlserver بر روی سیستم مشتری می توان از برنامه استفاده کرد ؟
    نوشته شده توسط sfm_designer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 13:32 عصر
  2. مشکل در اجرای فایل نصب sql express روی سیستم مشتری
    نوشته شده توسط hamid.shekasteh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 06:50 صبح
  3. نصب Enterprise Manager بر روی سیستم مشتری
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 13:06 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 06:34 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •