نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مدیریت نمایش پیام بعد از عملیات insert ,update و......

  1. #1

    مدیریت نمایش پیام بعد از عملیات insert ,update و......

    با سلام
    دوستان کسی در رابطه با این موضوع تجزبه ای داره.
    1-در حالت معمولی بعد از انجام این عملیات ها می شه خیلی راحت اینکاررو انجام داد،ولی می خوام اینکار رو به صورت classدر بیارم که مجبورنیاشم تو همه صفحات تکرار بشه.
    2- و همچنین می خوام این پیام ها به صورت popup در گوشه بالای صفحه نمایش داده بشه
    ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: مدیریت نمایش پیام بعد از عملیات insert ,update و......

    سلام دوست گرامی
    من بشخصه برای این منظور از جاوااسکریپت استتفاده میکنم.
    یعنی به اسکریت نوشتم که بعد از انجام عملیات (مثلا ثبت) اون اسکریپت که یه alert معمولیه نشون داده بشه

  3. #3

    نقل قول: مدیریت نمایش پیام بعد از عملیات insert ,update و......

    نقل قول نوشته شده توسط mahdidabaghi مشاهده تاپیک
    سلام دوست گرامی
    من بشخصه برای این منظور از جاوااسکریپت استتفاده میکنم.
    یعنی به اسکریت نوشتم که بعد از انجام عملیات (مثلا ثبت) اون اسکریپت که یه alert معمولیه نشون داده بشه
    سلام.مثالی در این مورد میزنید؟که چه طور بعد از انجام عملیات های مد نظر کد جاوا اجرا بشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نمایش یک پیام بعد از ارسال موفقیت آمیز ایمیل :-/
    نوشته شده توسط aspismylove در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1391, 13:01 عصر
  2. سوال: نمایش پیغام بعد از انجام عملیات
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 15:09 عصر
  3. سوال: مشکل در نمایش عکس بعد از update در گرایدویو
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 00:49 صبح
  4. آموزش: مدیریت خطاها و استثنائات (Exception) و نمایش پیام مناسب با توجه به خطای رخ داده در دلفی
    نوشته شده توسط M_Maskout در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 23:30 عصر
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 03:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •