نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بودن یا نبودن عددی در لیست

  1. #1

    بودن یا نبودن عددی در لیست

    سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. لیستی حاوی اعداد داریم میخواهیم عددی را از ورودی گرفته و بگوییم ایا در لیست وجود دارد یا خیر؟

    3. دو جعبه متن در فرم قرار دهیم به طوری که جعبه متن اول فوکوس را از دست ندهد .
    آخرین ویرایش به وسیله mahsaa123 : پنج شنبه 03 اسفند 1391 در 06:33 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بودن یا نبودن عددی در لیست

    سلام
    اگه یکی این تاپیک رو گزارش کنه می بندننش! پس تا ندیدن ویرایشش کن(دومی رو حذف کن - لحن سوالت رو هم عوض کن تا نفهمن که درخواست حل تمرین میکنی)
    فقط توضیح میدم کدنویسیش با خودت:
    1- تو یه حلقه به طول تعداد آیتمهای لیست باکس، اون عدد رو با تک تک آیتمهای لیست باکس مقایسه میکنی اگه برابر بودن میگی وجود داره.
    2- نمونش تو نت زیاده ولی سعی کن خودت بنویسی، یه حلقه داری به طول n و یه متغیر داری که هر دفعه خودش رو ضرب در متغیر حلقه میکنه و دوباره تو خودش ذخیره میکنه.
    3- تو رویداد validate تکست باکس اول Cancel=true رو بنویس.

  3. #3

    نقل قول: بودن یا نبودن عددی در لیست

    رویداد validate رو برای تکست باکس بذارم ؟
    سوال یک و دو رو میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار مهرنوووش
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    15

    نقل قول: بودن یا نبودن عددی در لیست

    1.
    2 .
    3. فکر کنم این کدم بشه بکار برد ، تست کردم ج داد : (sorry زیادی مبتدیه !!)!


    Private Sub Text1_LostFocus()
    Text1.SetFocus
    End Sub



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بودن یا نبودن عددی در لیست

    این کد رو اضافه کن به فرمت بعد یه تکست باکس بزار رو فرمت.
    Private Sub Text1_Validate(Cancel As Boolean)
    Cancel = True
    End Sub

    الان هرکاری کنی نشانگر از این کنترل بیرون نمیره(مگر اینکه یه شرط بزاری)
    سوال یک و دو رو میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
    اولی:
    For i = 0 To List1.ListCount - 1
    If List1.List(i) = Text1 Then MsgBox "Found"
    Next

    دومی:
    f = 1
    For n = 1 To text1
    f = f * n
    Next
    MsgBox f

    قرار نبود اینا رو من بنویسم!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 15:21 عصر
  2. connect بودن یا نبودن
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:16 عصر
  3. کانکنت بودن یا نبودن به دیتابیس؟؟
    نوشته شده توسط mikhak در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 19:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •