صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    با سلام
    بالاخره کامپوننت ریبون دلفی بصورت راست به چپ آماده شد
    این کامپوننت کاری از شرکت فن آوری اطلاعات فراگستر هست
    لینک دانلود سورس فایل :
    http://www.hypertech.ir/index.php?op...=158&Itemid=98
    لطفا از قرار دادن لینک مستقیم در وبلاگ ها یا جاهای دیگه اجتناب کنید ( درج با ذکر منبع )
    این کامپوننت جهت نسخه Xe2 راست به چپ شده
    فایل رو باید در مسیر زیر کپی کنید
    C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\9.0\source\vcl

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_vs مشاهده تاپیک
    با سلام
    بالاخره کامپوننت ریبون دلفی بصورت راست به چپ آماده شد
    این کامپوننت کاری از شرکت فن آوری اطلاعات فراگستر هست
    لینک دانلود سورس فایل :
    http://www.hypertech.ir/index.php?op...=158&Itemid=98
    لطفا از قرار دادن لینک مستقیم در وبلاگ ها یا جاهای دیگه اجتناب کنید ( درج با ذکر منبع )
    این کامپوننت جهت نسخه Xe2 راست به چپ شده
    فایل رو باید در مسیر زیر کپی کنید
    C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\9.0\source\vcl
    sسلام ضمن تشکر
    این فایل در نسخه XE هم کار میکنه؟
    دانلود کردم ولی خطا می گرفت اشکال از کچاست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام همون طور که عرض شد این واسه Xe2 هست احتمالا واسه نسخه های دیگه نیاز به تغییراتی هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    106

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نسخه مربوط به XE3 بر اساس همین نسخه
    VclRibbon.zip
    در ضمن لازم نیست در فولدر دلفی کپی کنید. بهتر است در فولدر فایل پروژه خودتان قرار دهید و سورس اصلی دلفی را دست نزنید!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    تغییراتی که در این کامپوننت داده شده در ابتدای فایل یونیت بصورت کامنت شده Line:line_number نوشته شده که میتونید برای نسخه های دیگه ی دلفی بر همون اساس تغییرات رو سریعتر اعمال کنید
    آخرین ویرایش به وسیله soroush_vs : شنبه 17 فروردین 1392 در 08:11 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    با سلام
    اگر یک از اساتید محترم برای دلفی 2010 زحمت آن را بکشد ممنون می شوم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام
    دوستان من از روی نسخه که دوست عزیزمان انجام داده بود ند برای دلفی 2012 بازسازی کردم

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khorsandreza : سه شنبه 20 فروردین 1392 در 01:04 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان من از روی نسخه که دوست عزیزمان انجام داده بود ند برای دلفی 2012 بازسازی کردم

    با سلام و تشکر موقع احرا خطا میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار پوریا_م
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    194

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام
    ممکن دوستان لطف کنن و ریبون راست به چپ شده رو برای دلفی 2010 قرار بدن ؟
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    متاسفانه بنده دلفی 2010 در دسترس ندارم ولی با راهنمایی که در پست شماره 5 کردم میتونید نسخه 2010 رو تهیه کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام
    چند فایل دیگر باید کنار هم باشند که براتون آپلود کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    77

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    من واسه دلفی 7 می خوام . امکانش هست؟

    اگه نباشه بی زحمت یه ریبون واسه دلفی 7 معرفی کنین مهم نیست راست به چپ باشه یا چپ به راست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    این کلاس یافت نمی شه
    TContainedAction

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار gholami146
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    374

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    من از XE3 استفاده می کنم چطور میشه از ریبون راست به چپ استفاده کرد

  15. #15

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام به همه دوستان

    برای دلفی XE5 هم تنظیمات انجام شد و فایل ضمیمه شد ، پیشنهاد می گردد که این فایل را در مجموعه فایلهای پروژه قرار داده و از دستکاری فایل اصلی دلفی ،خودداری کنید

    Vcl.Ribbon.zip

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    من که نفهمیدم کجاش راست به چپ شده
    چون اصلا تغییر ایجاد نکرد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    فضاهای خالی در RibbonGroup ها

    سلام
    همانجور که در عکس پیداست فضاهای خالی بیخود بوجود آمده برای رفع آن چکار کنیم؟
    ribbon-demo.png

  18. #18

    Red face نقل قول: فضاهای خالی در RibbonGroup ها

    دوستان مشکل فضای اضافه حل شد.برای XE5
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left برای Delphi2010
    با تشکر از soroush_vs و Arman_1367
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام خدمت دوستان

    یه سری توابع غیر قابل استفاده تو فایل pas موجود بود بهینه شد

    نسخه مخصوص Delphi XE
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام . من این کامپوننت رو می خوام روی xe6 نصب کنم . یک پکیج ساختم و فایل .pas رو به پکیج اضافه کردم ولی موقع ساختن پکیج پیغام خطای زیر نمایش داده میشه :

    [dcc32 Error] RTLRibbon.dpk(38): E2200 Package 'vclribbon' already contains unit 'Vcl.Ribbon'
    لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    چون قبلا نصب شده روی دلفی این پیغام نمایش داده می شه

    دوستان قبلا فرمودند که Ribbon.pas رو کنار برنامه خودتون بزارید و شی Ribbon رو روی فرمتون بگذارید

  23. #23

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi 2010 مشاهده تاپیک
    چون قبلا نصب شده روی دلفی این پیغام نمایش داده می شه

    دوستان قبلا فرمودند که Ribbon.pas رو کنار برنامه خودتون بزارید و شی Ribbon رو روی فرمتون بگذارید
    ممنون . من اینکار رو انجام میدم ولی هیچ فرقی نمی کنه یعنی راست چین نمیشه . چون xe6 استفاده می کنم لازمه چیزی تغییر داده بشه ؟

  24. #24

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نیازی به نصب نیس پروژتو که درست کردی کافیه فایل رو به پروژت اضافه کنی.و خاصیت bidimode فرم رو رو bdrighttoleft بزاری و برنامه رو اجرا کنی.

  25. #25

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط Arman_1367 مشاهده تاپیک
    نیازی به نصب نیس پروژتو که درست کردی کافیه فایل رو به پروژت اضافه کنی.و خاصیت bidimode فرم رو رو bdrighttoleft بزاری و برنامه رو اجرا کنی.
    منم همینکارو کردم ولی نشد . اگه یه پروژه ساده دارید از این کامپوننت لطفا برای من ارسال کنید

  26. #26

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط ab1360 مشاهده تاپیک
    منم همینکارو کردم ولی نشد . اگه یه پروژه ساده دارید از این کامپوننت لطفا برای من ارسال کنید
    اینم یه نمونه ازمایشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام
    حالا مشکل در هم تنیدگی داریم مثل شکل که قسمتی که با خطوط قرمز مشخص کرده ام. چه کار کنیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله rezamahdizadeh : شنبه 08 شهریور 1393 در 21:50 عصر

  28. #28

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط rezamahdizadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    حالا مشکل در هم تنیدگی داریم مثل شکل که قسمتی که با خطوط قرمز مشخص کرده ام. چه کار کنیم؟
    نمونه که گذاشتم رو دانلود کنید ببینید مشکل حل شده یا نه ؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام
    هر چند که دیر شده
    استفاده از الفا کنترل بخصوص کامپوننت sSkinManager باعث اختلال در چیدمان ریبون میشه

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    دوستان سلام .ضمن تشکراززحماتی که می کشید، لطف می کنیدآموزش استفاده ازریبئن توی XE3را هم بذارید. خیلی علاقه دارم استفاده کنم ولی متأسفانه هنوزموفق نشده ام.
    ممنون میشم اگه لطف کنید!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    این نوشته به وسیله یوسف زالی پاک و از دید کاربران مخفی شده است.

    دلیلاین کار خلاف قوانینه دوست عزیز


    ببخشید! درخواست آموزش خلاف قوانین هستش؟؟؟

  32. #32

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نخیر، پست الکی که چهار تا توش شکلک داره خلاف قوانینه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    بنده هم بالاخره تونستم devexpress vcl رو راست چین کنم :))

    golbafan1.jpg

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    مرحله بعدی کارم راستچین کردن گریدویو هست...

    جهت خلاصی از ehlib

  35. #35

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    جهت خلاصی از ehlib
    به نظر من که عالیه
    از dev خیلی راحت تره و راست به چپ هم که باقلوا داره

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    به نظر من که عالیه
    از dev خیلی راحت تره و راست به چپ هم که باقلوا داره
    سلام
    بنظر منم عالیه اما گرید devexpress واقعا یک چیز دیگه است!!!
    برای مثال یکی از مشکلاتی که ehlib داره اینه که برای برخی کارها (مثلا گروهبندی یا مثلا درختواره والد و فرزندی) حتما باید از TMemTableEh در کنار TDatasetDriverEh استفاده کنید و درایورهای اون فقط برخی دیتابیس ها و کامپوننت های معروف رو ساپورت میکنن و نکته مهم دیگه این که نمیشه براحتی پوسته های devexpress رو براش پیاده سازی کرد...

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    سلام، دوستان محبت کنیداگرراهنمای استفاده از (Ribbon)برای طراحی زیبای رابط کاربری رادارید، ارائه کنیدتاماهم بتونیم استفاده کنیم.
    ممنون!

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بنده هم بالاخره تونستم devexpress vcl رو راست چین کنم :))

    golbafan1.jpg
    سلام دوستان
    ظاهرا در دلفی XE-10-1 برلین کامپوننت ریبون حذف شده و بجای آن ریبون ماکروسافت دات نت بار پیشنهاد شده ولی کسانی که قبلا از کنترل ریبون استفاده کرده اند درصورت مهاجرت به این ورژن دلفی عملا باید کل برنامه و فرم را بازنویسی کنند آیا دوستان در این باره تجربه خاصی دارند؟
    و یا اگر این دوستممان میتواند نسخه راست به چپ شده را ارائه کند وقعا دات نت بار میکروسافت دنگ فنگ زیاد دارد برای نصب بر روی سیستم مشتری مشکلات ایجاد خواهد کرد.

  39. #39

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بنده هم بالاخره تونستم devexpress vcl رو راست چین کنم :))

    golbafan1.jpg
    سلام
    برنامه ای برای به اشتراک گذاری فارسی شده devexpress دارین؟
    در صورت امکان ممنوم میشم کدهای تغییر یافته رو ارسال بفرمایین.

    باتشکر

  40. #40

    نقل قول: کامپوننت ریبون فارسی راست به چپ Ribbon with Right to left

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بنده هم بالاخره تونستم devexpress vcl رو راست چین کنم :))

    golbafan1.jpg
    سلام
    برنامه ای برای به اشتراک گذاری فارسی شده devexpress دارین؟
    در صورت امکان ممنوم میشم کدهای تغییر یافته رو ارسال بفرمایین.

    باتشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت ریبون Ribbon
    نوشته شده توسط Mozhdeh.Hemati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 00:23 صبح
  2. مشکل با راست به چپ در کریستال (Right to left)
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 07:38 صبح
  3. کامپوننت دیتاگرید فارسی یگانه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 23:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •