نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

  1. #1

    Question نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    سلام دوستان خوبید؟
    عزیزان یه سوال دارم
    میخوام یه تکست باکس رو که تمام متن توش فارسی هست و روی نت هست رو درون یک تکست باکس نمایش بدم
    من از این دستور برای نمایش استفاده میکنم:


    Text2.Text = GetWebContents("http://google.com/L.txt")

    این دستور متن رو نمایش میده ولی اگر متن فارسی باشه به صورت حروف fgjkiofh نشونش میده.
    زبان تکست باکس رو هم روی عربی گزاشتم ولی حروفی مثل (گ.چ.پ.ژ) رو نشون نمیده.
    دوستان لطفا کمک کنید.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    خط API مربوط به GetWebContents رو هم قرار بدین بی زحمت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    کد های زیر رو تو پروژت قرار بده :

    Public Function UTF8_Encode(ByVal sStr As String)
    Dim L As Long, lChar As Long, sUTF8 As String
    For L& = 1 To Len(sStr)
    lChar& = AscW(Mid(sStr, L&, 1))
    If lChar& < 128 Then
    sUTF8$ = sUTF8$ + Mid(sStr, L&, 1)
    ElseIf ((lChar& > 127) And (lChar& < 2048)) Then
    sUTF8$ = sUTF8$ + Chr(((lChar& \ 64) Or 192))
    sUTF8$ = sUTF8$ + Chr(((lChar& And 63) Or 128))
    Else
    sUTF8$ = sUTF8$ + Chr(((lChar& \ 144) Or 234))
    sUTF8$ = sUTF8$ + Chr((((lChar& \ 64) And 63) Or 128))
    sUTF8$ = sUTF8$ + Chr(((lChar& And 63) Or 128))
    End If
    Next L&
    UTF8_Encode = sUTF8$
    End Function
    Public Function UTF8_Decode(ByVal sStr As String)
    On Error Resume Next
    Dim L As Long, sUTF8 As String, iChar As Integer, iChar2 As Integer
    sStr = Replace(sStr, "U^Œ", UTF8_Encode("i'"))
    sStr = Replace(sStr, "U`‰", UTF8_Encode("i'"))
    For L = 1 To Len(sStr)
    iChar = Asc(Mid(sStr, L, 1))
    If iChar > 127 Then
    If Not iChar And 32 Then
    iChar2 = Asc(Mid(sStr, L + 1, 1))
    sUTF8 = sUTF8 & IIf(iChar2 = 156, ChrW(1610), ChrW$(((31 And iChar) * 64 + (63 And iChar2))))
    L = L + 1
    Else
    Dim iChar3 As Integer
    iChar2 = Asc(Mid(sStr, L + 1, 1))
    iChar3 = Asc(Mid(sStr, L + 2, 1))
    'sUTF8 = sUTF8 & ChrW$(((iChar And 15) * 16 * 256) + ((iChar2 And 63) * 64) + (iChar3 And 63))
    L = L + 2
    End If
    Else
    sUTF8 = sUTF8 & Chr$(iChar)
    End If
    Next L
    UTF8_Decode = sUTF8
    End Function

    Public Function EncodeString(StrText As String) As String
    On Error Resume Next
    Dim i As Integer, bEnc As String
    For i = 1 To Len(StrText)
    bEnc = bEnc & "%" & Hex(Asc(Mid(StrText, i, 1)))
    Next
    EncodeString = bEnc
    End Function

    بعد کد های زیر رو تو روالت بنویس :

    Text2.Text = GetWebContents("http://google.com/L.txt")
    text2.text=utf8_decode(text2.text)

  4. #4

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    ممنون داداش اون مشکل حل شد ولی مشکلات دیکه اضافه شد بهش!!!
    1 سوال : داداش اگه خط
    text2.text=utf8_decode(text2.text)
    رو بزاریم همه چیز میشه علامت ????? و اگه برش داریم همه چیز درسته حتی گ چ پ ژ !!!!
    و مشکلی که ایجاد میشه اینه
    خاصیت multiline تکست باکس از بین میره و هر خط سرجاش نشون داده نمیشه !
    نمیشه اینارو درستش کرد؟!
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    اول گزینه زیر رو از references علامت بزنید:
    Microsoft WinHTTP Services,version 5.1

    بعد از تابع API زیر استفاده کنید:




    Private Declare Function InternetOpen _
    Lib "wininet.dll" _
    Alias "InternetOpenA" (ByVal sAgent As String, _
    ByVal lAccessType As Long, _
    ByVal sProxyName As String, _
    ByVal sProxyBypass As String, _
    ByVal lFlags As Long) As Long
    Private Declare Function InternetOpenUrl _
    Lib "wininet.dll" _
    Alias "InternetOpenUrlA" (ByVal hOpen As Long, _
    ByVal sUrl As String, _
    ByVal sHeaders As String, _
    ByVal lLength As Long, _
    ByVal lFlags As Long, _
    ByVal lContext As Long) As Long
    Private Declare Function InternetReadFile _
    Lib "wininet.dll" (ByVal hFile As Long, _
    ByVal sBuffer As String, _
    ByVal lNumBytesToRead As Long, _
    lNumberOfBytesRead As Long) As Integer
    Private Declare Function InternetCloseHandle _
    Lib "wininet.dll" (ByVal hInet As Long) As Integer
    Private Const INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG = 0
    Private Const INTERNET_OPEN_TYPE_DIRECT = 1
    Private Const INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3
    Private Const INTERNET_FLAG_RELOAD = &H80000000
    Private WithEvents HttpSocket As WinHttp.WinHttpRequest






    Public Function GetWebContents(ByVal sUrl As String) As String
    Dim hOpen As Long
    Dim hOpenUrl As Long
    Dim bDoLoop As Boolean
    Dim bRet As Boolean
    Dim sReadBuffer As String * 2048
    Dim lNumberOfBytesRead As Long
    Dim sBuffer As String
    hOpen = InternetOpen("vb", INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG, vbNullString, vbNullString, 0)
    hOpenUrl = InternetOpenUrl(hOpen, sUrl, vbNullString, 0, INTERNET_FLAG_RELOAD, 0)
    bDoLoop = True
    While bDoLoop
    sReadBuffer = vbNullString
    bRet = InternetReadFile(hOpenUrl, sReadBuffer, Len(sReadBuffer), lNumberOfBytesRead)
    sBuffer = sBuffer & Left$(sReadBuffer, lNumberOfBytesRead)
    If Not CBool(lNumberOfBytesRead) Then bDoLoop = False
    DoEvents
    Wend
    If hOpenUrl <> 0 Then InternetCloseHandle (hOpenUrl)
    If hOpen <> 0 Then InternetCloseHandle (hOpen)
    GetWebContents = sBuffer
    End Function





    سپس یک تکست باکس در فرم قرار بدید

    بعد از کد زیر ، درون دکمه تا فرم لودتون استفاده کنید:


    Text1.Text = GetWebContents("http:/google.com/B.txt")
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : پنج شنبه 17 اسفند 1391 در 01:17 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    میشه بپرسم دقیقا می خوای چیکار کنی ؟
    اگه می خوای محتویات یک فایل متنی رو نمایش بدی راه های آسون تری هم هست .
    مثل: inet که این مشکلات هم بوجود نمیاره.

  7. #7

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    ho3ein.3ven جان ، داداش دقیقا من میخوام کار زیر رو انجام بدم:
    یک فایل با پسوند txt رو که توش متن فارسی هست و حروفی مثل (گ چ پ ژ) هم توش هست و فایل متنی خط به خط هست رو میخوام عینا از آدرس ایترنتی بخونم و توی تکست باکس نمایش بدم.
    من مشکلی با خوندن فایل انگلیسی و نمایشش ندارم ولی وقتی تکستم محتویاتش زبان فارسی میشه بدبخت میشم!!!!
    میشه کاریش کرد؟!
    ممنون عزیز

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    بله . چرا نشه .
    اول کامپوننت internet transfer control رو به پروژتون اضافه کنید .
    بعد کد های زیر رو بنویس :
    text1.Text = Inet1.OpenURL("http://www.google.com")
    text1.Text = utf8_decode(text1.Text)

    فونت تکست باکست هم آریال بزار که از کاراکتر های فارسی پشتیبانی کنه.
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    داداش باز همونطور میشه!!!
    محتویات نمایش داده میشه اما خط به خط نیست (multi line) نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : پنج شنبه 17 اسفند 1391 در 23:47 عصر

  10. #10

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    مشکل multi line با استفاده از label به جای textbox حل شد.
    ممنون

  11. #11

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    سلام
    احتمالا به خاطر اينه كه در فايل روي اينترنت به جاي كاراكترهاي Enter (دو كاراكتر 10 و 13) فقط از يكيش استفاده شده
    بعد از دريافت متن، با دستور Replace هر چي كاراكتر شماره 10 هست يعني Chr$(10) رو به vbCrLf تبديل كنيد بايد مشكل حل بشه
    شايد هم لازم باشه به جاي Chr$(10) كاراكتر Chr$(13) رو به vbCrLf تبديل كنيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    ممکنه چیزی که آقا حامد میگه باشه ولی شایدم خاصیت MultiLine تکست باکستو TRUE نکردی.

    موفق و سربلند باشید

    MMD

  13. #13

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    سلام ، نه ذدوستان
    خاصیت Multi Line رو true کردم
    و همینطور توی متنی که میاد هیچ کدی مثل 10 یا Chr$(10) نمیاد! فقط و فقط همه چیز پشت سر هم نمایش داده میشه!!!!!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    منظور آقا حامد نیست که بین حروف بنویسه CHr(13) منظورش اینه که کد اسکی شماره 13 یا 10 بین حروف هست که شما با تابع Replace امتحان کن.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    آدرس اون فایلی رو که می خوای از اینترنت دریافت کنی رو اینجا بزار البته اگه مقدور هست.

  16. #16

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    با لیبل تست کنید درسته اما با تکست باکس نه!!!!
    http://www.r2du-soft.ir/download/r2d...Design_2/L.txt
    الان محتویات این فایل زبان فارسی هست و متن کاملش:

    با سلام و خسته نباشيد

    گ
    چ
    پ
    ژ

    گچ
    پژ

    با تشکر

    !!!

    ممنون داداش ho3ein.3ven عزیز

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: نمایش تکست فایل با متن فارسی از یک آدرس اینترنتی درون تکست باکس

    این خط کد رو اضافه کن به برنامت :
    Text1.Text = Replace(Text1.Text, Chr(10), vbCrLf)

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اعداد به صورت متن فارسی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط bsng110 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 10:08 صبح
  2. سوال: خوندن متن فارسی از فایل و نمایش در textarea
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1387, 17:14 عصر
  3. خوندن متن فارسی از فایل و نمایش در textarea
    نوشته شده توسط y.saba در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1387, 22:27 عصر
  4. عدم نمایش درست متن فارسی در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 06:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •