نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عوض کردن کامل متن های داخل فایل txt

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    عوض کردن کامل متن های داخل فایل txt

    سلام دوستان.
    یک سوال داشتم.
    میخوام با زدن یک Button ، اطلاعات متنی داخل یک فایل txt که مثلا در آدرس: c:\mytext.txt است رو
    عوض کنم.
    از این روش میتونم که مثلا اول فایل c:\mytext.txt رو پاک کنم و بعدش دوباره یک فایل txt با اطلاعاتی که میخوام
    ساخته بشه . ولی نمیخوام دو کاره بشه.میخوام مستقیم تمام اطلاعات فایل c:\mytext.txt با اطلاعاتی که توی
    textbox1 است جایگذین بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    یا حق !

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عوض کردن کامل متن های داخل فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    یک سوال داشتم.
    میخوام با زدن یک Button ، اطلاعات متنی داخل یک فایل txt که مثلا در آدرس: c:\mytext.txt است رو
    عوض کنم.
    از این روش میتونم که مثلا اول فایل c:\mytext.txt رو پاک کنم و بعدش دوباره یک فایل txt با اطلاعاتی که میخوام
    ساخته بشه . ولی نمیخوام دو کاره بشه.میخوام مستقیم تمام اطلاعات فایل c:\mytext.txt با اطلاعاتی که توی
    textbox1 است جایگذین بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    یا حق !
    سلام
    نیازی به پاک کردن فایل از طرف شما نیست !
    System.IO.File.WriteAllText(@"c:\test.txt", "Danial", Encoding.UTF8);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: عوض کردن کامل متن های داخل فایل txt

    ممنون.چرا این خطا رو میده موقع زدن Button؟


  4. #4

    نقل قول: عوض کردن کامل متن های داخل فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    ممنون.چرا این خطا رو میده موقع زدن Button؟

    دوست عزیز کد آقای دانیال مشکلی نداره این خطایی که میده احتمالا یه جا دیگه ی کدتون اشکال داره لطفا اون پنجره ای که موقع خطا باز میشه رو نبندید و ازش عکس بگیرید تا ببینیم چی نوشته؟ و چه خطایی میده؟

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن متن به یک فایل txt موجود در ویندوز
    نوشته شده توسط maikola در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 12:10 عصر
  2. حرفه ای: چک کردن سریع داده های یک فایل txt با یک وب سایت
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 20:48 عصر
  3. کپی کردن یک متن های لایت شده در clipboard
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 09:52 صبح
  4. اضافه کردن یک متن به یک فایل TXT
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1383, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •