نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

  1. #1

    اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    سلام میشه از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز استفاده کرد از جایی که پنل گرفتم فقط سی شارپ تحت ویندوز نمونه کد ارائه کردن؟این امکان ویجود داره که در vb.net هم استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    سلام
    بله مشکلی نداره
    در واقع از نظر امکانات هیچ فرقی بین سی شارپ و VB.Net نیست
    کد هاشون هم از نظر شباهت خیلی نزدیک هستن و تبدیلش راحت

  3. #3

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    اگر در اختیارتون قرار بدم میتونید در اختیارمون قرار بدین یک پروژه که کار کنه!چون برای یک برنامه تحت ویندوز نیاز داریم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    اگه منظورتون اینه که کد سی شارپ دارین مشکلی نداره کدش رو بدید تبدیل می کنیم
    اگر هم کد ندارید و دستور عمل استفاده (آدرس و نحوه استفاده از توابع) رو دارید اونا رو بدید

  5. #5

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    پ خصوصی کردم براتون اطلاعات رو!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    سلام مجدد

    استفاده از وب سرویس پیامک:

    • یک پروژه جدید از نوع ویندوزی بسازید (یا پروژه خودتون رو باز کنید)


    • از Solution Explorer رو پروژه راست کلیک و وارد Properties بشید


    • برگه رفرنس رو باز کنید


    • رو فلش رو به پایین دکمه Add کلیک Service Refrence رو انتخاب کنید
    • در پنجره باز شده روی Advance و سپس Add Web Refrence کلیک کنید


    • در پنجره باز شده داخل کادر URL آدرسی رو که سرویس دهنده داده وارد کنید ( در مورد این مثال http://payamak-panel.com/post/send.asmx ) توجه کنید که آدرس کامل باشه یعنی //:http رو هم وارد کنید
    • دکمه Add Refrence رو زده و پنجره های باز شده رو ببندید

    توجه کنید که می شد از همون اولین پنجره رفرس رو اضافه کرد اما به دولیل این کار رو نکردم 1- احتمال قدیمی بودن وب سرویس مقابل 2- هماهنگی با مثالی که تو فایل راهنمای وجود داره
    ارسال SMS :

    جهت ارسال اسمس کد شما به این صورت خواهد بود (توجه کنید که من فقط یکی از توابع و در واقع روش های ارسال رو درمورد این وب سرویس استفاده کردم)


    Dim sms As New MyWebService.Send() 'ایجاد یک نمونه از کلاس سرویس یا همان اصلطلاحا پروکسی

    Dim rec() As Long = Nothing 'شماره ای اختصاصی برای هر گیرنده که به وسیله آن وضعیت دریافت پیامک برای آن استعلام می شود
    Dim status() As Byte = Nothing 'وضعیت ارسال برای هر گیرنده
    Dim ToNus = "09110000000,09120000000,09130000000,093500000 00" 'لیست شماره گیرندگان
    Dim retval As Integer = sms.SendSms("نام کاربری", "کلمه عبور", ToNus.Split(","c), "شماره اختصاصی شما", "متن پیام", False, "", rec, status)

    MsgBox(retval.ToString()) 'گزارش وضعیت

    If retval = 1 Then 'اگر ارسال موفقیت آمیز بود - رجوع شود به راهنمای سرویس دهنده
    For i = 0 To status.Length - 1 'بررسی تک تک گیرندگان بر اساس کدی که از سرور برگردانده شده
    MsgBox(status(i) & " | " & rec(i))
    Next
    End If


    توجه کنید که نام کاربری ، کلمه عبور و شماره اختصاصی رو باید داخل کد جایگزین کنید ، جهت آزمایش می تونید به جای کلمه نام کاربری و کلیمه عبور demo و بجای شماره از 10002012 بذارید (طبق فایل راهنما )

            Dim retval As Integer = sms.SendSms("demo", "demo", ToNus.Split(","c), "10002012", "متن پیام", False, "", rec, status)


    لینک فایل راهنمایی که دوستمون دادن:

    http://sms.webstudio.ir/Files/WebService.pdf
    نمونه کد خودشون (به سی شارپ):
    http://sms.webstudio.ir/files/WinApp.zip

    و یه سایت دیگه از همین نوع پنل و وب سرویس استفاده می کنه
    Relax.ir

  7. #7

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    Dim retval As Integer = sms.SendSms("نام کاربری", "کلمه عبور", ToNus.Split(","c), "شماره اختصاصی شما", "متن پیام", False, "", rec, status)


    سلام کار کرد فقط یه مشکلی داره ارسال انجام میشه و بعد از زمانی که از خط زیر ارور The operation has timed out داد بعد پیام ها ارسال میشه!انگاری منتظر چیزی هست!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    واسه من این حالت پیش نمیاد
    البته به نظر من اگه نمی خواید از دو تا پارامتر آخر استفاده کنید بهتر از تابع SendSimpleSms یا SendSimpleSms2 استفاده کنید

  9. #9

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    میشه پیادش کنید تو کد!
    الان پیغام ارسال به من نمیده!میگم شاید منظر اینه که کد ارسال بشه سمت وب سرویس و برگرده پیغام بده و این کار انجام نمیشه! واسه همین ارسال رو با تاخیر انجام میده

  10. #10

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    تو چندتا وب سرویس دیگه هم تست کردم ولی بازم بعد از The operation has timed out پیام ارسال میشه کلی هم باید منتظر موند!

    دوستان دلیلش چیه ؟کجای کارم اشتباست ؟

  11. #11

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    یکی راهنمایی نمیکنه!این پشتیبان وب سرویس انگاری تا الان کد ندیده!

  12. #12

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    یعنی تا الان کسی این مشکلو نداشته ؟

  13. #13

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    واقعا دستت درد نکنه کار من راه افتاد

  14. #14

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    با درود
    من مشکل دارم, در واقع کد های بالا و نمونه های دیگر رو امتحان کردم اما پیامک ارسال نمی شه.
    کد HTML:
    sms.SendSms("demo", "demo", txtRec.Text.Split(new char[] { ',' }), txtNum.Text, txtMsg.Text, false, "", ref rec, ref status);
    لطفا راهنمایی کنید.

  15. #15

    نقل قول: اسفاده از وب سرویس در برنامه های تحت ویندوز

    با این کد مشکلم حل شد.


    SmsProje.Send sms = new SmsProje.Send();



    و بعد:


    sms.SendSms("User", "pass", "30002223", number.Text.Split(new char[] { ',' }), message.Text, false, ref Status, ref RecId);


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 62
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1394, 15:01 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:01 صبح
  3. آموزش قدم به قدم نحوه ایجاد قالب برای برنامه های تحت ویندوز و تحت وب
    نوشته شده توسط Mahdi.Kiani در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 21:20 عصر
  4. تغییر شکل و رنگ scroll Bar در برنامه های تحت ویندوز
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1387, 02:58 صبح
  5. فراخوانی برنامه های تحت ویندوز با SheellExecute یا WinExec
    نوشته شده توسط موسوی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •