صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 185

نام تاپیک: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

  1. #41

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با سلام
    سورس آقا jasper رو تونستم امتحان کنم و درست کار کرد برام. خوبیش اینه که نکات اصلی رو داره و راحت هم میشه قسمت ها و کد ها رو متوجه شد. البته فکر میکنم با ویژوال 2010 نوشته شده که من رو سیستمم نداشتم واسه همین فایل app.config رو حذف کردم و همچنین از قسمت refrence ها microsoft.Csharp رو هم پاک کردم و تونستم برنامه رو بدون مشکل دیباگ کنم.
    با تشکر از آقا جاسپر بابت این سورس

    من نمیخواستم بحث بیهوده ای که پیش اومده رو ادامه بدم اما انگار ادامه دار هست. باید بگم که بنده چند سالی هست که کد نویسی انجام میدم و حتی نرم افزار ثبت شده در وزارت ارشاد و دارای تاییدیه فنی هم دارم که در لینک زیر مشخصاتش هست
    http://46.36.112.145/Documents/Mosha...ehPagiry=18054
    که حداقل نشون میده بقول شما تازه کار نیستم و لااقل با حلقه For آشنایی لازم رو دارم.
    اینجا تالار گفتگو هست یعنی باید بحث و گفتمان باشه و جنبه نظرات و انتقادات دیگران رو داشته باشیم
    من و چند نفر از دوستان از شما خواهش کردیم که اول کد رو قرار بدید و بعد آموزش رو ادامه بدید و نگفتیم که سورس رو بدید و خداحافظی کنید.
    اگر شما به فکر آموزش هستید که میدونم قصدتون هم این هست باید همه سلیقه ها رو هم در نظر بگیرید.
    همین سورسی که شما گذاشتید اگر میخواستید آموزشش رو بدید حداقل یک هفته طول میکشید اما من کمتر از نیم ساعت متوجه نحوه کار برنامتون شدم و ازتون هم ممنونم

    اون سورسی هم که من گذاشتم از جای دیگه دانلودش کردم و اینجا قرار دادم که چند نفر بتونن ازش استفاده کنن . و خودمم دارم ازش بدون خطا استفاده میکنم

    حالا همه اینها ب کنار شما فقط به ما بگید ایرادش چیه که شما سورس رو بزارید بعد آموزش هم بدید؟

    سورسی که شما قرار میدید که یک نرم افزار نهایی و کامل نیستش و هر کس باید طبق نیازش یک سری تغییرات رو اعمال کنه و به مرور مشکلات و سوالاتی که پیش میاد رو بیاد اینجا بپرسه. پس واقعا قرار دادن سورس جریان لقمه حاضر و آماده نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله HAMID484 : پنج شنبه 17 اسفند 1391 در 21:49 عصر

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک

    ali.bahrami عزیز من قصد توهین به کسیو ندارم همه واسم قابل احترامن منظور من فقط به کسانی بود که به جای توجه به اموزش سورس خاستن. خوب به چیزی که خاستن رسیدن این دوستانی که خودشونو بالا تر از دیگر کاربرا دونستن حالا بیان پاسخ سوالاتم بدن
    افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند ::: فرمایش شما درسته اما متاسفانه بعضی ها اینجو نیستن.
    در مورد این تاپیک چیزی که به من نمیرسه همین که ببینم چند نفر عاقمند تونستن چیزی رو یاد بگیرن واسه من باعث شادیه
    اما احترام به روش اموزش دیگران یه اصله که اینجا کسی بش توجه نکرد. من تو پست 29 قضیه رو روشن کردم اما باز دوستان کم لطفی کردن.
    یه سوالو شما جواب بدین:
    روش اموزش من بهتر بود یا کاری که این دوستمون کردن

    سورسی که حتا 1 خط توضیح در رابطش داده نشده. و اصلا به این تاپیک مربوط نمیشه کامپوننت اون برنامه Tapi هستش جدا از این موارد سرشار از خطا
    اگه دوستان روش منو میخان که در خدمتشون هستم
    و تنها دلیلشم اینه که هیچ رفرنس کاملی در این زمینه نیست
    اگه تو همین سایت بگردین از سال 84 تا به حال کسی یه اموزش کامل نزاشیه در این مورد....
    حرف شما کاملا درسته من اینو قبول دارم که توی این تاپیک بعضی از دوستان کم لطفی کردن. در هر صورت انشالله که همیشه در تمام کارها موفق و سلامت باشید.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )


    private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e) { tp.initialize();


    از این خط موقع اجرا خطا میگیره .
    مشکل میتونه چی باشه؟
    کامپوننتی باید نصب باشه!

  4. #44

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک

    private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e) { tp.initialize();


    از این خط موقع اجرا خطا میگیره .
    مشکل میتونه چی باشه؟
    کامپوننتی باید نصب باشه!
    بله باید کامپوننت نصب بشه. بهتره پست شماره 2 رو مطالعه کنید

  5. #45

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوستان عزیز با توجه به این که سورس نهایی قرار داده شده نیازی به توضیح نیس اما در ادامه دوستان میتونن سوالاتشونو بپرسن پاسخگو هستم

  6. #46

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    برنامه ای که لینک کردینو اجرا کردم
    صوت پخش شد اما از اینور خط هر دکمه ای میزنم تشخیص نمیده چه باید بکنم؟

  7. #47

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    برنامه ای که لینک کردینو اجرا کردم
    صوت پخش شد اما از اینور خط هر دکمه ای میزنم تشخیص نمیده چه باید بکنم؟
    برنامه تست شده و مشکلی نداره. ممکنه مربوط به مودم شما باشه.

  8. #48

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    قوی ترین مودم تو بازارو رفتم خریدم !! zoltrix 3 chipset
    3 تا مودم دیگه هم rackwell , intell cnet , dell usb هم داشتم که با اوناهم جواب نداد ! مودم شما چیه؟

  9. #49

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    zoltrix 3 chipset اما مدالش پاک شده.شما همین کد رو رو هر دو ویندوز XP و سون تست کنید.

  10. #50

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با سلام یه سوال داشتم اگه مودم به جای interactive از نوع data بزنه امکان استفاده ازش نیست؟

  11. #51

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    از نوع data تو دیباگ مینویسه که اکثر امکانات ساپورت نمیشه و فقط امکان تماس و ارسال و دریافت دیتا دارین
    معمولا این مودم لپ تاپی usb ها اینجورین
    اما من 2 تا مودم دیگه هم داشتم که یکیش راکول بود اما جواب نداد رفتم قوی ترین مودم بازارو خریدم (زولتریکس) اما رو اینم جواب نداد ! احتمالا رو سون جواب نمیده رو xp باید تست کنم !

  12. #52

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    intel_amd مودمتون رو چند خریدی؟
    مودم من Creative Modem Blaster v.92 هست که اینتراکتیو نشون میده اما هر کاری کردم نتونستم از طریق نرم افزار آی دی کالرش رو ببینم . البته رویدادش رو اضافه کردم اما اصلا فراخوانی نمیشه . واسه شما آی دی کالر نشون میده؟
    آخرین ویرایش به وسیله HAMID484 : یک شنبه 20 اسفند 1391 در 20:46 عصر

  13. #53

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من zoltrix 3 chipset به قیمت 17 تومن از علائدین طبقه 3-4 خریدم اما اگه امجد باز بود از اونجا میگرفتم ارزون تره اونجا !
    به هر حال ..
    رو قوطیش زده id callero , .......
    اما برا منم همون evento گرفتم callernumber زدم هیچ اتفاقی نمیافته , دکمه های زده شده از اونور خط هم تشخیص نمیده , کدهارم جمع نمیکنه ! عملا هیچ فرقی با راکول و اینتله نکرده معلوم نیست موضو چیه !

  14. #54

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    چ بد !
    واسه من دکمه ها رو تشخیص میده . صدای تماس گیرنده رو هم تونستم ضبط کنم . الان برای خودم ی نمونه خوب ساختم که حتی شماره ای که کاربر رو وارد میکنه براش تک تک میخونه و ازش تایید میگیره که درست وارد کرده یا نه. حالت منو و زیر منو رو با چند تا if و else پیاده سازی کردم اما فقط این آی دی کالر مونده !

  15. #55

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک
    چ بد !
    واسه من دکمه ها رو تشخیص میده . صدای تماس گیرنده رو هم تونستم ضبط کنم . الان برای خودم ی نمونه خوب ساختم که حتی شماره ای که کاربر رو وارد میکنه براش تک تک میخونه و ازش تایید میگیره که درست وارد کرده یا نه. حالت منو و زیر منو رو با چند تا if و else پیاده سازی کردم اما فقط این آی دی کالر مونده !
    بهتره کدتون رو قرار بدید تا باقی دوستان هم استفاده کنن.در مورد دکمه ها هم بهترین روش پباده سازی درختیه که با یه جستجو میتونین روششو یاد بگیرین

  16. #56

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    منم همون چند روز اول با مثال های برنامه همه این کارارو کردم , مثل tts و gathering و ..... اما لعنتی هر مودمی دارم و گرفتم هیچیو ساپورت نمیکنه !

  17. #57

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    متاسفانه با اینترنت لاک پشتی که سرعت آپلودش خیلی پایینه مشکل دارم و نمیتونم فایل رو درست آپلود کنم
    چون در پروژم فایل های صوتی هست حجمش حدود 10 مگ شده که واسه آپلود زیاده
    ایشالله در اولین فرصت آپلودش میکنم
    ی مشکلی که من پیدا کردم قطع ارتباط یا Drop بعد از پخش یک فایل صوتی هست . هر کاری میکنم تا فایل صوتی واسه خداحافظی بیاد پخش بشه , کد قطع ارتباط اجرا میشه و مکالمه قطع میشه
    نمیشه فهمید که خواندن پیام تمام شده یا نه ؟

  18. #58

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سیستم عاملتون سون هست؟
    مودمتون چیه؟

  19. #59

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ایکس پی هستش. البته سون هم دارم اما هنوز تست نکردم رو 7
    مودمم Creative Modem Blaster v.92 هستش که حدود 6 سال پیش خریدمش و فقط دو تا جای سوکت تلفن داره Line & phone و واسه صدا و میکروفون هم جایی نداره

  20. #60

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    به خشکه این شانس , من قوی ترین مودم های بازارو دارم اما هیچیو جز تماس و پخش صدا ساپورت نمیکنن! هم راکول 3 چیپه هم این zoltrix , جفتشونم پورت میک و اسپیکر دارن , حتی اینتل سی نته ! احتمالا کامپوننته تو ویندوز 7 جواب نمیده

  21. #61

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک
    متاسفانه با اینترنت لاک پشتی که سرعت آپلودش خیلی پایینه مشکل دارم و نمیتونم فایل رو درست آپلود کنم
    چون در پروژم فایل های صوتی هست حجمش حدود 10 مگ شده که واسه آپلود زیاده
    ایشالله در اولین فرصت آپلودش میکنم
    فایل های صوتی و همچنین محتویات پوشه Debug که ضروری نیستند میتونید اینها رو حذف و سپس اپلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    به خشکه این شانس , من قوی ترین مودم های بازارو دارم اما هیچیو جز تماس و پخش صدا ساپورت نمیکنن! هم راکول 3 چیپه هم این zoltrix , جفتشونم پورت میک و اسپیکر دارن , حتی اینتل سی نته ! احتمالا کامپوننته تو ویندوز 7 جواب نمیده
    من کامپوننت رو روی سون تست کردم و بدون مشکل جواب گرفتم

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نمیدونم چرا فایل tapiex activtex control در پست اول از هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمیشه! انقدر سرعتش پایینه که اصلا دانلود نمیشه
    میشه لطفا یه جای دیگه آپلود کنید یا برام ایمیل کنید saeedshokri2000@yahoo.com

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوستان لطف کنید و به این تاپیک هم سر بزنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D8%B2

  24. #64

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    فایل های صوتی و همچنین محتویات پوشه Debug که ضروری نیستند میتونید اینها رو حذف و سپس اپلود کنید


    من کامپوننت رو روی سون تست کردم و بدون مشکل جواب گرفتم
    یعنی امکان داره مودمم خراب باشه؟! این zoltrix دو روزه خریدم آخه ! درایور سونشم نصب کردم
    5 سال هم گارانتی داره !

  25. #65

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام
    امروز فایل های برنامم رو آپلود کردم. برای اینکه با نحوه کارش آشنا بشید حتما فایل های صوتی رو هم دانلود کنید.
    - برنامم بدون ایراد نیست مطمئنا - یکی از ایراداتش پخش پیام و قطع ارتباط بعد از تمام شدن پخش پیام هست که فعلا نتونستم کاریش کنم.

    سورس برنامه
    IVRSystem[HB].zip

    فایل های صوتی که باید در فولدر دیباگ که فایل اجرایی هست , کپی بشن
    Sounds.zip

    برای ضبط صدا و ویرایش فایل های صوتی هم ی برنامه ساده بنام Cool Record Edit Pro هست که من تازه باهاش آشنا شدم و خیلی ساده و کاربردیه

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام

    ممنون از اینکه این برنامه رو داشتی آموزش میدادی و دگ ندادی نمیدونم چرا ؟؟؟
    حالا یه سوال عمومی دارم :

    واقعا قهر کردی ادامه نمیدی ؟

    یه سوال مرتبط با برنامه :
    من مودم Zoltrix دارم که رو جعبه اش این موارد رو ثبت کرده

    caller ID(US Version)
    Call Waiting(US Version)
    V.92(US Version)
    Line-in-use detection
    wake-on ring
    Digital PABX Protection
    Enhanced Voice Features
    PCI/Dual Mode/ On Board DSP

    خواهش اینارو برام توضیح بدید

    من این مودم رو سال 85 خریدم
    هوز برنامه تون رو تست نکردم
    چون اولین بارم هستش که میخوام با مودم کار کنم
    میخوام مطمئن بشم بعد که شکست خوردم دلسرد نشم

    موفق باشید

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نمیدونم چرا فایل tapiex activtex control در پست اول از هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمیشه! انقدر سرعتش پایینه که اصلا دانلود نمیشه

  28. #68

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من از آدرس سوم استفاده کردم . http://www.crackserver.com/search.ph...ntrol-v3.6.1.8

  29. #69

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_sho مشاهده تاپیک
    نمیدونم چرا فایل tapiex activtex control در پست اول از هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمیشه! انقدر سرعتش پایینه که اصلا دانلود نمیشه
    دوست عزیز خود من با نت گوشی میام اما معمولا تا فایل 10 مگ رو هم میتونم راحت دانلود کنم. باقی فایل هارو معمولا میرم کافینت.
    فک نکنم زیاد کار سختی باشه ....

  30. #70

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون از اینکه این برنامه رو داشتی آموزش میدادی و دگ ندادی نمیدونم چرا ؟؟؟
    حالا یه سوال عمومی دارم :

    واقعا قهر کردی ادامه نمیدی ؟

    یه سوال مرتبط با برنامه :
    من مودم Zoltrix دارم که رو جعبه اش این موارد رو ثبت کرده

    caller ID(US Version)
    Call Waiting(US Version)
    V.92(US Version)
    Line-in-use detection
    wake-on ring
    Digital PABX Protection
    Enhanced Voice Features
    PCI/Dual Mode/ On Board DSP

    خواهش اینارو برام توضیح بدید

    من این مودم رو سال 85 خریدم
    هوز برنامه تون رو تست نکردم
    چون اولین بارم هستش که میخوام با مودم کار کنم
    میخوام مطمئن بشم بعد که شکست خوردم دلسرد نشم

    موفق باشید
    نخیر دوست عزیز قهر چیه...
    راستش مشغله من خیلی زیاده و معمولا همیشه وقت کم میارم.
    سورس پایانی رو گذاشتم البته چیزی که از اول میخاستم بزارم خیلی بهتر از این بود
    در مورد مودمتون از سایت سازندش یوزرگایدشو بگیرین کاملا توضیح دادم...
    اگه قراره با اولین تلاش دلسرد بشین کلا بیخیال برنامه نویسی بشین.....

  31. #71

    Red face ادامه آموزش: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    خب بریم سر سوال یکی از دوستان که پرسیده بودن چطو رویداد بنویسیم.
    واسه این کار از شی استفاده میکنیم که اینجا tp هستش
    میخایم یکی از پر کاربرد ترین رویداد ها رو بنویسیم (رویداد دباگ: نمایش تمام اتفاق های برنامه)
    ابتدا:
    tp.OnDebug

    رو تو فرم لود مینویسیم . بعد [+] و [=] و سپس دو تا [Tab] میزنیم. کد زیر اضافه میشه
    tp.OnDebug += new _ITAPIExEvents_OnDebugEventHandler(tp_OnDebug);


            void tp_OnDebug(string msg)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }

    خط داخل بلاک رو حذف میکنیم و کد خودمونو قرار میدیم. من اینجا یه لیست باکس به اسم lstLog دارم که میخام تمام اتفاقات توش نمایش داده بشه

    void tp_OnDebug(string msg)
    {
    lstLog.Items.Add(msg);
    }


    امیدوارم از این مطلب استفاده ببرین....
    آخرین ویرایش به وسیله jasper : جمعه 25 اسفند 1391 در 22:52 عصر

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با سلام

    دوست عزیز ممنون از این که راهنمایی کردی که برم به سایتش ول من هیچی از اونجا متوجه نشدم

    خواهش میکنم یکی از دوستان اینکارو بکنه و برای من توضیح بده

    اسم مودم من : Zoltrix Smart Spirit 56K Modem

    دقیق یادم نیست 85یا 86 خریدم ولی فک کنم 85 باشه

    هرکی اینکارو کنه منو مدیون خودش کرده

    موفق باشید

  33. #73

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون از اینکه این برنامه رو داشتی آموزش میدادی و دگ ندادی نمیدونم چرا ؟؟؟
    حالا یه سوال عمومی دارم :

    واقعا قهر کردی ادامه نمیدی ؟

    یه سوال مرتبط با برنامه :
    من مودم Zoltrix دارم که رو جعبه اش این موارد رو ثبت کرده

    caller ID(US Version)
    Call Waiting(US Version)
    V.92(US Version)
    Line-in-use detection
    wake-on ring
    Digital PABX Protection
    Enhanced Voice Features
    PCI/Dual Mode/ On Board DSP

    خواهش اینارو برام توضیح بدید

    من این مودم رو سال 85 خریدم
    هوز برنامه تون رو تست نکردم
    چون اولین بارم هستش که میخوام با مودم کار کنم
    میخوام مطمئن بشم بعد که شکست خوردم دلسرد نشم

    موفق باشید
    منم همین مودمو دارم اما خیلی از امکاناتو ساپورت نمیکنه ! مثل تشخیص دکمه یا جمع کردن کد و خیلی چیزای دیگه حتی caller id که رو خودش زده داره !!

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک
    من از آدرس سوم استفاده کردم . http://www.crackserver.com/search.ph...ntrol-v3.6.1.8
    سومیه که پول میخواد

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    بزارید روی سایت های ایرانی مثل پرشین .....

  36. #76

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    میخواستم در سرور سایتم آپلود کنم که لینک مستقیم بشه اما ارور داد که داخلش ویروس هست! که فکر کنم بخاطر فایل کرک باشه . در پرشین گیگ هم آپلود نشد
    خلاصه اینکه ی جایی آپلود کردم که فقط 5 روز فایل رو نگه میداره . اینم لینکش
    https://www.transferbigfiles.com/1b0...48fsWg2Zex3dQ2

    ی مشکلی هم جدیدا پیدا کردم . رویدادهای ring , new call دیگه کار نمیکنن. یعنی برنامه کار نمیکنه مثل قبل. آقا جاسپر بنظرت علت چی میتونه باشه؟

  37. #77

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط HAMID484 مشاهده تاپیک

    ی مشکلی هم جدیدا پیدا کردم . رویدادهای ring , new call دیگه کار نمیکنن. یعنی برنامه کار نمیکنه مثل قبل. آقا جاسپر بنظرت علت چی میتونه باشه؟
    یه پروژه جدید ایجاد کنید و فقط رویداد ها رو استفاده کنید
    اگه هنوزم مشکل دارین ممکنه مودم باشه اما احتمال قویتر مشکل کامپوننت کرک شده ست که البته واسه من داره کار میکنه

  38. #78

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_sho مشاهده تاپیک
    بزارید روی سایت های ایرانی مثل پرشین .....
    برام خیلی جالب بود که چطو نتونستین دانلود کنید....
    اینم لینک ....
    http://s3.picofile.com/file/76948683...ed_b_.rar.html

  39. #79

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    یه پروژه جدید ایجاد کنید و فقط رویداد ها رو استفاده کنید
    اگه هنوزم مشکل دارین ممکنه مودم باشه اما احتمال قویتر مشکل کامپوننت کرک شده ست که البته واسه من داره کار میکنه
    پروژه جدید هم ایجاد کردم اما نشد
    فکر کنم از همون کامپوننت باشه. البته خط رو باز میکنه و نشون میده که interactive هست اما بعد از این دیگه کار نمیکنه

  40. #80
    کاربر جدید آواتار parnia77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    yazd
    پست
    12

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام. سال نو مبارک. ممنون از تلاش بی منت شما جناب jasper
    ای کاش که ادامه میدادین این آموزش رو. ولی به هرحال خیلی چیزا یاد گرفتم و کدها خوندم.
    امیدوارم همیشه موفق باشید.

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 107
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 10:16 صبح
  2. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  3. سوال: برنامه نویسی تلفن گویا
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:49 عصر
  4. Free Component برای کار با مودم و برنامه های تلفن گویا ؟
    نوشته شده توسط Mohsen_Foladi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •