نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستورات SQL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    پست
    594
    تشکر کردن
    1
    20 بار تشکر شده در 12 پست

    دستورات SQL

    با سلام
    از دستورات SQLدر کدنویسی چگونه استفاده می کنند ؟ :roll:
    با تشکر فراوان
    http://www.solution4is.com/topimage/p2.jpg
    بر سر آنم که گر زدست برآید
    دست به کاری زنم که غصه برآید http://qsmile.com/qsimages/223.gif

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    1,119
    تشکر کردن
    26
    9 بار تشکر شده در 9 پست
    سلام
    آدرسهای زیر را نگاه کن شاید کمکتان بکند در ضمن در گوگل نیز اگر جستجو کنی نمونه در این مورد پیدا می کنی
    http://www.a1vbcode.com/vbforums/top...M=False&S=True

    http://www.a1vbcode.com/vbforums/top...&M=True&S=True

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    پست
    120
    تشکر کردن
    0
    4 بار تشکر شده در 4 پست
    شما در VB برای باز کردن یک رکوردست می تونی از چند حالت استفاده کنی.
    1- بصورت Table‌شما می تونی یک رکورد ست را باز کنی.
    rst.Open "DefGlobalCost", Inint_ADO.Cnn1, , , adCmdTable


    در این مثال نام جدولی که استفاده شده DefGlobalCost است.

    2- همچنین شما می تونی برای باز کردن رکوردست یا خواندن اطلاعات از جدول آنها را بصورت sql‌بازکنی و در این نوع فراخوانی شما باید از دستورات SQL استفاده نمائید.
    Rst.Open "Select Code,SumG,BimG,SazG,In_Global From AdmCalPara WHERE (((AdmCalPara.Code)=" & frmCal1.DataGrid3.Columns(1).text & "));", Cnn1, , , adCmdText


    فکر کنم تا اندازه ای مطلب را با این دو مثال جا انداخته باشم ، البته امیدوارم.

    Vbstar
    سبز و آفتابی باشید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    پست
    75
    تشکر کردن
    45
    23 بار تشکر شده در 14 پست
    اول یک ado در فرم قرار بده سپس وقتی که آن را با فایل Access ربط دادی (توسط build) در زبانه سوم propertis از ado که RecordSource هستش در قسمت commond text دستورات SQL را وارد کنید ;
    حال با قرار دادن یک DataGrid به راحتی می توان که اجرا شدن دستورات را آزمایش کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178
    تشکر کردن
    80
    8 بار تشکر شده در 7 پست
    سلام

    اول یک ado در فرم قرار بده سپس وقتی که آن را با فایل Access ربط دادی (توسط build) در زبانه سوم propertis از ado که RecordSource هستش در قسمت commond text دستورات SQL را وارد کنید ;
    حال با قرار دادن یک DataGrid به راحتی می توان که اجرا شدن دستورات را آزمایش کنی
    بله همینی که Syamah گفتن.
    میتونی از FlexGrid هم استفاده کنی

    MSFlexGrid1.Row = 0
    MSFlexGrid1.Rows = 1
    MSFlexGrid1.Col = 0
    MSFlexGrid1.Text = "Tel"
    MSFlexGrid1.Col = 1
    MSFlexGrid1.Text = "LastName"
    MSFlexGrid1.Col = 2
    MSFlexGrid1.Text = "Name"
    MSFlexGrid1.Col = 3
    MSFlexGrid1.Text = "Address"

    Dim rec As New ADODB.Recordset
    Dim cnn As New ADODB.Connection
    Dim cmd As New ADODB.Command
    cnn.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=123;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=TelDateBase;Data Source=."
    cnn.Open
    cmd.ActiveConnection = cnn
    cmd.CommandText = "select * from Table نام "
    cmd.CommandType = adCmdText
    i = 1
    Set rec = cmd.Execute
    While rec.EOF = False
    MSFlexGrid1.Rows = i + 1
    MSFlexGrid1.Row = i
    MSFlexGrid1.Col = 0
    MSFlexGrid1.Text = rec(0).Value
    MSFlexGrid1.Col = 1
    MSFlexGrid1.Text = rec(1).Value
    MSFlexGrid1.Col = 2
    MSFlexGrid1.Text = rec(2).Value
    MSFlexGrid1.Col = 3
    MSFlexGrid1.Text = rec(3).Value
    i = i + 1
    rec.MoveNext
    Wend

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •