نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شئ گرایی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    broujerd
    سن
    35
    پست
    93

    Exclamation شئ گرایی

    سلام
    من دارم شئ گرایی به زبان جاوا کار میکنم و تو کتابی که از روش میخونم به یک مشکل برخوردم.

    تو کد زیر کلاس تعریف شده برای بازی پاستور هست.
    مشکلم اینجاست که نمیدونم به چه منظور اعدادی به DEAMONDS, HEARTS, SPADES, CLUBS نسبت داده شدن و چه دلیلی وجود داره. همینطور اعدادی که به JACK, QUEEN, KING , ACE نسبت داده شدن.....

    به جز اینا کلمه final به چه منظوری استفاده شده؟

    public class Card {

    private int rank;
    private int suit;
    private boolean face_up;

    // constants used to instantiate
    // suits
    public static final int DIAMONDS = 4;
    public static final int HEARTS = 3;
    public static final int SPADES = 6;
    public static final int CLUBS = 5;
    // values
    public static final int TWO = 2;
    public static final int THREE = 3;
    public static final int FOUR = 4;
    public static final int FIVE = 5;
    public static final int SIX = 6;
    public static final int SEVEN = 7;
    public static final int EIGHT = 8;
    public static final int NINE = 9;
    public static final int TEN = 10;
    public static final int JACK = 74;
    public static final int QUEEN = 81;
    public static final int KING = 75;
    public static final int ACE = 65;

    // creates a new card - only use the constants to initialize
    public Card( int suit, int rank ) {
    // In a real program you would need to do validation on the arguments.

    this.suit = suit;
    this.rank = rank;
    }

    public int getSuit() {
    return suit;
    }

    public int getRank() {
    return rank;
    }

    public void faceUp() {
    face_up = true;
    }

    public void faceDown() {
    face_up = false;
    }

    public boolean isFaceUp() {
    return face_up;
    }

    public String display() {
    String display;

    if( rank > 10 ) {
    display = String.valueOf( (char) rank );
    } else {
    display = String.valueOf( rank );
    }

    switch ( suit ) {
    case DIAMONDS:
    return display + String.valueOf( (char) DIAMONDS );
    case HEARTS:
    return display + String.valueOf( (char) HEARTS );
    case SPADES:
    return display + String.valueOf( (char) SPADES );
    default:
    return display + String.valueOf( (char) CLUBS );
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: شئ گرایی

    من نمی دونم تحیلیش چی بوده
    ولی تو برنامه می یان ثابت هایی که تغییر نمی کند تو طول برنامه رو final تعریف می کنن همون Const ه تو زبان های دیگه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: شئ گرایی

    سلام دوست عزیز همین طور که دوستمون گفت final همون const در زبان های دیگه .
    وقتی شما تو جاوا می خواین یه نمونه ثایت هایی رو داشته باشین که توی کل برنامه تغییر نکنه میاین جلوی تعریف متغیر از final استفاده می کنین سینتکسشم اینه :
    final (Data Type)   name motaghaier;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    broujerd
    سن
    35
    پست
    93

    نقل قول: شئ گرایی

    در مورد این قسمت :
    public String display() {
    String display;

    if( rank > 10 ) {
    display = String.valueOf( (char) rank );
    } else {
    display = String.valueOf( rank );
    }

    switch ( suit ) {
    case DIAMONDS:
    return display + String.valueOf( (char) DIAMONDS );
    case HEARTS:
    return display + String.valueOf( (char) HEARTS );
    case SPADES:
    return display + String.valueOf( (char) SPADES );
    default:
    return display + String.valueOf( (char) CLUBS );
    }
    }


    و مخصوصا کد زیر میشه یه توضیح بدید.
    display = String.valueOf( (char) rank );

  5. #5

    نقل قول: شئ گرایی

    valueOf میاد یه آرایه رو مقادیرشو به Strign تبدیل میکنه
    اون خطم که دادی همینطور هست با این تفاوت که اول rank رو به char کست میکنه یعنی تبدیل می کنه بعد مقدارو به صورت String در میاره توسط valueOf

  6. #6

    نقل قول: شئ گرایی

    با valueOf تقریبا میتونی هر نوع داده ای رو به String تبدیل کنی.

تاپیک های مشابه

  1. نقش شی گرایی در مهندسی نرم افزار(بررسی متدولوژی OOA/OOD)
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 19:37 عصر
  2. شی گرایی در VB.NET
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 17:20 عصر
  3. شیء و شیء گرایی
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 20:52 عصر
  4. شیی گرایی در پی اچ پی
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •