نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    با سلام
    من می خوام اطلاعات موجود در یک جدول را با توجه به یک فیلد خاص به ترتیب در تکست باکس نمایش بدم و با زدن یک دکمه سطر بعدی در داخل تکست باکس لود بشه. مثلا یه جدول 10 عنصری دارم که می خوام تو برنامه لود بشه و با هر بار زدن یک دکمه مشخص یکی یکی این 10 عنصر در تکست باکس نمایش داده بشن
    از اساتید خواهش می کنم کمک کنن
    ممنون می شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    درود بر شما

    یعنی روکوردها با دکمه بعدی پیش بروند وبا دکمه قبلی عقب برگردند درسته ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    درود و دو صد بدورد بر شما
    دقیقا همین طور با این تفاوت که فقط با دکمه بعدی پیش بروند. یعنی به دکمه قبلی نیاز نیست

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    برای این کار یکی از بهترین حالتی که میشه انجام داد (طبق راهنمایی دوستمون felfely )طبق کد زیر جوابگوه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1228270

    CREATE TABLE MMM (ID NUMBER, Name CHAR(30))


    private void show_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbDataReader rdr;
    OleDbConnection conn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=C:\\Users\\felfely\\Documents\\Visual Studio 2010\\Projects\\eg\\eg.accdb");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "select * from member where id=" + textBox4.Text;
    conn.Open();
    rdr = cmd.ExecuteReader();
    while (rdr.Read())
    {

    textBox1.Text = rdr["name"].ToString();
    textBox2.Text = rdr["lname"].ToString();
    textBox3.Text = rdr["email"].ToString();
    }
    rdr.Close();
    conn.Close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله duji6967 : چهارشنبه 16 اسفند 1391 در 01:01 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    درود بر شما

    این هم اونی که همون اینه

    در فرم 1 قسمت مشاهدات !!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    نتونستم برنامه رو اجرا کنم
    ورژن ویژوال استودیوت چنده؟؟؟
    با 2008 باز نکرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    متاسفانه مال من 2010 هستش

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: قرار گرفتن ترتیبی اطلاعات از دیتا بیس در داخل textbox

    با سلام مجدد

    کد فرم مورد نظر رو می زارم شاید به دردتون بخوره

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    namespace kala
    {
    public partial class Form3 : Form
    {
    public Form3()
    {
    InitializeComponent();
    }
    String connect = (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\kdbs.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataSet ds;
    int i = 0;
    SqlConnection conn;
    private void Form3_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    conn = new SqlConnection(connect);
    conn.Open();
    da = new SqlDataAdapter("select cost_id,cost_name from moshtari", conn);
    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(da);
    ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "moshtari");
    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();
    }

    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (ds.Tables[0].Rows.Count > 0)
    {

    i = 0;

    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();


    }
    }

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    i = ds.Tables[0].Rows.Count - 1;

    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (i < ds.Tables[0].Rows.Count - 1)
    {

    i++;

    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();

    }

    else
    {

    }
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (i == ds.Tables[0].Rows.Count - 1 || i != 0)
    {

    i--;

    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();

    }

    else
    {

    }
    }
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات یک دیتا بیس در vb ؟
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 11:54 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 15:18 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 15:23 عصر
  4. مبتدی: نشان دادن اطلاعات از دیتا بیس بر روی textbox
    نوشته شده توسط aliburnout در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 14:46 عصر
  5. خواندن اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1383, 05:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •