صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: كدهاي كاربردي VB.net

  1. #41

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    سلام
    تابع بدست آوردن اختلاف بین دو تاریخ شمسی

    Public Function date_diff_persian(ByVal d1 As String, ByVal d2 As String) As Integer
    Dim y, m, d, r As String
    Dim g As New Globalization.PersianCalendar
    Dim in_date1, in_date2 As Date
    If d1.Length <> 10 Or d2.Length <> 10 Then
    MsgBox("فرمت تاریخ صحیح نیست", MsgBoxStyle.Information, "")
    Return -1000000
    End If
    Try
    y = Microsoft.VisualBasic.Left(d1, 4) 'جدا سازی 4 رقم عدد سال
    m = Mid(d1, 6, 2) 'جدا سازی دو رقم عدد ماه
    d = Microsoft.VisualBasic.Right(d1, 2) 'جدا سازی 2 رقم عدد روز
    '-------------------------------------------------
    in_date1 = g.ToDateTime(Val(y), Val(m), Val(d), 0, 0, 0, 0)
    '**********************
    y = Microsoft.VisualBasic.Left(d2, 4) 'جدا سازی 4 رقم عدد سال
    m = Mid(d2, 6, 2) 'جدا سازی دو رقم عدد ماه
    d = Microsoft.VisualBasic.Right(d2, 2) 'جدا سازی 2 رقم عدد روز
    '-------------------------------------------------
    in_date2 = g.ToDateTime(Val(y), Val(m), Val(d), 0, 0, 0, 0)
    '***********************
    r = DateDiff(DateInterval.Day, in_date1, in_date2)
    Catch ex As Exception
    MsgBox("بروز خطا هنگام محاسبه تاریخ _ " + ex.ToString)
    r = -1000000
    End Try
    Return r
    End Function

  2. #42

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    سلام
    لطفا میتوانید بفرمایید این تاریخ را 1394/3/3 چطوری می توانیم بصورت ذیل بنویسیم
    1394/03/03

  3. #43
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    نقل قول نوشته شده توسط mohammads_1347 مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا میتوانید بفرمایید این تاریخ را 1394/3/3 چطوری می توانیم بصورت ذیل بنویسیم
    1394/03/03
    سلام دوست عزیز
            Dim YY As UShort
    Dim MM, DD As Byte
    Dim pDate As String


    YY = 1394
    MM = 3
    DD = 5
    pDate = String.Format("{0}/{1:00}/{2:00}", YY, MM, DD)


    موفق باشید .....

  4. #44

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    سلام من یه کد دارم ک برای هر کاراکتر از کلمه یک خط تیره میزاره مثه "حمید حسنی" میشه "---------"!!
    ولی مشکل اینجاست ک میخام بعد از اسپیس در کلمه دیگه دش نذاره مثه این"---- ----"
    اما نمیتونم میتونین منو راهنمایی کنین؟

  5. #45

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    کدتان را اینجا میگذاشتید تا دوستان بهتر بتونند راهنمائی کنند

  6. #46

    نقل قول: كدهاي كاربردي VB.net

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-110 مشاهده تاپیک
    سلام من یه کد دارم ک برای هر کاراکتر از کلمه یک خط تیره میزاره مثه "حمید حسنی" میشه "---------"!!
    ولی مشکل اینجاست ک میخام بعد از اسپیس در کلمه دیگه دش نذاره مثه این"---- ----"
    اما نمیتونم میتونین منو راهنمایی کنین؟
    کد موردنظرات میتواند به این شکل باشد
    ابتدا کلمات داخل تکست باکس را جدا کردم بعد به اندازه طول هر کلمه دش اضافه کردم به تکست باکس دوم و هر کلمه که تمام شد یک فضای خالی به تکست باکس اضافه کردم

    Dim myWords() As String = TextBox1.Text.Split(" ")
    For i = 0 To myWords.Length - 1
    For j = 0 To myWords(i).Length - 1
    TextBox2.Text = TextBox2.Text + "-"
    Next
    TextBox2.Text = TextBox2.Text + " "
    Next

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. تبديل كدهاي C#‎‎‎.net به ++C
    نوشته شده توسط greenhorn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 28 خرداد 1389, 18:06 عصر
  2. Convetor كدهاي VB 6.0 يا VB.NET به #C
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 12:25 عصر
  3. سوال: تبديل كدهاي vb به vb.net
    نوشته شده توسط mohammad_eh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 19:18 عصر
  4. دلفی و ASP.NET !
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 04:16 صبح
  5. درباره Delphi.NET ؟
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 14:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •