نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوالاتی پیرامون qml

  1. #1

    سوالاتی پیرامون qml

    با سلام

    بنده میدونم QML برا ساختن محیط های کاربر پسند و محیط های زیبا و انیمیشن و ازاین قبیل می باشد
    اما در موردش چند سوال دارم ببینم به صرفه هست برم یاد بگیریم یا نه

    ۱-آیا باید جاوا اسکریپت رو هم بلد باشیم؟

    ۲-ایا میشه مثلا یک button رو با qml ایجاد نمود و داخل یک QWidget ‌یا داخل QMainWindows قرار داد؟

    ۳-میشه با کد C++‎‎‎‎ به یک ListView در زمان اجرا مقدار دهی کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله solook : چهارشنبه 02 اسفند 1391 در 17:33 عصر

  2. #2

    نقل قول: سوالاتی پیرامون qml

    ۱- qml بر پایه EcmaScript است پس دانستن جاوااسکریپت می‌تواند مفید باشد.
    ۲- بله
    ۳- بله

  3. #3

    نقل قول: سوالاتی پیرامون qml

    با تشکر

    میشه یه دمویی برا مواردی که گفتم معرفی کنید
    من خیلی دنبالش گشتم چیزی پیدا نکردم
    راستش من میخوام با کیو ام ال مقادیر داخل دیتابیس sqlite رو داخل listview نشون بدهم اگر نمونه کدی دارید لطف کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوالاتی پیرامون ویژال سی!
    نوشته شده توسط hector2000 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 16:37 عصر
  2. سوالاتی پیرامون SSL و TSL
    نوشته شده توسط kianu_riuz در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 00:00 صبح
  3. سوالاتی پیرامون کد امنیت در سایت
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1385, 08:38 صبح
  4. سوالاتی پیرامون FireFOX
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 13:52 عصر
  5. سوالاتی پیرامون د یتا تایپها
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1382, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •