صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 185 از 185

نام تاپیک: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

  1. #161

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    این برنامه باید کرک مجدد بشه و چند تا از توابعش از کار بیافته
    اما من که کرکش رو بلد نیستم اگه بودم حتما انجام میدادم چون خیلی بهش نیاز دارم

  2. #162

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوستان کسی با TAPI تونسته 4 تا مودم همزمان روی یه سیستم راه بندازه؟؟؟!!!!
    یعنی هر کدوم که زنگ خورد بتونم باهاش ارتباط صوتی برقرار کنم چون 1 اپراتور دارم نیازی نیست که همزمان با همه بشه صحبت کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله sallysat : چهارشنبه 18 دی 1392 در 08:29 صبح

  3. #163

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    رو یکیش مشکل پیش اومده حالا دنباله 4 تاشی بعد با 4 تا مشکل می خوایی چیکار کنی،

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط sallysat مشاهده تاپیک
    دوستان کسی با TAPI تونسته 4 تا مودم همزمان روی یه سیستم راه بندازه؟؟؟!!!!
    یعنی هر کدوم که زنگ خورد بتونم باهاش ارتباط صوتی برقرار کنم چون 1 اپراتور دارم نیازی نیست که همزمان با همه بشه صحبت کرد.
    مودم 4 پورتش موجوده بگردی پیدا می کنی

  5. #165

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان
    من KdTele 4.33 رو دانلود کردم و تو دلفی کرک شده آیا همونو میتونم تو سیشارپ استفاده کنم.
    وقتی استفاده میکنم ارور Class nor register میده هر میدونه خواهشا برام تو notpad بنویسه نحوه درست شدنشو برام میل کنه خیلی ممنون
    MojtabaRoustaei@yahoo.com

  6. #166

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان
    من یه سال پیش یه برنامه منشی تلفنی ساده نوشته بودم که کارم رو راه مینداخت ولی قراره یه سری امکانات بهش اضافه بشه که نمی دونم آیا با مودم های معمولی میشه این امکانات رو بهش اضافه کرد یا نه؟
    1- آیا میشه با همین مودم های معمولی کاری کنم تا برنامه من روی خطوط ای-وان هم کارکنه (20 خط بر روی یک شماره تلفن)؟؟
    2- تو برنامه خودم می تونم صدای تماس گیرنده رو ضبط کنم. ولی در هین ضبط نمیشه صداش رو از طریق اسپیکر پخش کنم. برای ضبط و پخش همزمان راه حلی وجود داره؟؟
    ۳- تو برنامه خودم می تونم صدای تماس گیرنده رو ضبط کنم. ولی در هین ضبط نمیشه با تماس گیرنده ارتباط داشته باشم؟؟ برای ضبط و پاسخگویی همزمان راه حلی وجود داره؟؟
    4- کار با کارت گویا چه طوری ؟ با مودم های معمولی میشه کار کرد یا باید IVR داشته باشم؟
    5-بعضی وقت ها بعضی کد ها روی بعضی سیستم ها نسفه نیمه اجرا میشه مثلا تنظیم می کنم بعد از سه تا زنگ سیستم پاسخ بده ولی بعضی وقت ها درست حسابی اجرا نمیشه. آیا مشکل از کد منه که از سمپل برنامه گرفتم یا مشکل مربوط به سیستمی که برنامه روش اجرا میشه هست؟

    منتظر راهنمایی شما دوستان هستم.

  7. #167

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط aminM# مشاهده تاپیک
    سرور یک ارگان امنیتی دسترسی ریموت ندارم عکس کرفتن و .... مشکله متن کاملش اینه
    TAPIExCt.DLL has probably been destroyed/hacked.
    Please download original version from http://www.tapiex.com/
    من هم این مشکل رو داشتم و تو سایت هم مطرح کردم اما از سایت جواب نگرفتم . ولی دیروز تونستم این مشکل رو حل کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا بقیه دوستان استفاده کنند خیلی ساده ست من ویندوزمو عوض کردم و بدون اینکه نسخه های دیگه رو نصب کنم فقط نسخه 3.4 کرک شده اش و نصب کردم و مشکلم حل شد. فکر کنم چون قبلا نسخه آخر و کرک نشده اشو رو سیستمم نصب کرده بودم تشخیص میداد که نسخه در حال استفاده کرکه . البته من به نسخه 3.6 هم شک دارم

  8. #168

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ضمنا یکی از دوستان در مورد نصب اون روی تلفن سانترال سوال کردند من این و رو تلفن سانترال هم نصبش کردم . خیلی هم راحته فقط من اینو روی سانترال pabx نصبش کردم که تو ایران فکر نمیکنم پیدا بشه . تو ایران اکثرا سانترال پاناسونیک پیدا میشه . فرق این دستگاه با پاناسونیک اینه که برنامه ریزی پاناسونیک فقط با گوشی خودش انجام میشه و بخاطر همین اگه بخوایم تلفن گویا رو روی اون راه اندازی کنیم ، اول تماس گیرنده به تلفن سرور وصل میشه بعد با زدن یه دکمه میشه وصلش کرد به تلفن گویا و این یه کم غیر اصولیه .(البته شاید روش های دیگه ای هم باشه ولی من نمیدونم) اما pabx خوبیش اینه که نیاز به تلفن مادر نداره و با هر تلفنی میشه برنامه ریزیش کرد و قیمتش هم خیلی ارزونتر در میآد و میتونین سیستمتون رو بعنوان تلفن اصلی تعریف کنید . من این دستگاه رو تو چین خریدم 300 یوان که تقریبا 150000 تومن خودمون میشه . ولی تو ایران هزینه نصب یه تلفن سانترال حدودا 1000000 در میآد .

  9. #169

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط ZerOne مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه سال پیش یه برنامه منشی تلفنی ساده نوشته بودم که کارم رو راه مینداخت ولی قراره یه سری امکانات بهش اضافه بشه که نمی دونم آیا با مودم های معمولی میشه این امکانات رو بهش اضافه کرد یا نه؟
    1- آیا میشه با همین مودم های معمولی کاری کنم تا برنامه من روی خطوط ای-وان هم کارکنه (20 خط بر روی یک شماره تلفن)؟؟
    2- تو برنامه خودم می تونم صدای تماس گیرنده رو ضبط کنم. ولی در هین ضبط نمیشه صداش رو از طریق اسپیکر پخش کنم. برای ضبط و پخش همزمان راه حلی وجود داره؟؟
    ۳- تو برنامه خودم می تونم صدای تماس گیرنده رو ضبط کنم. ولی در هین ضبط نمیشه با تماس گیرنده ارتباط داشته باشم؟؟ برای ضبط و پاسخگویی همزمان راه حلی وجود داره؟؟
    4- کار با کارت گویا چه طوری ؟ با مودم های معمولی میشه کار کرد یا باید IVR داشته باشم؟
    5-بعضی وقت ها بعضی کد ها روی بعضی سیستم ها نسفه نیمه اجرا میشه مثلا تنظیم می کنم بعد از سه تا زنگ سیستم پاسخ بده ولی بعضی وقت ها درست حسابی اجرا نمیشه. آیا مشکل از کد منه که از سمپل برنامه گرفتم یا مشکل مربوط به سیستمی که برنامه روش اجرا میشه هست؟

    منتظر راهنمایی شما دوستان هستم.
    برای سوال دومت باید برای گوش کردن به تماس یه خروجی از مودمت بگیری و به تلفنت وصل کنی اونوقت میتونی همزمان گوش کنی .
    در مورد سوال 5 مشکل از برنامه ی خودته کامپوننت ایرادی نداره .

  10. #170

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام. دوستان میدونم اینجا جای مناسبی نیست ولی چاره ای نداشتم... چندروزه که به خاطر این مشکلم که الان میپرسم کلافه شدم...

    چجوری با کامپوننت KDTELE تو vs2013 زبان سی شارپ شماره تماس گیرنده رو نمایش بدم؟؟؟ خودم کد زیر رو پیدا کردم:

    public void axKDPhone1_OnCallerID(object sender, IKDPhoneEvents_OnCallerIDEvent e)
    {
    (MessageBox.Show(e.number;
    }


    من موقع تریس کردن فهمیدم که این ایونت اصلا صدازده نمیشه... دوستان من چکار بایدکنم؟ خودم باید این ایونت صدا بزنم؟ کجا؟ چجوری؟

    درضمن مودمم CallerID رو پشتیبانی میکنه...
    لطفا راهنمایی کنین.

  11. #171
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    زير آسمان شهر
    پست
    143

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    یه سوال از خدمت دوستانی که با کامپوننت Tapiex کار کردن داشتم.
    بنده میخوام بعد اینکه تماس گرفته شد(یعنی وقتی طرف،جواب داد) یه فایلی با پسوند .wav به صورت اتوماتیک پخش بشه.
    این کار رو تو کدوم رویداد باید بنویسم؟؟چطوری بررسی کنم که اگه طرف گوشی رو برداشت فایل به صورت اتوماتیک پخش بشه
    با تشکر

  12. #172

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام من مودمم net force است و هنگام بوق صدای خوش آمد پخش نمیشه و صدای بوق فکس پخش میشه .چه کنم

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    negar.rafie عزیز بهتر بود کمی مودبانه تر حرفتونو میزدین
    در مورد اموزش باید بگم دخالت عده ای تازه کار که جدیدا یاد گرفتن یه For یا If بنویسن و حمایت بقیه ازشون منو دلسرد کرد
    من در قبال کسی مسئول نیستم اگه هم این تاپیک رو زدم خاستم به یه سری دوستان در این زمینه کمک کنم
    در مورد سورس هم تست شده و کار میکنه
    و لطفا دیگه توهین نکنید
    در ضمن شما مختاری بری تو تاپیک هر کس دیگه اما کار خوبی نیس تخریب دیگران


    سلام دوست عزیز من به شخصه هیچ ادعایی ندارم شاید نشه بهم جوجه برنامه نویسم بگن اما شما همینجور مادر زادی برنامه نویس به دنیا اومدین؟اول باید if بعد for بعد بقیه رو یاد بگیری

  14. #174

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام کسی نسخه ای از tapiex رو داره ک کرک شده باشه. غیر نسخه ای ک تو انجمن هست. چون نصب کردم واسه مشتری و داره کلافه میکنه. ارور میده و میاد بیرون. همین ارور کرک رو.و مثلا نسخه 3.4 رو. واسم میل کنین یا تو تاپیک لینک بدیم. ممنون mahdiazadbar@yahoo.com

  15. #175

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    اگه کسی داره بزاره تو انجمن تا ما هم ازش استفاده کنیم
    با سپاس Spaceman

  16. #176

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    با سلام خدمت دوست عزيز
    اين پست شما به من كه خيلي كمك كرد فقط من يه سول داشتم
    من ميخوام كه به صورت دستي به تلفن ها پاسخ بدم ميشه اين رو هم بگيد
    و گيرنده صوت و فرستنده رو چجوري انتخاب كنم
    با تشكر از وقتي كه گذاشتين

  17. #177

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام،من توی Tapiex چندتا مشکل دارم:

    1-وقتی مودم زنگ میزنه شروع به پخش صدا میکنه و منتظر جوابگویی طرف نمیشه

    2-چجوری میشه زنگ هایی رو شمارش کنه که مودم پشت خط مونده نه کاربر؟

    3-بعد تماس دریافتی یا گرفته شده دیسکانکت نمیشه (رویداد دیسکانکت اجرا نمیشه که دراپ کنه)؟!(یه رویداد دیگه استفاده کردم "آن بوزی" اون هم در زنگ های موبایل قطع کرد اما در تلفن ثابت قطه نکرد و خط رو اشغال نگه میداره)

    4-شماره طرف رو هم نمیندازه

    ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

  18. #178

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    اقا این بخش دوم رو من نتونستم اجرا کنم اکساتونم که لد نمی شه

  19. #179

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام مهندس، خسته نباشی
    من قصد دارم با سی شارپ و یه مودم dial up بتونم تماس تلفنی برقرار کنم و فایلی که از طرف مقابل بصورت فکس هست رو دریافت کنم و نمایش بدم. خدا خیرت بده میشه بگی کجای آموزش کمکم میکنه یا میتونی راهنماییم کنی؟

  20. #180

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من اصلا نیازی به جزیات ندارم، چون طرف مقابل تلفتی ام خودش تلفن گویاس!
    فقط نیاز دارم شماره اون سازمان رو بگیرم بعد از 2 ثانیه که منشی خودکار حرف زد سلام گفت! عدد خاصی رو بزنم، این کار رو 3 مرحله انجام بدم بعد اون واسم یه فکس ارسال میکنه اونو نشون بدم، که فعلا تماسم یرقرار بشه کافیه بعد میرم دنبال دریافت فکس
    لدفا لدفا کمکم کنید

  21. #181

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان . از مطالبتون خیلی ممنون . ولی من وقتی دارم با کامپونینت tapiex کار میکنم . وقتی صدا در حال پخش هستش . تلفن رو قطع میکنم . سیستم من میره تو loop کسی با این مشکل مواجعه شده آیا . در ضمن tapiex هم کرک شده هستش .
    اگه کمکم کنین بی نهایت متشکرم میشم

  22. #182
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    میشه یک جمع بندی کامل قرار بدین؟

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام
    وای چقدر این پست قدیمه

    سازمانهای امنیتی ایرانی از کدام سخت افزار یا روش استفاده می کننن ؟؟؟؟؟
    ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2362171

  24. #184

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان.
    من زمانی که تماس میگیرم این پنجره باز میشه. برای شما هم همین اتفاق میفتهCapture.PNG

  25. #185

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من هم ت. همین پنچره گیر کردم نمیخام باز بشه.

    یه مشگل دیگه دارم اینکه تا تلفن از طرف مشتری قطع میشه نمیتونه تشخیص بدهد.

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 107
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 10:16 صبح
  2. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  3. سوال: برنامه نویسی تلفن گویا
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:49 عصر
  4. Free Component برای کار با مودم و برنامه های تلفن گویا ؟
    نوشته شده توسط Mohsen_Foladi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •