نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: طریقه قرار دادن تاریخ شمسی بجای تاریخ میلادی در سر برگ (هدر) گزارشگیری با کریستال ریپورت 13

  1. #1

    طریقه قرار دادن تاریخ شمسی بجای تاریخ میلادی در سر برگ (هدر) گزارشگیری با کریستال ریپورت 13

    سلام دوستان
    ببخشید توی قسمت گزارشگیری میخوام تاریخ سر برگ صفحه گزارشگیریم شمسی باشه
    چطور میتونم تاریخ شمسیم رو در سر برگ گزارش بجای تاریخ میلادی بذارم(اشتباه نکنیدها من طریقه تبدیل تاریخ میلادی
    به شمسی رو نمیخوام فقط منظورم اینه چطور میتونم تاریخ سربرگ گزارش رو شمسی بذارم)

  2. #2

    Thumbs down نقل قول: طریقه قرار دادن تاریخ شمسی بجای تاریخ میلادی در سر برگ (هدر) گزارشگیری با کریستال ریپورت 13

    سلام،بعد از پر کردن دیتاست هر چند تا پارامتر که میخواهی اول باید در کریستال ریپورت در قسمت پارامتر ایجاد و در قسمت دلخواه درج کنی حال مثل کد من که یکی از پارامتر هایم را از توی فرم مقدار دادم|تاریخ شمسی| مقدار بدی.راهنمایی بیشتری نیاز داشتی پیام بزار


    .........
    ........
    .......
    CrystalReport1 c_r = new CrystalReport1();
    c_r.SetDataSource(ds);



    System.Globalization.PersianCalendar P_C = new PersianCalendar();//تاریخ شمسی

    ParameterFields pfs = new ParameterFields(); ParameterField pf1 = new ParameterField();
    ParameterDiscreteValue pdv1 = new ParameterDiscreteValue();
    pdv1.Value = "بتاریخ"+P_C.GetYear(DateTime.Now)+" "+P_C.GetMonth(DateTime.Now).ToString();//بدلخواه سال ماه روز
    pf1.Name = "tarikh";
    pf1.CurrentValues.Add(pdv1);
    pfs.Add(pf1);
    crystalReportViewer1.ParameterFieldInfo = pfs;



    crystalReportViewer1.ReportSource = c_r;








  3. #3

    نقل قول: طریقه قرار دادن تاریخ شمسی بجای تاریخ میلادی در سر برگ (هدر) گزارشگیری با کریستال ریپورت 13

    با سلام اگه ممکنه بیشتر توضیح بدهید من از کریستال ریپورت خود ویژوال استدیو 2008 استفاده میکنم در حال حاضر تاریخ میلادی را می توان بالای هدر فرم گزارش گیری گذاشت حال بصورت دستی هم تاریخ شمسی را می توان گذاشت و یا تایپ نمود ولی می خواهم وقتی فرم گزارشگیری باز شد تاریخ شمسی همان روز بالای صفحه ایجاد شود ممنون از سایت پر مطلبتان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه قرار دادن عکس در یک ماتریس
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 20:45 عصر
  2. طریقه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 09:43 صبح
  3. کمک در مورد طریقه قرار دادن فایل Flashدر Asp.net
    نوشته شده توسط arya2004_msh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 00:30 صبح
  4. چطور میشه بجای تاریخ میلادی . تاریخ شمسی را داد ؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1384, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •