نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

  1. #1

    Question شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    سلام و درود

    الگوریتمی میخواستم برای شبیه سازی جذر با استفاده از دوعملگر جمع و تفریق بدون تقسیم و سایر چیز ها با هر زبانی که باشه مهم الگوریتمش هست ممنون اگر کمکی کنید

  2. #2

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    نقل قول نوشته شده توسط my_programmer مشاهده تاپیک
    سلام و درود

    الگوریتمی میخواستم برای شبیه سازی جذر با استفاده از دوعملگر جمع و تفریق بدون تقسیم و سایر چیز ها با هر زبانی که باشه مهم الگوریتمش هست ممنون اگر کمکی کنید
    جذر اعشاری یا جذر صحیح بدون اعشار؟ فرضا جذر 12 رو 3 بدست بیاره یا 3.4641

  3. #3

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    جذر اعشاری یا جذر صحیح بدون اعشار؟ فرضا جذر 12 رو 3 بدست بیاره یا 3.4641

    نه جذر معمولي!
    مثلا ما ضرب رو كه با عملگر جمع مي سازيم ميخوايم جذر رو هم با دو عملگر جمع و تفريق بسازيم همون بدون اعشارش مهمه!
    آخرین ویرایش به وسیله my_programmer : یک شنبه 29 بهمن 1391 در 09:44 صبح

  4. #4

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    این روش جذر بابلی است، البته بدون اعشار و بدون عملگر تقسیم.
    فرض می کنیم که ورودی متغیر n و خروجی (جذر n) متغیر x باشد :

    1) در متغیر x مقدار 1 را قرار می دهیم.
    2) در متغیر های m و a مقدار 0 را قرار می دهیم.
    3) اگر تفریق n - a کوچکتر از x باشد به مرحله 7 می رویم.
    4) مقدار a را x واحد افزایش می دهیم.
    5) مقدار m را یک واحد افزایش می دهیم.
    6) به مرحله 3 باز می گردیم.

    مراحل 2 الی 6 برای این بودند که مقدار n را بر x تقسیم کرده و حاصل را در
    m بدست بیاوریم.

    7) اگر x برابر m + 1 باشد، در متغیر x مقدار m را قرار داده و به مرحله 17 می رویم.
    8) اگر x برابر m باشد یا x برابر m - 1 باشد، به مرحله 17 می رویم.

    مراحل 7 و 8 برای این هستند که اگر به جذر دقیق x رسیدیم یا اختلاف x و m
    آنقدر کم است (کمتر از 2) که در محاسبه صحیح بدون اعشار تخمین بهتری وجود ندارد
    روال را خاتمه بدهیم.

    9) مقدار x را با m جمع کرده و حاصل را در x قرار می دهیم.
    10) در متغیر m مقدار 0 را قرار می دهیم.
    11)اگر مقدار x کمتر از 2 است به مرحله می رویم.
    12) مقدار x را دو واحد کاهش می دهیم.
    13) مقدار m را یک واحد افزایش می دهیم.
    14) به مرحله 11 باز می گردیم.

    مراحل 10 الی 14 برای این بودند که مقدار x را بر دو تقسیم کرده و حاصل را در
    m بدست بیاوریم.

    15) در متغیر x مقدار m را قرار می دهیم.
    16) به مرحله 2 باز می گردیم.
    17) حاصل جذر بدون اعشار در متغیر x بدست آمده است.

  5. #5

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    ممنون ولي مشخص نكردين كه كدوم از متغير هايي كه گذاشتين خارج قسمته كدوم مقسومه كدوم باقيموندس!

    من كه گيج شدم!

    اگه مثال كدي با هر زبوني كه ميشه بدين ممنون ميشم

  6. #6

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    نقل قول نوشته شده توسط my_programmer مشاهده تاپیک
    ممنون ولي مشخص نكردين كه كدوم از متغير هايي كه گذاشتين خارج قسمته كدوم مقسومه كدوم باقيموندس!

    من كه گيج شدم!

    اگه مثال كدي با هر زبوني كه ميشه بدين ممنون ميشم
    باقیمانده در این الگوریتم کاربردی نداره. وقتی می نویسم "مقدار n را بر x تقسیم کرده و حاصل را در m بدست بیاوریم" یعنی n مقسوم ئه،
    x مقسوم علیه ئه و m خارج قسمت.


    #include <iostream>
    #include <conio.h>

    using namespace std;

    int main()
    {
    int n, x, a, m;
    cin >> n;
    x = 1;
    for(;;)
    {
    a = 0;
    m = 0;
    while (n - a >= x)
    {
    a += x;
    m++;
    }
    if (x == m + 1)
    {
    x = m;
    break;
    }
    if ((x == m) || (x == m - 1))
    break;
    x += m;
    m = 0;
    while (x >= 2)
    {
    x -= 2;
    m++;
    }
    x = m;
    }
    cout << x << endl;
    getch();
    return 0;
    }



    Dim n As Integer, x As Integer, a As Integer, m As Integer
    n = Val(InputBox(""))
    x = 1
    Do
    a = 0
    m = 0
    Do While n - a >= x
    a = a + x
    m = m + 1
    Loop
    If x = m + 1 Then
    x = m
    Exit Do
    End If
    If (x = m) Or (x = m - 1) Then Exit Do
    x = x + m
    m = 0
    Do While x >= 2
    x = x - 2
    m = m + 1
    Loop
    x = m
    Loop
    MsgBox x
    End
    آخرین ویرایش به وسیله the king : دوشنبه 30 بهمن 1391 در 01:06 صبح

  7. #7

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    تشکر فراوان و دستتون درد نکنه

    این رو اگه بخوایم اعشارش رو حساب کنیم کلا کد تغییر میکنه یا نه میشه کاریش کرد؟

    فقط اگه زخمتتون نیست راهنمایی کنین خیلی نمیخوام دیگه پرو باشم و اذیتتون کنم

  8. #8

    نقل قول: شبیه سازی جذر فقط با استفاده از دو عملگر جمع و تفریق

    نقل قول نوشته شده توسط my_programmer مشاهده تاپیک
    تشکر فراوان و دستتون درد نکنه

    این رو اگه بخوایم اعشارش رو حساب کنیم کلا کد تغییر میکنه یا نه میشه کاریش کرد؟

    فقط اگه زخمتتون نیست راهنمایی کنین خیلی نمیخوام دیگه پرو باشم و اذیتتون کنم

    #include <iostream>
    #include <conio.h>

    using namespace std;

    int main()
    {
    double n, x, y, a, m;
    int i;
    cin >> n;
    x = 1;
    for(;;)
    {
    a = 0;
    m = 0;
    while (n - a >= x)
    {
    a += x;
    m++;
    }
    y = 0;
    for (i = 0; i < x; i++)
    y += 0.0001;
    while (n - a >= y)
    {
    a += y;
    m += 0.0001;
    }
    if ((x > m - 0.001) && (x < m + 0.001))
    break;
    x += m;
    m = 0;
    while (x >= 2)
    {
    x -= 2;
    m += 1;
    }
    while (x >= 0.0002)
    {
    x -= 0.0002;
    m += 0.0001;
    }
    x = m;
    }
    cout << x << endl;
    getch();
    return 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شبیه سازی Select با استفاده از یک Image بر روی Image دیگری که تصویر رو نشون میده!
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 11:16 صبح
  2. استفاده از Trigger یا شبیه سازی آن در Access
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 12:41 عصر
  3. سوال: استفاده از برنامه گرافیکی شبیه سازی در #C
    نوشته شده توسط yashar_ad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 13:28 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:19 عصر
  5. پروژه شبیه سازی (با استفاده از matlab )
    نوشته شده توسط manzare در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 21:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •