نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

  1. #1

    Cool عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    وقتی یک سایت رو با php رو بنویسم چی کار کنم که فایلهام قابل دیدن نباشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    یه فایل به نام index.php بسازید تا directory برای کاربر لیست نشه اگر پیشرفته تر می خواهید یه فایل به نام .htaccess بسازید و توش بنویسید
    deny from all

  3. #3

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    اقا ولی اگه کسی آدرس فایل رو بزنه نشون میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    میخوام یه پیغام بده که شما اجازه دسترسی به این فایل رو ندارین!!!!!!!

  4. #4

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    سلام.
    اگر سایتتون کاربر داره وقتی کاربر username و pass رو درست وارد کرد یک session ایجاد کنید بعد توی اول فایل چک کنید session مقدار داره یا نه؛ اینجوری فقط کاربرا دسترسی دارند.
    اگر کاربر نداره سایتتون و فقط مدیر داره میتونید این کارو برای مدیر انجام بدید.
    اگه بازم نیاز به توضیح داشتید بگید.

  5. #5

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    ببینید منظورم محتوای سایت نیست!!
    من چند تا پوشه و چندین فایل php دارم که شامل کلاس ها و توابع میشه

    نمیخوام کسی بتونه به کدهای سایت دسترسی داشته باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    [QUOTE=majidariamanesh;1700555]ببینید منظورم محتوای سایت نیست!!
    من چند تا پوشه و چندین فایل php دارم که شامل کلاس ها و توابع میشه

    نمیخوام کسی بتونه به کدهای سایت دسترسی داشته باشه[/Q
    دوست عزیز همون جوری که دوستمون گفتن از htaccess استفاده کن درست میشه. آموزشش هم توسط آقای رضا قربانی تو همین سایت گذاشته شده. اگر هم می خوای کاملتر یاد بگیری برو به آدرس http.apache.org . موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    نقل قول نوشته شده توسط majidariamanesh مشاهده تاپیک
    اقا ولی اگه کسی آدرس فایل رو بزنه نشون میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    میخوام یه پیغام بده که شما اجازه دسترسی به این فایل رو ندارین!!!!!!!
    تقریبا چنین چیزی غیر ممکنه ... اگر هم اینطوریه هاستتون شدیدا مشکل داره و باید عوضش کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    اگر پیشرفته تر می خواهید یه فایل به نام .htaccess بسازید و توش بنویسید
    deny from all
    بالاتر نوشتم كه

  9. #9

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت

    آقا ممنون
    پس مشکل از هاسته نه من

    تشکر از دوستان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: عدم دسترسی کاربران به فایل های سایت



    if (stristr(htmlentities($_SERVER["PHP_SELF"]), "File.php")) {
    Header("Location: index.php");
    die();
    }




    این جواب میده بجای file.php اسم فایلی که این کد رو توش میزاری رو بنویس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور میشه دسترسی کاربران به کنترل های برنامه رو محدود کرد ؟
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 01:22 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:22 صبح
  3. سوال: پیاده سازی سطوح دسترسی کاربران توسط Login های SQL Sever
    نوشته شده توسط behnam_fagih در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 14:54 عصر
  4. دسترسی به رکوردهای فایل های Random
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 15:04 عصر
  5. جلوگیری از دسترسی کاربر به فایل های داخل فولدر
    نوشته شده توسط e-shahshahani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •