نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

  1. #1

    Question نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    سلام دوستان
    چطوری میشه دو کار به طور هم زمان تا انتهای برنامه اجرا بشن؟
    مثلا دو while هم زمان تا آخر برنامه کار کنند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    سلام
    باید از بحث برنامه نویسی موازی استفاده کنی و در حالت خیلی ساده از thread ها باید کمک بگیری .

  3. #3

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    اگه منظورتون اینکه که کار تا تکرار بشه و توقف نداشته باشه شرط while رو رو باید 1 قرار بدید .

  4. #4

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    نقل قول نوشته شده توسط farazjalili مشاهده تاپیک
    سلام
    باید از بحث برنامه نویسی موازی استفاده کنی و در حالت خیلی ساده از thread ها باید کمک بگیری .
    ممنون از شما
    اما تو آموزش thread ها از کتابخونه هایی استفاده شده که visual اون ها رو نمیشناسه،چی کار باید کرد؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    نقل قول نوشته شده توسط e4lyas مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون اینکه که کار تا تکرار بشه و توقف نداشته باشه شرط while رو رو باید 1 قرار بدید .
    ممنون از شما
    منظور اینه که همزمان دو while اجرا بشه یا همون موازی سازی که گفتن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    نقل قول نوشته شده توسط javad329 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    اما تو آموزش thread ها از کتابخونه هایی استفاده شده که visual اون ها رو نمیشناسه،چی کار باید کرد؟
    خوب برای استفاده بستگی به شما داره که از چه IDE استفاده کنید اگه از CLR Project C++‎‎ n ویژوال استدیو استفاده کنید می توانید از توابعی که در C#‎‎ استفاده می شود ، استفاده کنید (در زمینه C#‎‎ مقالا اندکی وجود دارد)

  7. #7

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    ممنون از شما
    اما تو آموزش thread ها از کتابخونه هایی استفاده شده که visual اون ها رو نمیشناسه،چی کار باید کرد؟
    ٌWin32 API
    PThread
    SDL
    C++‎۱۱
    و ...
    تو همه اینا Thread هست .کاملا هم سازگار .

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    نقل قول نوشته شده توسط farazjalili مشاهده تاپیک
    خوب برای استفاده بستگی به شما داره که از چه IDE استفاده کنید اگه از CLR Project C++‎‎‎ n ویژوال استدیو استفاده کنید می توانید از توابعی که در C#‎‎‎ استفاده می شود ، استفاده کنید (در زمینه C#‎‎‎ مقالا اندکی وجود دارد)
    چطوری میشه از CLR Project C++‎‎‎ n استفاده کرد؟

  9. #9

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    سلام
    سوال اصلی: چرا نیاز دارید دو تا حلقه همزمان اجرا بشن؟
    شما میتونید از استانداردی به نام MPI جهت پیاده سازی موازی خودتون استفاده کنید. کتابخونه و داکیومنتش رو می تونید با جستجو پیدا کنید. استاندارد خوبیه که فیلمای آموزشیش توی یوتیوب وجود داره.
    با محیط dev می تونید برنامتون رو بنویسید.

  10. #10

    نقل قول: نحوه کار کردن دو while به طور هم زمان؟

    نقل قول نوشته شده توسط maktoom مشاهده تاپیک
    سلام
    سوال اصلی: چرا نیاز دارید دو تا حلقه همزمان اجرا بشن؟
    شما میتونید از استانداردی به نام MPI جهت پیاده سازی موازی خودتون استفاده کنید. کتابخونه و داکیومنتش رو می تونید با جستجو پیدا کنید. استاندارد خوبیه که فیلمای آموزشیش توی یوتیوب وجود داره.
    با محیط dev می تونید برنامتون رو بنویسید.
    ممنون
    برای نوشتن بازی احتیاج دارم که چندتا کارکتر روی صفحه تا آخر برنامه با هم در حال حرکت باشن که هر کدوم احتیاج به یه while دارن

تاپیک های مشابه

  1. نحوه کار کردن با پورتها درVC#‎یاC#‎.NET
    نوشته شده توسط EMANOEL در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 22:03 عصر
  2. نحوه کار کردن با ehlib
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 23:17 عصر
  3. کار کردن با اسکنر به طور مستقیم
    نوشته شده توسط ava_a2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 10:45 صبح
  4. نحوه کار کردن با TreeView - تو رو خدا کمک کنید
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •