نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه ميتوان سطر اول datagridview را از حالت انتخاب پيش فرض درآورد؟

  1. #1

    چگونه ميتوان سطر اول datagridview را از حالت انتخاب پيش فرض درآورد؟

    سلام دوستان
    من ميخوام زمان load شدن فرم كه datagridvie پر ميشه سطر اول بطور پيش فرض انتخاب نشه اصلا هيچ سطري از اول در حالت انتخاب نباشه چطوري امكان پذير هست؟
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: چگونه ميتوان سطر اول datagridview را از حالت انتخاب پيش فرض درآورد؟

    سلام
    برای سطر
    dataGridView1.CurrentRow.Selected = false;

    و برای سلول:
    dataGridView1.CurrentCell.Selected = false;

  3. #3

    نقل قول: چگونه ميتوان سطر اول datagridview را از حالت انتخاب پيش فرض درآورد؟

    مرسي دوست عزيز لطف كردين.

  4. #4

    نقل قول: چگونه ميتوان سطر اول datagridview را از حالت انتخاب پيش فرض درآورد؟

    dataGridView1.ClearSelection();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 23:23 عصر
  2. سوال: سطر اول dataGridView از نوع checkBox
    نوشته شده توسط damuon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 19:27 عصر
  3. سوال: خارج کردن سطر های Data Gridview از حالت انتخاب با یک کلیلک
    نوشته شده توسط SokooteShab1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 13:05 عصر
  4. خارج کردن سطر های Data Gridview از حالت انتخاب با یک کلیلک
    نوشته شده توسط SokooteShab1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 11:28 صبح
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 20:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •