نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

  1. #1

    Talking ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    سلام
    یه سایتی دارم
    حالا یه فرم طراحی کردم کاربرها و یا هر کس دیگه بتونه مطلب ارسال کنه
    سی ام اس من با مووبل تایپ هست و بخش نوشته هاش توی بانک چندین ستون داره که بعضی هاشون مقدار عدد داره مثل (1) و یا (0)
    حالا میخوام این مقادری به صورت پیشفرض از طرف کاربر ارسال بشه

    یه چیز دیگه اینه که تاریخ و ساعت را میخوم خودش بزنه و ارسال کنه توی بانک

    اگر اساتید راهنماییم کنن عالی میشه
    به طور خلاصه یه مقدار عددی و یه مقدار تاریخ و ساعت را میخوام توسط یه فرم ارسال بشه به بانک

  2. #2

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    چقدر جواب !!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    سلام
    میشه یه کم واضح تر بگید

  4. #4

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    خوب خدا را شکر این را \یدا کردم

    سوال سوم من اینه

    فرم پائین را اگر ببنید مطلب دستور را که میزینیم مطلب وارد جدول mt_entry میشه الان میخوام input با نام لینک را ارسال کنم به جدول xx این چه طوری میشه ؟ توی نت خیلی دنبالش بودم پیدا نکردم میشه این را یه توضیح کوچولو بدیدش ؟



    <fieldset >
    <legend > ارسال مطلب </legend>
    <form method="post" action="" >



    <table width="608" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td width="168" ><label> عنوان : </label></td>
    <td width="440"><input name="title" type="text" /> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td> <label> توضیحات : </label></td>
    <td><input name="text" type="text" /></td>
    </tr>

    <tr>
    <td> <label> لینک اول </label></td>
    <td><input type="text" name="links" value="" ></td>

    </tr>

    </table>

    <input type="submit" value="ارسال و ادامه" />

    </form>
    </fieldset>



    <?php
    if(isset($_POST['title']))
    {
    $text = $_POST['text'];
    $title = $_POST['title'];
    $sqlCommand = "INSERT INTO mt_entry(entry_title,entry_text,)
    VALUES('$title','$text')";




    if(mysql_query($sqlCommand)){echo '

    ا<a href="?action=send-group" > طلاعات شما ثبت شد </a>
    ';}
    }
    ?>



    <?php


    $query="SELECT * FROM mytable ORDER BY id";
    $select=mysql_query($query);
    while($row=mysql_fetch_array($select)){
    echo $row['id'].' - '.$row['date'].' - '.$row['time'].' - '.$row['email'].'<br>';
    }
    mysql_close($con);
    ?>

  5. #5

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    یکی نیست جواب بده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    میخاید تو یه فرم که سابمیت میشه و سه تا فیلد داره(title, text, links) دوتای اولی توی جدول mt_entry درج بشن و links توی جدول x درج بشه؟

  7. #7

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    درسته دقیقا همین چیزی که نوشتید
    سابمیت میشه و سه تا فیلد داره(title, text, links) دوتای اولی توی جدول mt_entry درج بشن و links توی جدول x درج بشه؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    بازم پست تاپیک ما اومد پایین و هیچ کسی جواب نمیده

  9. #9

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    خوب دوتا query بساز!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط hashem64 مشاهده تاپیک
    بازم پست تاپیک ما اومد پایین و هیچ کسی جواب نمیده
    دو تا کوئری جداگانه اجرا کنید.

    <fieldset >
    <legend > ارسال مطلب </legend>
    <form method="post" action="" >



    <table width="608" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td width="168" ><label> عنوان : </label></td>
    <td width="440"><input name="title" type="text" /> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td> <label> توضیحات : </label></td>
    <td><input name="text" type="text" /></td>
    </tr>

    <tr>
    <td> <label> لینک اول </label></td>
    <td><input type="text" name="links" value="" ></td>

    </tr>

    </table>

    <input type="submit" value="ارسال و ادامه" />

    </form>
    </fieldset>



    <?php
    if(isset($_POST['title']))
    {
    $text = $_POST['text'];
    $title = $_POST['title'];
    $links = $_POST['links'];
    $sqlCommand = "INSERT INTO mt_entry(entry_title,entry_text,)
    VALUES('$title','$text')";
    $query2 = "INSERT INTO xxx(links)
    VALUES('$links')";



    if(mysql_query($sqlCommand) && mysql_query($query2)){echo '

    ا<a href="?action=send-group" > طلاعات شما ثبت شد </a>
    ';}


    }
    ?>



    <?php


    $query="SELECT * FROM mytable ORDER BY id";
    $select=mysql_query($query);
    while($row=mysql_fetch_array($select)){
    echo $row['id'].' - '.$row['date'].' - '.$row['time'].' - '.$row['email'].'<br>';
    }
    mysql_close($con);
    ?>

  11. #11

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    چیزی که درست کردید را جایگزین تمام محتوا و فیلد ها و جداول کردم ولی جواب ندارد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ارسال یک مقدار ستون بانک اطلاعاتی

    ارور های هر دو کوئری رو با دستور or die بررسی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 18:17 عصر
  2. ارسال اطلاعات Datagridview به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Red_Dragon110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 00:09 صبح
  3. ارسال و گزارشگیری از بانک اطلاعاتی SQl در سروری در کانادا
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:08 عصر
  4. ارسال و گزارشگیری از بانک اطلاعاتی SQl در سروری در کانادا
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 11:49 صبح
  5. ارسال اطلاعات یک قیلد بانک اطلاعاتی به یک Combobox
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1383, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •