نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    سلام
    دوستان به نظر شما برای ساخت یک سایتی که یک بازی مبتدی داخلش باشه و دارای صفحه اصلی باشه و انجمن :
    باید html نوشت و صفحات php را وارد کنم یا اینکه کلا php باشه در صورت نیاز php وارد کنم .


    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    کسی از دوستان من رو راهنمایی نمیکنه ؟
    اصلا این دو روش با هم فرقی داره یا نه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    PHP بساز توش کد HTML هم کار کن -

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    دوست عزیز !
    شما خواستتون رو اول معین کنید ! استفاده از php برای این هست که شما سایتتون رو به صورت dynamic یا همون پویا درست کنی ! کدهای html به صورت static ( ایستا ) هستند !
    برای همین برای ساخت یک وبسایت پویا از php استفاده میشه و کدهای html به کمک اون میان !
    گرچه همیشه این 2 باهم ادغام میشن اما در قالب php !
    موفق باشید !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    با اجازه دوستان....

    یه سوال داشتم:

    اگه بخواهیم که مثلا این آدرس رو تبدیل کنیم به html باید چه کنیم؟

    www.site.com/index.php?pid=7

    تبدیل بشه به این:

    www.site.com/page7

    ممنونم از دوستان بابت راهنمایی..

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    برای اینکار نیازی به تبدیل به html نیست !
    این کار با htaccess قابل اجراس ! قبلا در موردش مفصل بحث شده ! اما چون حوصله جستجو ندارم توضیح میدم !
    در ابتدا یک فایل htaccess ایجاد کرده و این کدها رو توی اون میذارید :
    RewriteEngine on

    # if a directory or a file exists, use it directly
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(css|pdf|gif|ico|jpg|js|png|swf|pdf|txt|php)$
    # otherwise forward it to index.php
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?pid=$1 [L,QSA]

    کافی هست که آدرس اینطوری وارد شه :
    www.site.com/page7
    حالا توی صفحه مورد نظر ( که در اینجا index.php هست ) این کد رو میذاریم :
    if(isset($_GET['pid'])){
    $pid=$_GET['pid'];
    echo $pid;
    }

    خروجی میشه page7
    موفق باشید !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    ممنونم...
    فقط یه سوال دیگه...

    اگه به این صورت بود آدرس چی؟

    www.test.com/index.php?move=true&rooz=aval

  8. #8

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    با explode برحسب کارکتر & رشته ['GET['pid_$ رو بشکنید و تبدیل به آرایه کنید و بعد قسمتهاش رو تجزیه و تحلیل کنید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط siavashsay مشاهده تاپیک
    دوست عزیز !
    شما خواستتون رو اول معین کنید ! استفاده از php برای این هست که شما سایتتون رو به صورت dynamic یا همون پویا درست کنی ! کدهای html به صورت static ( ایستا ) هستند !
    برای همین برای ساخت یک وبسایت پویا از php استفاده میشه و کدهای html به کمک اون میان !
    گرچه همیشه این 2 باهم ادغام میشن اما در قالب php !
    موفق باشید !
    دوست عزیز کاری که می خوام انجام بدم طراحی یک بازی آنلاین ساده هست که برای خودش انجمن داره .سوال من این بود که از نظر سرعت بارگذاری فرقی نداره html باشه یا php ؟
    الان همین انجمن خودمون ( برنامه نویس ) htm هست و داخلش php اینکلود شده ، منظورم اینه که این کار سلیقه ای هست یا نه ( چرا php نیست ؟ )

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: برای طراحی پسوند فایل ها مون چی باشه ؟

    تاثیری نداره ! شما همون php رو کار کنید !
    ضمنان این انجمن رو با htaccess تنظیم کردن ! یعنی به مفسر اون تعریف کردن که جای php از html استفاده کنه ! در صورتی که تمامی صفحات php هست !

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 04:11 صبح
  2. نرم افزاری برای طراحی فایل های SVG
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 11:41 صبح
  3. اگر برنامه ای برای تبدیل محتویات فایل Text به بانک MDB دارید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 20:37 عصر
  4. مشکل حجم زیاد فایل در Ado و مدت زمان زیاد برای باز شدن فایل
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 18:14 عصر
  5. ابزاری برای عملیات روی فایل های HTML
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 13:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •