نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟

    سلام
    آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟ مثلا يك دكمه فشاري buton؟
    اگر نمونه كدي باشه تا امتحانش كنم عالي مي شه.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟

    QPushButton *btn = new QPushButton(this);
    btn->setText(tr("Hello..."));
    myContainer->addWidget(btn);
    btn->show();

  3. #3

    نقل قول: آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟

    فکر کنم منطور دوستمون ایجاد ویدجت جدید باشه یعنی چیزی که قبلا توی کیوت به صورت اماده نباشه که با توجه به قابلیت های ارث بری و QPainter و Event و... میشه ویدجت های جدیدی را ساخت.
    البته آقای مصافی قصد جسارت نداشتم من همین چیزایی هم که بلدم از اساتیدی مثل شماها یاد گرفتم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا با كدنويسي در GUI Application مي توان ويدجتي ايجاد كرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    QPushButton *btn = new QPushButton(this);
    btn->setText(tr("Hello..."));
    myContainer->addWidget(btn);
    btn->show();
    با سلام
    درباره myContainer بيشتر توضيح مي دين كه مربوط به چه چيزي هست؟ آيا منظور همان فرم هست كه تمام ويدجت ها روي اون قرار مي گيره؟
    سوال دوم اينكه : درباره ساخت كامپوننت هم در كيوت آموزش ، لينك آموزش ، لينك يوتيوب و ... داريد معرفي كنيد.
    ممنون و سپاس

تاپیک های مشابه

  1. خروجی gui application در command line
    نوشته شده توسط silverfox در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 10:52 صبح
  2. راهي هست كه GUI منظورم پنجره و دكمه ها و تكسباكس و... رو به روشي غير دستي ايجاد كرد؟
    نوشته شده توسط miki_ir در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 13:02 عصر
  3. ايا ميشود براي Web Application ، CD نصب درست كرد؟
    نوشته شده توسط بانوآفتاب در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 13:00 عصر
  4. آيا با MainMenu1 استاندارد دلفي 7 مي توان آيكون هم داشت
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 14:38 عصر
  5. چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد
    نوشته شده توسط sheida-peyravi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •