نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    Question مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    سلام من یه فرم دارم که فرضاً توش یه Lable و یه Button هست میخوام وقتی روی Button کلیک میکنم یه فرم دیگه به صورت ShowDialog باز بشه و بعد از باز شدن , مقدار Lable ای که توی فرم قبل بود توی Lable فرم جدید هم نمایش داده بشه . ولی مشکل اینحاست احتمالاً چون فرم به صورت ShowDialog هست , تا زمانی که باز هست هیچ اطلاعاتی رو از فرم زیریش نمیتونه بگیره . مشکل رو چطوری باید رفع کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    باور بفرمایید سوال شما بسیار تکراری هست.
    در مورد انتقال اطلاعات بین فرم ها جستجو بفرمایید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    سلام
    شما باید قبل از این که فرمت رو نمایش بدی به text لیبل دو مقدار میدی
    نه این که فرمت رو نمایش بدی بعد text لیبل دو مقدار بدی
    بعدش انتظار چیزی رو هم میخوای داشته باشی

    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Label1.Text = "Hello";
    Form f = new Form();
    f.Size = this.Size;
    Label l = new Label();
    l.Location = Label1.Location;
    l.Text = Label1.Text;
    f.Controls.Add(l);
    f.ShowDialog();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    باور بفرمایید سوال شما بسیار تکراری هست.
    در مورد انتقال اطلاعات بین فرم ها جستجو بفرمایید.
    من معذرت میخوام خیلی واجب و فوری بود نمیتونستم Search کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    نقل قول نوشته شده توسط xxnagin مشاهده تاپیک
    سلام
    شما باید قبل از این که فرمت رو نمایش بدی به text لیبل دو مقدار میدی
    نه این که فرمت رو نمایش بدی بعد text لیبل دو مقدار بدی
    بعدش انتظار چیزی رو هم میخوای داشته باشی

    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Label1.Text = "Hello";
    Form f = new Form();
    f.Size = this.Size;
    Label l = new Label();
    l.Location = Label1.Location;
    l.Text = Label1.Text;
    f.Controls.Add(l);
    f.ShowDialog();
    }
    ممنون دوست من جواب گرفتم ولی من متوجه کار شما نشدم اول باید یه شیء از Lable بسازیم ؟ یعنی منظورم اینه که این تنها راهشه ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    نه حالا من اینجوری ساختم
    ممکنه فرم دو شما هم وجود داشته باشه تو پروژه تون و لیبل داخل فرم دو باشه نه مثل من که یه فرم و لیبل رو جدید ساختم این کلا مثال هستش
    کلا میخوام بگم که شما قبل از ShowDialog باید مقدار text label رو بدی


    l.Text = Label1.Text;
    form2.showdialog;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم جدید(ShowDialog)

    آهااا . عجب :D . تازه متوجه شدم . سوتیه عجیبی بود . بازم تشکر میکنم :)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش فرم
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 08:13 صبح
  2. نمایش فرم جدید
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 12:00 عصر
  3. مشکل با نمایش فرم در رزولوشن های مختلف؟
    نوشته شده توسط koorosh-kabir-2564 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 05:48 صبح
  4. مشکل در نمایش فرم Help برنامه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 15:57 عصر
  5. نمایش فرم جدید با زدن يك كليد
    نوشته شده توسط E.rahimi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 15:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •