صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 185

نام تاپیک: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

  1. #1

    Red face آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام به همه دوستان به خصوص برنامه نویسان و دانشجویان عزیز
    خیلی از دوستانی که قصد طراحی تلفن گویا و یا دیالر رو دارن به دلیل نبود رفرنس مناسب معمولا ناکام میمونن یا مجبورن به یه پروژه ناقص اکتفا کنن.
    هدفم از ایجاد این تاپیک صرفا گذاشنن کد برنامه نیس
    بلکه اموزش اون و راهنمایی علاقه مندان برای استفاده از کامپوننت هایی که نمیشناسن.
    با این روش امیدوارم دوستان بتونن در موارد مشابه بتونن با تکیه به اموخته هاشون خودشون پروژشونو انجام بدن
    پس قدم به قدم پیش میریم البته جوری که عزیزانی که واسه پروژه دانشگاه میخانش بتونن به موقع کاملش کنن.
    و امیدوارم که دوستان نشینن تا کامل بشه و فقط کپی کنن . دوس دارم همیشه یه قدم جلوتر باشین..
    و یک توصیه :
    برای اینکه یه برنامه نویس شوید هیچ وقت منتظر لقمه آماده نباشید. کد بنویسید ، کد بنویسید و کد بنویسید .

  2. #2

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ابتدا برنامه ای رو که خودم نوشتم رو معرفی میکنم که دوستان تا حدی با برنامه و قابلیت هاش اشنا بشن.



    امکانات برنامه :
    به نسبت حجم پایین کد نویسی و برنامه بازدهی برنامه بسیار بالاست که این موضوع با نگاهی به امکانات برنامه کاملا مشهود است، شرح کلی امکانات:
    • تشخیص تماس
    • امکان پاسخ گویی خودکار
    • امکان پاسخ گویی توسط مدیر
    • پخش پیام خوشامد گویی
    • استفاده از منوی صوتی و پخش آن
    • تشخیص کلید های فشرده شده توسط کاربر
    • ذخیره کلیدهای فشرده شده در بانک اطلاعات
    • ذخیره صدای تماس گیرنده
    • نمایش اطلاعات ذخیره شده
    • پخش پیغام های ذخیره شده بدون استفاده از برنامه جانبی
    • نمایش انلاین رخدادهای سیستم تلفن گویا
    • ذخیره رخدادهای تلفن گویا در یک فایل لوگ(به منظور تشخیص خطا)
    • نمایش شماره تماس گیرنده در صورت پشتیبانی اپراتور تلفن , ساپورت مودم
    • شمارنده تعداد تماس های روزانه
    • امکان فیلتر گذاری بر روی نمایش تماس های گرفته شده
    • پشتیبانی از سیستم عامل های ویندوز ایکس پی و ویندوز سون
    • نمایش تاریخ به صورت شمسی
    • امکان فعال و غیرفعال سازی سیستم به صورت کاملا ساده
    • امکان تنظیم پاسخ گویی خودکار با سلیقه کاربر
    • نمایش خطا های رخ داده در برنامه دو صورت فارسی و انگلیسی

    و امکانات دیگر
    البته در اینجا ما بیشتر به خود تلفن گویا میپردازیم و انکانات اضافه به سلیقه و نیاز خودتون بستگی داره.
    در برنامه نوشته شده از رابط گرافیکی مترو استفاده شده که به خاطر پیچیدگی ان در اینجا ما از فرم خود سی شارپ استفاده میکنیم
    و همچنین امکانات دیگر مانند مسیج های با دکمه فارسی نیز حذف میشن.

    واما برای شروع چکار کنیم؟
    اولین قدم دانلود و نصب کامپونت TapiEx هستش که میتونین از یکی از لینک های زیر دانلودش کنین .(حجم 3مگابایت)
    نام : TAPIEx ActiveX Control v3.6.1.8
    آدرس : ادرس اول ، ادرس دوم ، ادرس سوم
    بعد از دانلود و نصب باید اونو کرک کنید که دوستانی که از ویندوز سون استفاده میکنن پیشنهاد میکنم در درایوی به غیر از درایو ویندوز نصب کنن .
    ادامه دارد........


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام . خسته نباشی.
    خواهشا بگو باید چه نوع مودمی داشته باشیم ؟

  4. #4

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام . خسته نباشی.
    خواهشا بگو باید چه نوع مودمی داشته باشیم ؟
    دوست عزیز تمام مودم هایی Dial Up که تماس Interactive رو پشتیبانی میکنن رو مشه استفاده کرد اما واسه IDCaller من نتونستم مودمی رو پیدا کنم
    و البته پشتیبانی اپراتور هم یکی از شرایطش هستش.
    من درگیر یه پروژه هستم که باید تحویلش بدم. بعدش در خدمت شمام ، نگران وقت نباشین کل برنامه رو میشه با 500 خط کد نوشت.


    و لطفا اسپم ندین...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام
    من قبلا خواستم تلفن گویا را بنویسم و دوتا مشکل برخوردم یکی ای دی کالر و دومی هم پخش صدا ی خوش امد گویی که هر نوع فایل صوتی گذاشتم جواب نداد امیدوارم این دوستمان بتونه کمک کنه تا پروژه ناقص را کامل کنم

  6. #6

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من بیشتر دوستدارم دوستمون این قسمتشو آموزش بدن که چجوری میشه تعیین کنیم که کاربر مثلا وقتی 4 میزنه چه تابعی اجرا شه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان یکی به من بگه که چه طور میتونم شماره فرد تماس گیرنده رو به دست بیارم ـ‌فقط همین ـ و از چه مودم برای این کار استفاده کنم ـ اگر میشه یک مثال هم بزارید ممنونننننننننننننننن ـ

  8. #8

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط noroozifar مشاهده تاپیک
    سلام
    من قبلا خواستم تلفن گویا را بنویسم و دوتا مشکل برخوردم یکی ای دی کالر و دومی هم پخش صدا ی خوش امد گویی که هر نوع فایل صوتی گذاشتم جواب نداد امیدوارم این دوستمان بتونه کمک کنه تا پروژه ناقص را کامل کنم
    noroozifar عزیز در مورد ایدی کالر مطلب پایین رو بخونین در مورد فایل صوتی هم باید حتما مشخصات زیر رو داشته باشه :
    Wav Format
    16 bit;
    mono ;
    ;8000 khz;





    نقل قول نوشته شده توسط ikallam مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یکی به من بگه که چه طور میتونم شماره فرد تماس گیرنده رو به دست بیارم ـ‌فقط همین ـ و از چه مودم برای این کار استفاده کنم ـ اگر میشه یک مثال هم بزارید ممنونننننننننننننننن ـ
    ikallamعزیز اگه منظور شما کلی هستش ، خیلی از کامپنت ها این کارو انجام میدن از جمله تپیکس.
    و اگه منظورتون اینه که با تپیکس چطور میشه این کارو کرد. شما باید از رویداد استفاده کنید که در هنگام تماس جدید رخ میده و شماره رو برمیگردونه
    در مورد مودم هم باید بگم که اکثر مودم ها ایدی کالر رو پشتیبانی میکنن . اما با تحقیقی که از خود مخابرات ایران انجام دادم اکثر اپراتور های ما الن قابلیت رو نداره.



            void tp_OnCallerID(ITAPICall m_Call, string CallerName, string CallerNumber)
    {
    cCallerID = CallerNumber;
    cCallerName = CallerName;
    }





    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    من بیشتر دوستدارم دوستمون این قسمتشو آموزش بدن که چجوری میشه تعیین کنیم که کاربر مثلا وقتی 4 میزنه چه تابعی اجرا شه
    intel_amdعزیز این قسمتش مربوط به اخرای اموزش ماس اما اگه میخای خودت جلوتر انجامش بدی
    این کار با رویداد DTMF انجام میشه که بعد از برقراری تماس با فشار هر کلید تلفن این رویداد اجرا میشه و کد اسکی اون کلید رو واسه ما بر میگردونه.و شامل اعداد 0 تا 9 و علایم * و # هستش
    شما میتونی توابعت رو تو یه سویچ بزاری یا از ساختار شرط استفاده کنی.

  9. #9

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ممنون از راهنمائیتون
    منتظر آموزش کاملتونم هستیم
    بعد از این تاپیک اگر لطف کنین کار با کامپوننت های مودم gsm برای کار با سیم کارت هم آموزش بدین واقعا ممنون میشیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تمام مودم هایی Dial Up که تماس Interactive رو پشتیبانی میکنن رو مشه استفاده کرد اما واسه IDCaller من نتونستم مودمی رو پیدا کنم
    و البته پشتیبانی اپراتور هم یکی از شرایطش هستش.
    من درگیر یه پروژه هستم که باید تحویلش بدم. بعدش در خدمت شمام ، نگران وقت نباشین کل برنامه رو میشه با 500 خط کد نوشت.


    و لطفا اسپم ندین...
    تشکر بابت پاسخ.
    از کجا بدونیم تماس اینتراکتیو رو پشتیبانی میکنه ؟

  11. #11

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام

    اول از تشکر میکنم بابت آموزش.

    یه سوال فنی دارم: برای راه اندازی به چه سخت افزارهایی نیاز هست؟

  12. #12

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سمپل های برنامرو بعد از نصب دیدم , برای C#‎ و C++‎ builder و .... حالا یک سوال : اینطور که معلومه dll خاصی نیست که به برنامه لینک شه و برای اجرای برنامه ای که توسط این سیستم طراحی می کنیم روی سیستم دیگه باید این برنامه نصب شه درسته؟

  13. #13

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan1990 مشاهده تاپیک
    یه سوال فنی دارم: برای راه اندازی به چه سخت افزارهایی نیاز هست؟
    sobhan1990عزیز سخت افزار خاصی نمیخاد .تنها سخت مورد نیازش یه مودم Dial Up هست. که راجب مشخصاتش توضیح داده شده.

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    از کجا بدونیم تماس اینتراکتیو رو پشتیبانی میکنه ؟

    ho3ein.3ven عزیز معمولا رو خود مودم مینویسن و البته اکثر مودم های جدید که خروجی صدا دارن از این قابلیت پشتیبانی میکنن.
    البته تو برنامه ای که واسه اموزش میزارم نوع مودم رو نشون میده (متاسفانه دیروز آموزش رو گذاشتم اما موقع ارسال نتم قط شد و پرید امروز دباره میزارم)


    برای تشکر لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید.

  14. #14

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    سمپل های برنامرو بعد از نصب دیدم , برای C#‎‎ و C++‎‎ builder و .... حالا یک سوال : اینطور که معلومه dll خاصی نیست که به برنامه لینک شه و برای اجرای برنامه ای که توسط این سیستم طراحی می کنیم روی سیستم دیگه باید این برنامه نصب شه درسته؟
    intel_amd عزیز برنامه ای که شما نصب کردین در واقع کپی فایل Dll روی هارد و رجیستر اون تو ویندوز بوده. که چون کامپوننت رایگان نیست به این صورت باید نصبش کنی و بعد هم ک.ر.ک شه
    تو مسیری که تپیکس رو نصب کردین برین {من تو دایو D نصب کردم} D:\Program Files\TAPIEx.com\TAPIEx ActiveX Control 3.6\bin تو پوشه bin یه فایل Dll به اسم TAPIExCt.dll هست که به برنامه الحاق میشه. و نیازی هم نیس که رو کامپیوتر مقصد نصب باشه.

  15. #15

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام
    دوست عزیز نمیخواید شروع کنید

  16. #16

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دباره به همه دوستان
    خب بریم سر شروع پروژه
    کل کار رو به سه قسمت تقسیم میکنیم:
    1-شناخت برنامه و نسخه اولیه که توانایی شناخت خط تلفن رو داشته باشه و بتونه تماس برقرار کنه.
    2-نسخه دوم که شامل تمام رویداد های اصلی هستش و توانایی تشخیص تماس ،پاسخ گویی و غیره رو داره.
    3-نسخه نهایی که تمام کارهای یا تلفن گویا رو انجام میده و فقط نیازمند طراحی ظاهر برنامس.


    ابتدا شکل چیزی رو که در مرحله اول میخایم بنویسیم رو میزارم و در ادامه نحوه کار..

    محیطی که توش قراره برنامه رو بنویسیم C#‎‎ 2010 هست. و تا حد ممکن سعی میکنم از کنترل های ساده استفاده کنم و حجم کد رو پایین بیارم. دوستان خودشون میتونن به سلیقه و نیازشون برنامه رو طراحی کنن.
    در ابتدا کامپوننت TapiEx که در پست های قبلی معرفی شد رو نصب میکنیم.[نصبش چیز خاصی نداره فقط طبق توضیح گذشته دوستان در هنگام نصب برنامه رو درایوی غیر از ویندوز نصب کنن که هنگام کرک دچار مشکل نشن]
    خب باید اول کامپوننت رو به رفرنس ها[Refrences] اضافه کنیم . وبعد فضای نام [namespace] تپیکس رو به پروژمون اضافه کنیم.
    :

    خب تا اینجای کار که مشکلی نیست پس کنترل تپیکس رو به کنترل های سمت چپ صفحه اضافه میکنیم و اونو میکشیم رو فرم.
    در %90 موارد این کاریه که با این کامپمننت نمیشه بکنیم چون موقع انجامش ویژوال استدیو ریستارت میشه و همین پایان خیلی از تلاش های دوستان واسه ساخت تلفن گویا بوده. البته مواردی هم وجود داره که مشکلی پیش نمیاد.
    دلیل این امر هم ناسازگاری این کامپوننت با ویژوال استدیو هست
    اما یه سوال: حالا چکار کنیم؟
    خوب جوابش خیلی سادس : تمام کارها رو خودمون انجام میدیم.... کد مینویسیم...
    بعد از اضافه کردن اصلی ترین کلاسی که اکثر کارهامونو انجام میده کلاس TAPIExCtl هستش
    ما ابتدا یه نمونه از این کلاس به اسم tp میسازیم [به صورت سراسری تعریفش میکنیم]
    TAPIExCtl tp = new TAPIExCtl(); // ساختن یک نمونه از کنترل تپیکس


    اینترفیس بعدی که باقی کارهامون رو انجام میده ITAPILine هستش که اونم به اسم selectedLine تعریف میکنیم[به صورت سراسری تعریفش میکنیم]
            ITAPILine selectedLine;


    سپس بایستی تابع ()initialize را صدا بزنیم تا کنترل Tapiex، اطلاعات اولیه را بارگزاری کنه.
    برای این کار کافیست کد زیر را در Form_load خود بنویسیم :
    tp.initialize();


  17. #17

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز نمیخواید شروع کنید

    negar.rafie عزیز اگه یه نگاهی به تایم پست های من بکنین متوجه میشین دلیل این تاخیر چیه. در ضمن من مینونم کل کار رو تو یه پست بزارم اما دیگه جنبه اموزشی نداره. وفقط میشه کپی .
    صبور باشید...

  18. #18

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    خب روال کار به این صورت هستش که ما ابتدا خط هارو(مودم ها) پیدا میکنیم و تو یه ComboBox میریزیم سپس یکیرو انتخاب میکنیم و باز میکنیم، اگه Interactive رو پشتیبانی کرد شماره مقصد رو مینویسیم دکمه Dial رو واسه شماره گیری میزنیم
    در اینجا باید تماس برقرار بشه بعد از تموم شدن کار خط رو میبندیم (توضیح: ما در اینجا مشخصا تماس رو قطع نکردیم دلیلشم اینه که کلا شماره گیری جز برنامه ما محسوب نمیشه و در پایان پروژه از برنامه حذف میشه در صورت تمایل دوستان میتونن خودشون این امکان رو اضافه کنن.)
    برای پیدا کردن مودم ها و یا خطوط ما تمام مودم هاییو که در زمان ()initialize توسط برنامه شناخته شده رو تک تک از طریق یه foreach بیرون کشیده و اسامی اونا رو تو یه ComboBox میریزیم که در ادامه بتونیم بینشون انتخاب کنیم.


                foreach (ITAPILine tmpline in tp.Lines)
    {
    if (( tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE) > 0 ||
    ( tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_AUTOMATEDVOICE) > 0)
    {
    cmbAllLine.Items.Add(tmpline.Name);
    }
    }

    if (cmbAllLine.Items.Count > 0)
    {
    lstLog.Items.Add("Getting Line Done! Select line.");
    cmbAllLine.Text = "Select the Line";
    }


    توضیح خاصی نداره. شرطی که در خط 3 گذاشته شده باعث میشه خطوط سخت افزاری و یا خطوطی که اینتراکتیو هستن به کومبو اضافه بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله jasper : چهارشنبه 09 اسفند 1391 در 11:52 صبح

  19. #19

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    حالا باید خط رو از ComboBox انتخاب کنیم و اونو باز کنیم. همچنین در ادامه مشخص میکنیم که نوع Media Mode خط انتخابیمون چیه . که در صورتی که Interactive باشه برای ادامه کار مناسبه.
    برای باز کردن خط انتخاب شده اسم تمام خطوط رو با مقدار انتخاب شده رد کمبو باکس مقایسه میکنیم در صورت برابری اونو تو selectedLine قرار میدیم و در ادامه چک میکنیم در صورتی که قبلا باز نبود اونو باز میکنیم
    با پراپرتی selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes نیز Media Mode رو مشخص میکنیم.(به خاطر سادگی از این روش استفاده شده)


    باز کردن خط انتخاب شده:
                try
    {
    for (int i = 0; i < tp.Lines.Count; i++)
    {
    if (tp.Lines.Item(i).Name == cmbAllLine.SelectedItem.ToString())
    {
    selectedLine = tp.Lines.Item(i);
    }
    }

    if (!selectedLine.Open())
    {
    selectedLine.Open();
    lstLog.Items.Add("Line Opened!");
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    lstLog.Items.Add("Error in opening Line : " + selectedLine.Name + " ~SYSTEM ERROR: " + ex.Message);
    }

    برای خطا یابی و کرش نشدن برنامه از ساختار Try{} Catch{} 0 استفاده شده است

    شناسایی Media Mode :
    if (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() == "MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE")
    {
    txtMediaMode.Text = "Interactive";
    txtMediaMode.ForeColor=Color.Lime;
    }
    else if (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() == "MEDIAMODE_DATAMODEM")
    {
    txtMediaMode.Text = "Data";
    txtMediaMode.ForeColor = Color.Red;
    }
    else
    {
    txtMediaMode.Text = "Other";
    txtMediaMode.ForeColor = Color.Pink;
    }

  20. #20

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    لطفا کدهای زده شده را در قالب یک نمونه برنامه قرار دهید.
    یا حداقل عکسی از کدها در ویژوال استودیو قرار دهید.
    با تشکر

  21. #21

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط aboulfazl950 مشاهده تاپیک
    لطفا کدهای زده شده را در قالب یک نمونه برنامه قرار دهید.
    یا حداقل عکسی از کدها در ویژوال استودیو قرار دهید.
    با تشکر
    aboulfazl950 عزیز در پایان هر مرحله این کار انجام میشه. اما بهتر نیست که شما از همین تکه کد ها استفاده کنین؟
    اگه قرار بود برنامه به صورت یه جا قرار بگیره دیگه تاپیک اموزشی نمیخاست. شما اگه دنبال لقمه اماده نبودین الان منتظر من نمیشدین و تا حالا برنامه رو مینوشتین
    سعی کنید به خودتون متکی باشید.
    ارزوی موفقیت دارم براتون.

  22. #22

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    aboulfazl950 عزیز در پایان هر مرحله این کار انجام میشه. اما بهتر نیست که شما از همین تکه کد ها استفاده کنین؟
    اگه قرار بود برنامه به صورت یه جا قرار بگیره دیگه تاپیک اموزشی نمیخاست. شما اگه دنبال لقمه اماده نبودین الان منتظر من نمیشدین و تا حالا برنامه رو مینوشتین
    سعی کنید به خودتون متکی باشید.
    ارزوی موفقیت دارم براتون.
    من همه ی این کدها را نوشتم ولی هنگام لود فرم ارور میدهد
    اینم عکس ارورش


  23. #23

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    خب بریم سر ادامه کار
    واسه قسمت اول فقط دو کار دیگه مونده که انجام بدیم ، شماره گیری و بستن خط
    برای شماره گیری از متد ()MakeCall استفاده میکنیم که ورودیش یه شماره تماسه از نوع رشته و برای بستن خط نیز از متد ()Close استفاده میکنیم

    تماس:

    selectedLine.MakeCall(txtDialNumber.Text);
    lstLog.Items.Add("Dial: "+txtDialNumber.Text);

    بستن خط:

    selectedLine.Close();
    lstLog.Items.Add("Line Closed!");

    قسمت اول رو اینجا ضمیمه کردم میتونین دانلود کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط aboulfazl950 مشاهده تاپیک
    من همه ی این کدها را نوشتم ولی هنگام لود فرم ارور میدهد
    اینم عکس ارورش

    aboulfazl950 عزیز کد اصلاح شد. در موارد مشابه لطفا کد هاتونو در قالب تکست هم قرار بدین که مشکل زودتر مشخص بشه. باز هم از توجهتون تشکر میکنم.

  25. #25

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام jasper
    اول از همه دوست دارم بصورت مکتوب ازت تشکر کنم بابت راه اندازی این مبحث . چون دو سه روزی داشتم تو نت میگشتم اما واقعا ی سورس درست و حسابی که بشه ازش چیزی یاد گرفت رو پیدا نکردم . البته چند تا نمونه برنامه از سایت های خارجی پیدا کردم اما اینقدر کد هاشون زیاد و عجیب بود که بیخیال شدم تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم و آموزش هایی که قرار دادی رو تا اینجا دنبال کردم.
    ب نظر من اگر شما اول کد رو بزاری بعدا بیای رو آموزش تمرکز کنی شاید بهتر باشه. چون شما که وقت نمیکنی مدام بیای سایت و مطلب بنویسی . شاید برای افرادی مثل من که ی مقدار با سی شارپ آشنایی دارن , این سبک آموزش یک مقدار کند باشه. اونم به خاطر اینکه شما نمیرسی خیلی سریع آموزش ها رو در سایت قرار بدی. همینکه میای و وقت واسه آموزش میزاری خودش ی دنیا ثواب داره اما اگه کد ها رو بزاری دیگه جات تو بهشته. انشالله
    آخرین ویرایش به وسیله HAMID484 : چهارشنبه 09 اسفند 1391 در 19:43 عصر

  26. #26

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با توجه به اینکه سرعت آموزش خیلی کمه و دیر به دیر اینجا درس جدیدی قرار داده میشه اگر سورس فایل برنامه ای که شامل کلیه آموزش ها تا آخر این تاپیک میشه (مشابه فایل ایندفعه ای اما اونی که آخرین روز تو این تاپیک قراره گذاشته شه) از الان قرار داده شه خیلی خوبه که هر کس بخواد بتونه با سرعت بیشتری خودش بخونه بره جلو و تا آخر عمر این تاپیک سوالی اگر براش پیش اومد مطرح کنه تا تاپیک اینتراکتیوتر و پربارتر شه

  27. #27

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوستانی که TAPIEx ActiveX Control رو نصب کردن میتونن برن به پوشه نصب برنامه و چند نمونه از مثالهای خود شرکت رو ببینن .
    واسه من در این آدرس هست
    C:\Program Files\TAPIEx.com\TAPIEx ActiveX Control 3.6\Demo\Visual C#‎

  28. #28

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    هر کار میکنم دکمه هائی که از پشت خط زده میشه برنامه تشخیص نمیده
    مودمم از نوع Data مینویسه مشکل از این نیست؟ interactive نمینویسه مودمو
    سمپل های خود برنامه هم اجرا نمیشن و به InitializeComponent گیر میده

  29. #29

    Unhappy آخرین پست: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک
    سلام jasper
    اول از همه دوست دارم بصورت مکتوب ازت تشکر کنم بابت راه اندازی این مبحث . چون دو سه روزی داشتم تو نت میگشتم اما واقعا ی سورس درست و حسابی که بشه ازش چیزی یاد گرفت رو پیدا نکردم . البته چند تا نمونه برنامه از سایت های خارجی پیدا کردم اما اینقدر کد هاشون زیاد و عجیب بود که بیخیال شدم تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم و آموزش هایی که قرار دادی رو تا اینجا دنبال کردم.
    ب نظر من اگر شما اول کد رو بزاری بعدا بیای رو آموزش تمرکز کنی شاید بهتر باشه. چون شما که وقت نمیکنی مدام بیای سایت و مطلب بنویسی . شاید برای افرادی مثل من که ی مقدار با سی شارپ آشنایی دارن , این سبک آموزش یک مقدار کند باشه. اونم به خاطر اینکه شما نمیرسی خیلی سریع آموزش ها رو در سایت قرار بدی. همینکه میای و وقت واسه آموزش میزاری خودش ی دنیا ثواب داره اما اگه کد ها رو بزاری دیگه جات تو بهشته. انشالله
    HAMID484 عزیز منم تشکر میکنم که وقت گذاشتین و مطالب منو خوندین اما یه جورایی من با شما موافق نیستم.شمایی که با سی شارپ اشنایی دارین یکی از دو کار زیرو باید انجام میدادین یا مثل من بیخیال این اموزشا میشدین و خودتون دست بکار میشدین و تا الان نوشته بودینش و یا یه ذره هم که شده برای روش دیگران احترام قائل بودین و به جای این که ای حرفا رو بزنین منتظر ادامه میشدین/ در مورد جمله بعدیتون من منظور از دیر به دیر رو متوجه نمیشم میشه شفاف سازی کنین؟ این تاپیک کلا 11روزه شروع شده و بحث اصلیش از روز8 اسفند و پایان قسمت اول روز بعدش.
    شما انگار با نحوه اموزش اشنا نیستین قرار نیس کل مطلب یه جا عنوان بشه و یا تو یه روز
    تو تاپیک اموزشی کد ها تیکه تیکه گفته میشه که همه بتونن تست کنن ؛ خطا یابی کنن ، روش بهتر ارائه بدن و سولاتو مطرح کنن که اگه یه جا کل مطلبو بزاری جلوشون توش گم میشن (من شخص خودمو مثال میزنم)
    دوست عزیز اگه اموزش کاملی تو این زمینه بود وقتمو صرف این تاپیک مکیکردم. و صرفا هدف از ایجاد این تاپیک 2 موضوع بوده اول یه مرجع برای دانشجویانی که دنبال این موضوع بودن دوم آموزش روش استفاده و نه فقط قراردادن اون والا اسم این تاپیک آموزش تلفن گویا نبود میشد برنامه تلفن گویا
    در مورد پست بعدیتونم

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک
    دوستانی که TAPIEx ActiveX Control رو نصب کردن میتونن برن به پوشه نصب برنامه و چند نمونه از مثالهای خود شرکت رو ببینن .
    واسه من در این آدرس هست
    C:\Program Files\TAPIEx.com\TAPIEx ActiveX Control 3.6\Demo\Visual C#‎‎
    دوست عزیز در هنگام نصب تپیکس یه پوشه باز میشه که همه اینا توش هست و اگه ارزش کار داشت تو پست های قبلی بش اشاره میکردم. و لطفا وقتی مطلبی رو قرار میدین خودتون ابتدا تست کنید و دیگر کاربرانو سردرگم نکنید.

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    هر کار میکنم دکمه هائی که از پشت خط زده میشه برنامه تشخیص نمیده
    مودمم از نوع Data مینویسه مشکل از این نیست؟ interactive نمینویسه مودمو
    سمپل های خود برنامه هم اجرا نمیشن و به InitializeComponent گیر میده
    intel_amd عزیز اگه دارین در مورد برنامه ای که من تو این تاپیک گذاشتم صحبت میکنین من جایی عنوان نکردم کا تا اینجای برنامه قابلیت تشخیص کلید کاربر وجود داره قبلا اشاره کردم این قابلیت قرار بود در اخر قسمت دوم و یا ابتدای قسمت سوم باشه
    کل کار رو به سه قسمت تقسیم میکنیم:
    1-شناخت برنامه و نسخه اولیه که توانایی شناخت خط تلفن رو داشته باشه و بتونه تماس برقرار کنه.
    2-نسخه دوم که شامل تمام رویداد های اصلی هستش و توانایی تشخیص تماس ،پاسخ گویی و غیره رو داره.
    3-نسخه نهایی که تمام کارهای یا تلفن گویا رو انجام میده و فقط نیازمند طراحی ظاهر برنامس.
    در مورد مشکل مودم قبلا توضیح دادم و در مورد سمپل های برنامه نیز میتونین از HAMID484 کمک بگیرید چون ایشان معرفیش کردن و بیشتر از من در این زمینه اطلاع دارن
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه توضیح کلی: دوستان عزیز من هدف از این تاپیک رو عنوان کردم و سعی کردم جوری اموزش بدم تا همه بتونن استفاده ببرن
    اما انگار دوستان راضی نبودن
    و بر این اساس سعی میکنم تا اواخر هفته اینده یه برنامه که توانایی تشخیص و پاسخ گویی تماس و تشخیص کلید زده شده کاربر رو داشته باشه بنویسم و اینجا قرار بدم.
    و اموزش کد ها هم همینجا تمام میشه کسانی که کمی مشکل دارن میتونن از دیگر دوستان کمک بگیرن
    خود من همزمان با این تاپیک داشتم برنامه بو مینوشتم چون برنامه ای که قبلا نوشتم با استایل مترو ،پیغامهای خصوصی شده و الگوریتم های پیپیده تر بود که به زودی در وبلاگ HBCode به همراه مستندات برای فروش گذاشته میشه. اما در مورد این تاپیک برنامه ای با استایل فرم ویندوز که قابلیت های اصلی تلفن گویا رو داشته باشه قرار میدم.
    راستش با دیدن کم لطفی بعضی از دوستان از ادامه اموزش منصرف شدم. اما ارزو میکنم همه دوستان با انرژی بیشتری خود به ادامه کار بپردازن
    "حامد.ب"

  30. #30

    نقل قول: آخرین پست: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp

    jasperعزیز!
    سلام! لطفا با همین روش آموزش را ادامه دهید و با حرف دیگران از آموزش منصرف نشوید.
    حالا یه چیزی گفتن شما ناراحت نشو.

  31. #31

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    آقا حامد کسی کم لطفی نکرد و همه تشکر کردن
    فقط دوستان مثل خود بنده چون آموزش دیر جلو میره گفتیم اگر فایل کاملی برای کسانی که میتونن سریع یادبگیرن قرار داده شه بهتره , که اگر آماده نیست که هیچی
    من خودم شخصا تمام مثال های برنامرو دارم میخونمو سریع هم جلو میرم , اون هم که گفتم اجرا نمیشه منظورم سمپل برنامه بود , مشکل اینم که دکمه هارو تشخیص نمیداد از مودم لپ تاپ بود که با مودم دیگه ای تست کردم درست شد و فقط الان نحوه پخش صوت برای کسی که پشت خط هست لازم دارم که تو سمپل ها هست بازم
    اما برای دوستان دیگه میگم که خواهشا کاری که شروع کردین تموم کنید خیلی بهتره , همه هم ازتون تشکر کردیم و میکنیم
    موفق باشید

  32. #32

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام jasper.
    آقا من که خودم ازت تشکر کردم بابت آموزش چون خودمم خیلی دنبال همچین آموزشی بودم و جایی هم سورس مناسبی پیدا نکردم.
    اون پستی هم که بابت کد های نمونه گذاشتم چیزی بود که خودم ازش استفاده کردم و درست کار میکرد برای همین به بقیه هم پیشنهاد کردم . اونا مثال ها هم برای شرکت هست دیگه درست و غلطش با خودشونه
    منتظر ادامه آموزش شما هستیم

  33. #33

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    این یک نمونه سورس هست .
    http://uplod.ir/sz5yeterqohd/Auto-An...ld.ir_.zip.htm
    دایلر داره. قابلیت ثبت کلیدهای فشرده شده. پخش صدا و ...
    فقط انگار رو ویندوز اکس پی درست اجرا میشه .
    بازم دوستان تست کنن

  34. #34

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    برنامه ای که با این کامپوننت نوشتمو بردم رو یه سیستم دیگه اجرا نشد !
    بعد رو اون سیستم هم این برنامرو نصب کردم و کرک , بعد اجرا شد !
    فقط اون dll ها کنارش باشن کافی نیست باید حتما اون برنامه رو اون سیستم هم نصب شه !
    اینا به کنار یه مودم دارم که میزنه interactive اما هر کاری باش میکنم میگه اینو ساپورت نمیکنه مودمت ! چه تشخصی دکمه و جمع آوری کد باشه چه پخش صوت چه آی دی کالر
    اگر مودمی معرفی کنید که این امکاناتو ساپورت کنه ممنون میشم

  35. #35

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    چند تا مودمو امتحان کردم که بعضی هاشون interactive بودن و بعضی هاشون data , اما هر کدوم یه چیزیو ساپورت نمیکردن
    مودم مناسبی که همه تشکیلاتو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون

  36. #36

    Exclamation نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سورس پایانی برنامه
    شامل تشخیص تماس ورودی
    پاسخ گویی خودکار
    پخش صدای ضبط شده
    و تشخیص کلید های فشرده شده توسط کاربر.
    دوستان سورس بدون توضیح و پشتیبانی ارائه میشه .
    سوالات فقط از طریق پیام خصوصی پاسخ داده میشه. و البته نه به همه سوالات.

    فایل ضمیمه است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    شما اومدی ساخت تلفن گویا را بزاری هنوز یه هفته نشده خسته یا پشیمون شدی را نمیدونم بعد اومدید ی سورس پایانی گذاشتی که اصلا جواب هم نمیده
    امثال شما زیاد بودن
    اقای یونس صفایی نیا به تازگی یه تاپیک اموزش سی شارپ که تقریبا میخواد همه ی مطالب کاربردی را پوشش بده را راه اندازی کردند که من مطمئن هستم که ایشون یا کاری را نمیکنه و اگر هم یه کاری را شروع کرد تا اخرش پیش میرن
    ولی به هر حال بازم ممنون

  38. #38

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    شما اومدی ساخت تلفن گویا را بزاری هنوز یه هفته نشده خسته یا پشیمون شدی را نمیدونم بعد اومدید ی سورس پایانی گذاشتی که اصلا جواب هم نمیده
    امثال شما زیاد بودن
    اقای یونس صفایی نیا به تازگی یه تاپیک اموزش سی شارپ که تقریبا میخواد همه ی مطالب کاربردی را پوشش بده را راه اندازی کردند که من مطمئن هستم که ایشون یا کاری را نمیکنه و اگر هم یه کاری را شروع کرد تا اخرش پیش میرن
    ولی به هر حال بازم ممنون
    negar.rafie عزیز بهتر بود کمی مودبانه تر حرفتونو میزدین
    در مورد اموزش باید بگم دخالت عده ای تازه کار که جدیدا یاد گرفتن یه For یا If بنویسن و حمایت بقیه ازشون منو دلسرد کرد
    من در قبال کسی مسئول نیستم اگه هم این تاپیک رو زدم خاستم به یه سری دوستان در این زمینه کمک کنم
    در مورد سورس هم تست شده و کار میکنه
    و لطفا دیگه توهین نکنید
    در ضمن شما مختاری بری تو تاپیک هر کس دیگه اما کار خوبی نیس تخریب دیگران

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    negar.rafie عزیز بهتر بود کمی مودبانه تر حرفتونو میزدین
    در مورد اموزش باید بگم دخالت عده ای تازه کار که جدیدا یاد گرفتن یه For یا If بنویسن و حمایت بقیه ازشون منو دلسرد کرد
    من در قبال کسی مسئول نیستم اگه هم این تاپیک رو زدم خاستم به یه سری دوستان در این زمینه کمک کنم
    در مورد سورس هم تست شده و کار میکنه
    و لطفا دیگه توهین نکنید
    در ضمن شما مختاری بری تو تاپیک هر کس دیگه اما کار خوبی نیس تخریب دیگران
    دوست عزیز این سایت برای این طراحی شده که افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند و در ضمن این را هم بگم هیچکس نمیتونه بگه که توی برنامه نویسی هیچ مشکلی نداره بالاخره یه جایی کارش به مشکل برمیخوره.
    هرکسی هم که میاد توی این سایت یک مطلب آموزشی میزاره و یا جواب سوال کسی را میده هیچ منتی نداره. پس اگر شما قصدتون آموزش هست کاری به دیگران نداشته باشید اگر هم که نه پس دیگه بحثی نیست.
    موفق و سربلند باشید.

  40. #40

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این سایت برای این طراحی شده که افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند و در ضمن این را هم بگم هیچکس نمیتونه بگه که توی برنامه نویسی هیچ مشکلی نداره بالاخره یه جایی کارش به مشکل برمیخوره.
    هرکسی هم که میاد توی این سایت یک مطلب آموزشی میزاره و یا جواب سوال کسی را میده هیچ منتی نداره. پس اگر شما قصدتون آموزش هست کاری به دیگران نداشته باشید اگر هم که نه پس دیگه بحثی نیست.
    موفق و سربلند باشید.

    ali.bahrami عزیز من قصد توهین به کسیو ندارم همه واسم قابل احترامن منظور من فقط به کسانی بود که به جای توجه به اموزش سورس خاستن. خوب به چیزی که خاستن رسیدن این دوستانی که خودشونو بالا تر از دیگر کاربرا دونستن حالا بیان پاسخ سوالاتم بدن
    افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند ::: فرمایش شما درسته اما متاسفانه بعضی ها اینجو نیستن.
    در مورد این تاپیک چیزی که به من نمیرسه همین که ببینم چند نفر عاقمند تونستن چیزی رو یاد بگیرن واسه من باعث شادیه
    اما احترام به روش اموزش دیگران یه اصله که اینجا کسی بش توجه نکرد. من تو پست 29 قضیه رو روشن کردم اما باز دوستان کم لطفی کردن.
    یه سوالو شما جواب بدین:
    روش اموزش من بهتر بود یا کاری که این دوستمون کردن
    این یک نمونه سورس هست .
    http://uplod.ir/sz5yeterqohd/Auto-An...ld.ir_.zip.htm
    دایلر داره. قابلیت ثبت کلیدهای فشرده شده. پخش صدا و ...
    فقط انگار رو ویندوز اکس پی درست اجرا میشه .
    بازم دوستان تست کنن
    سورسی که حتا 1 خط توضیح در رابطش داده نشده. و اصلا به این تاپیک مربوط نمیشه کامپوننت اون برنامه Tapi هستش جدا از این موارد سرشار از خطا
    اگه دوستان روش منو میخان که در خدمتشون هستم
    و تنها دلیلشم اینه که هیچ رفرنس کاملی در این زمینه نیست
    اگه تو همین سایت بگردین از سال 84 تا به حال کسی یه اموزش کامل نزاشیه در این مورد....

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 107
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 10:16 صبح
  2. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  3. سوال: برنامه نویسی تلفن گویا
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:49 عصر
  4. Free Component برای کار با مودم و برنامه های تلفن گویا ؟
    نوشته شده توسط Mohsen_Foladi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •