نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    باسلام
    من یک ویو از چند جدول دارم که شامل آیدی آنها نیز می شود حالا می خواد distinct بر روی یک ستون انجام بدم اما کلیه فیلدها را نیز تکرار کند . تمامی کدهای موجود در این سایت و بعضی سایتهای خارجی را نیز تست کردم چون ایدی جدول های مختلف وجود دارد این عمل به خوبی انجام نمی شود از اساتید کسی هست که بتونه در این زمینه راهنمایی کند؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    راه اول:

    select View_1.id , View_1.name , View_1.rankname
    from View_1
    where View_1.id in
    (
    select min(View_1.id)
    from View_1
    group by View_1.rankname
    )


    راه دوم:

    select dt.id , dt.name , dt.rankname
    from
    (select
    * ,
    ROW_NUMBER() over (partition by view_1.rankname order by view_1.rankname) as rownumber
    from View_1
    ) as dt
    where dt.rownumber = 1

    توی این مثال distinct روی rankname انجام شده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    خوب فقط را همان ستون distinct کن مشکل چیه؟
    Select Distinct fld1 FROM mytable


    نمونه جدول بگذار و بگو چه خروجی می خوای

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    راه اول:

    select View_1.id , View_1.name , View_1.rankname
    from View_1
    where View_1.id in
    (
    select min(View_1.id)
    from View_1
    group by View_1.rankname
    )

    با تشکر
    کد بالا جواب داد فقط می خواستم اگه بشه دربارش یه مقداری توضیح بدین؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    ابتدا برحسب فیلد مورد نظر گروه بندی کرده و از هر گروه یک id را انتخاب میکنیم(سلکت داخلی. min اولین عنصر هر گروه رو میده. id منظور کلید هست.)
    بعد توسط سلکت خارجی اطلاعات کامل سطرهایی که id شون بدست آمده رو سلکت میکینم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    این فقط یک ID میده در حالی که id های زیادی برای اون مقدار ممکنه وجود داشته باشه
    مثلا برای مقدار A می تونه ID های 1 و 2 و 3 وجود داشته باشه اما فقط مقدار 1 بر می گرده

  7. #7

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    در تاپیک زیر چند راه حل مورد بررسی قرار گرفته اند.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A8#post1659064
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    123

    نقل قول: نمایش همه فیلد های یک view در صورت استفاده از دستور distinct

    منم یه مشکل اینجوری دارم
    یه view دارم شامل پستهام و تگهاشون و عکسهاشون و کامنتهاشون
    حالا وتی بهش می گم id=1 رو نمایش بده 8 بار تکرارش می کنه
    دلیلشم اینه که این پست 2 تا کامنت داره و 4 تا تگ!
    توی اینترفیس چه جوری باید جلوی این تکرار رکورد گرفته بشه؟
    باید یخیال view بشم؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 14:47 عصر
  2. انتخاب تک تک زیر ستون های list view به صورت مستقل
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 23:32 عصر
  3. نمایش تمام فیلد های یک جدول در DBComboBox
    نوشته شده توسط seyed_27 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 16:52 عصر
  4. مبتدی: مشکل در نمایش فیلد های یک view
    نوشته شده توسط vrshvrsh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 12:21 عصر
  5. مشکل با نمایش لاتین فیلد‌های عددی
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 03:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •