نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل کد تایمر با mootools

  1. #1

    مشکل کد تایمر با mootools

    وقتی فریم ورک mootools رو اضافه میکنم کد تایمری که در زیر گذاشته ام کار نمیکنه. کسی راه حلش رو میدونه ؟


    function timer(data, lnk)
    {
    dat=document.getElementById(data);
    var time=(dat.innerHTML).split(":"); var done=0;
    if (time[2]>0) time[2]--;
    else
    {
    time[2]=59;
    if (time[1]>0) time[1]--;
    else
    {
    time[1]=59;
    if (time[0]>0) time[0]--;
    else { clearTimeout(id[data]); window.location.href=lnk; done=1;}
    }
    }
    if (!done)
    {
    dat.innerHTML=time[0]+":"+time[1]+":"+time[2];
    id[data]=setTimeout("timer('"+data+"', '"+lnk+"')", 1000);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل کد تایمر با mootools

    شاید به نحوه فراخوانی کدها هم ربط داشته باشه. کد من به صورت زیر هستش :


    <span id='1'>02:00:58</span>
    <script type='text/javascript'>
    var id=new Array(50);
    timer('1', 'index.php?tag=js');
    </script>


    من قبلاً هم با این فریم ورک مشکل داشتم که به گونه ای حلش کردم ولی توی این کدها نمیدونم مشکل از کجاست.
    خواهشاً اگه کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه.

  3. #3

    نقل قول: مشکل کد تایمر با mootools

    کسی نظری نداره ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل کد تایمر با mootools

    من تست کردم کار کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در تایمر
    نوشته شده توسط REZADG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 19:11 عصر
  2. سوال: مشکل با تایمر
    نوشته شده توسط vah_com در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 03:08 صبح
  3. مشکل با تایمر AJAX با فعال شدن SmartNav
    نوشته شده توسط afshinjazi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1387, 13:00 عصر
  4. مشکل با تایمر
    نوشته شده توسط mazy12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 10:55 صبح
  5. مشکل در تایمر
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1384, 12:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •