نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    9

    تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

    به چه صورت میشه کد تابع فیوناچی به صورتی که از آرایه استفاده کنیم؟؟

  2. #2

    نقل قول: تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

    آرایه معمولی چون باید اندازه ثابت داشته باشد نمیتونی به برنامه عدد n رو بدی و بگی که جمله n رو محاسبه کنه ولی میتونی توی کدت n رو به صورت یک عدد ثابت به برنامه بدی و موقع اجرا نتیجه رو بده ولی اگه از لیست پیوندی استفاده کنی میتونی آرایه ای با اندازه متغییر بسازی که این مشکل رو نداشته باشی و در حین اجرای برنامه عدد n رو بهش بدی و نتیجه رو برات محاسبه کنه.
    در ضمن برای نوشتن فیبوناچی نیازی به آرایه نیست براحتی بدون آرایه میتونی بنویسی.

  3. #3

    نقل قول: تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

    در راستای صحبت آقای armintirnad, براب تعریف آرایه نا محدودباید از لیست پیوندی استفاده کنی که خودمم درگیرشم. با این حال یک کد ساده برات می ذارم،
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int fibo(int m);
    int m;
    const int n = 20;
    void main()
    {
    cout << "Number of sentences:";
    cin >> m;
    cout << "\n" << fibo(m);
    }
    int fibo (int m)
    {
    int fib[n];
    for (int i=0; i<n; i++)
    {
    if (i == 0)
    fib[i] = 0;
    if (i == 1)
    fib[i] = 1;
    if (i > 1)
    fib[i] = fib[i-1] + fib[i-2];
    }

    return fib[m-1];

    }

  4. #4

    نقل قول: تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

    استفاده از آرایه داینامیک :

    #include <iostream>
    #include <conio>
    long fibo(int n)
    {
    long * a = new long[n];
    a[0]=a[1]=1;
    for(int i=2;i<n;i++)
    a[i]=a[i-1]+a[i-2];
    return a[n-1];
    }
    //-----------
    int main()
    {
    cout<<"Enter n :\n";
    int n;
    cin>>n;
    cout<<"fibo("<<n<<"): "<<fibo(n)<<endl;
    getch();
    }






  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    9

    نقل قول: تابع فیوناچی با استفاده از از آرایه

    az hamaton mammnoon

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از یک آرایه به وسیله نام آن؟
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 12:41 عصر
  2. الگوریتم ضریب دو جمله‌ای با استفاده از یک آرایه
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 10:41 صبح
  3. سوال: تابع ضرب با استفاده از جمع
    نوشته شده توسط ariashop در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 01:15 صبح
  4. مشکل در تبدیل تابع Api جهت استفاده در دات نت
    نوشته شده توسط niloufar در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 15:06 عصر
  5. استفاده از مقدیر آرایه یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 07:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •