نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا نشدن كد jquery

  1. #1

    اجرا نشدن كد jquery

    با سلام من يك whois دارم كه نتيجه رو به وسيله jquery داخل همون صفحه نمايش مي‌ده مشكل من اينجاست كه وقتي اين فايل پيوست مي كنم كدهاي jquery بعد خودشو از كار مي ندازه مشكلش چيه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: اجرا نشدن كد jquery

    شما واقعا توقع داری با دادن یک فایل ، بفهمیم که مشکل شما چیه؟!
    شما خودتون رو بگذارید جای دیگران ... این واقعا رسم سوال کردن!؟

    این فایل یه library مثل جی کوئری به اسم mootools

    شما توی console مرورگر خودتون ببین ایرور جاوا اسکریتی که به وجود امده چیه، از اون ایرور عکس بگیر بگذار تا متوجه بشیم

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن كد jquery


  4. #4

    نقل قول: اجرا نشدن كد jquery

    اگر اینطوره که شما میگید.دستور $ متعلق به جی کوئری با $ متعلق به موتولز. Conflict داره. یعنی . یک اسم برای دوتا چیز بکار برده شده . و تداخل پیدا کردن
    با دستوری که تو جیکوری هست noconflict (فکر کنم.) نام مستعار جیکوئری که $ هست رو به چیز دیگری تغییر بدید.
    تا باهم تداحخل نداشته باشند.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: اجرا نشدن كد jquery

    دوست من خودت پیغام رو بخون
    کاملا واضحه
    اشتباه سینتکستی داری
    نوشته یه پرانتز اضافه یا کم داری!!!

  6. #6

    نقل قول: اجرا نشدن كد jquery

    جی کویری با موتولز کانفلیکت داره به خاظر اینکه دوتاشون از $ استفاده می کنند.
    از کد زیر برای جی کویری استفاده کنید

    jQuery(function($){
    $('a').click().........
    })

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل اجرا نشدن کدهای jquery در سیستم های متفاوت چیست ؟
    نوشته شده توسط asma65 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 09:25 صبح
  2. اجرا نشدن jQuery Plug-in !!!!!
    نوشته شده توسط solaleh در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 16:53 عصر
  3. اجرا نشدن jQuery در ASP.Net
    نوشته شده توسط solaleh در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 10:46 صبح
  4. اجرا نشدن Jquery در Windows Server
    نوشته شده توسط ahura5s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 17:24 عصر
  5. اجرا نشدن jquery هنگام لود صفحه با ajax
    نوشته شده توسط xoogle.ir در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1389, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •