نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

  1. #1

    کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    سلام به همه دوستان
    برای پروژه پایان دوره، استاد ( برای اداره که خودش اونجا کار میکنه )مجبورم کرده که برنامه ای به زبان دلفی (رباتی)بنویسم که به شکل زمان بندی شده تعدادی فایل از سایتها و پروتکلهای مختلف(ftp) دانلود کنم، تنها راهنمایی استاد این بود که از کلاس webclient در سی شارپ استفاده کنم ولی برای دانلود باید user , pass برای لاگین کردن وارد نمود.
    متاسفانه این استاد نمیتونه راهنماییم کنه!!
    تقریبا 90 درصد پروژه رو با کمک تمام برنامه نویسهای خوب و دلسوز این سایت رو نوشتم، فقط با نمونه سایت زیر مشکل پیدا کردم
    من از webbrowser استفاده میکنم مشکل من اینه که برای لاگین شدن بعد از مقدار دهی user , password نمیتونم "ورود" (submit) کنم.

    <div align="right">
    چطور میتونم روی دکمه "ورود" کلیک کنم؟ آیا باید کد جاوا را فراخوانی کنم یا submit معمولی ؟
    دوستان اگه نمونه کد ارائه بدید ممنون میشم

    این هم سورس پیج مربوط به این صفحه :


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head id="Head1"><title>
    </title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    top.window.moveTo(0,0);
    if (document.all) {
    top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.avail Height);
    }
    else if (document.layers||document.getElementById) {
    if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.wi ndow.outerWidth<screen.availWidth){
    top.window.outerHeight = screen.availHeight;
    top.window.outerWidth = screen.availWidth;
    }
    }
    </script>
    </head>
    <body style="margin-left: 5%; margin-right: 5%; font-family: Tahoma; text-align: center" background="images/sina-bg.gif" >

    <form name="form1" method="post" action="login.aspx" id="form1" style="text-align: center;">
    <div>
    <input type="hidden" name="__LASTFOCUS" id="__LASTFOCUS" value="" />
    <input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwUKMTMxNTIxOTYyNw9kFgICBA9kFgICDQ8PFgIeBFRleHQ FKNio2Ycg2KjYp9mG2qkg2LPbjNmG2Kcg2K7ZiNi0INii2YXYr 9uM2K9kZBgBBR5fX0NvbnRyb2xzUmVxdWlyZVBvc3RCYWNrS2V 5X18WAQUHQnV0dG9uMqq7rR08eXuF2ufksRrf49X71vr0" />
    </div>

    <script type="text/javascript">
    <!--
    var theForm = document.forms['form1'];
    if (!theForm) {
    theForm = document.form1;
    }
    function __doPostBack(eventTarget, eventArgument) {
    if (!theForm.onsubmit || (theForm.onsubmit() != false)) {
    theForm.__EVENTTARGET.value = eventTarget;
    theForm.__EVENTARGUMENT.value = eventArgument;
    theForm.submit();
    }
    }
    // -->
    </script>

    <script src="/WebResource.axd?d=rqPUd0ID-9ecu1YmkGc3cg2&amp;t=634599008530937500" type="text/javascript"></script>

    <script src="/WebResource.axd?d=6CX6fRU6mdInO2Sv1VIAfQ2&amp;t=63 4599008530937500" type="text/javascript"></script>
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-right: gray thin solid;
    border-top: gray thin solid; border-left: gray thin solid; border-bottom: gray thin solid;
    height: 100%; background-color: #dce2e8; text-align: center;" width="849">
    <tr>
    <td align="center">
    <img src="images/filemanager.jpg" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="height: 260px" dir="rtl" align="center">
    <div style="text-align: center">
    &nbsp;</div>
    <div style="text-align: center">
    <table style="border-right: gray thin solid; border-top: gray thin solid; border-left: gray thin solid;
    border-bottom: gray thin solid; margin-left: 30%; margin-right: 30%; text-align: center;">
    <tr>
    <td colspan="2" style="text-align: right">
    <img src="images/SinaBank_102.JPG" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="width: 112px; text-align: left">
    <span id="Label3" style="color:Black;font-weight:normal;">نام کاربری : </span></td>
    <td style="width: 100px; text-align: right">
    <input name="txtusername" type="text" maxlength="50" id="txtusername" style="width:161px;" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="width: 112px; text-align: left">
    <span id="Label4" style="color:Black;font-weight:normal;">رمز عبور : </span></td>
    <td style="width: 100px; text-align: right">
    <input name="txtpass" type="password" maxlength="10" id="txtpass" style="width:89px;" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2">
    &nbsp;<input type="image" name="Button2" id="Button2" src="images/button/login.bmp" style="border-width:0px;" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2">
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="center">
    <br />
    <br />
    <input name="txtMessage" type="text" value=" خوش آمدید" id="txtMessage" disabled="disabled" style="background-color:infobackground;border-color:Gray;border-style:Solid;font-family:Tahoma;font-size:Medium;height:150px;width:380px;text-align: right" /><br />
    <br />
    </td>
    </tr>
    </table>

    <div>

    <input type="hidden" name="__EVENTTARGET" id="__EVENTTARGET" value="" />
    <input type="hidden" name="__EVENTARGUMENT" id="__EVENTARGUMENT" value="" />
    <input type="hidden" name="__EVENTVALIDATION" id="__EVENTVALIDATION" value="/wEWBQLC6Ja0BgKl1bKdCALKw6LYBQK7q7GGCAK/1s7/D00O/vZixnejE5tfyVEcIbnmH7/q" />
    </div>

    <script type="text/javascript">
    <!--
    WebForm_AutoFocus('txtusername');// -->
    </script>
    </form>
    </body>
    </html>


    آخرین ویرایش به وسیله marutash : شنبه 19 اسفند 1391 در 14:20 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    کسی هست مرا یاری کند ؟

  3. #3

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    فکر کنم با یونیت mshtml و ihtmldocument2 استفاده نمیکین؟
    چون با استفاده از این یونیت میتونی به کلیه المانهای توی یک صفحه وب دسترسی داشته باشی و برای المان submit یک متد click هم داره

  4. #4

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    نقل قول نوشته شده توسط cayberfox مشاهده تاپیک
    فکر کنم با یونیت mshtml و ihtmldocument2 استفاده نمیکین؟
    چون با استفاده از این یونیت میتونی به کلیه المانهای توی یک صفحه وب دسترسی داشته باشی و برای المان submit یک متد click هم داره
    دوست عزیز از این تابع هم استفاده کردم کردم اما جواب نداد. اگه بخوای سورس برنامه رو براتون میزارم

  5. #5

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    سید !!!
    معلومه که متن رو کامل نخوندی
    قراره این برنامه یا بهتر بگم ربات ، به زبان دلفی نوشته بشه.

    در هرصورت نتوستم راهی برای اجرای اسکریپت های موجود این صفحه پیدا کنم و مجبور شدم با استفاده از شبیه سازی کلیک ماوس و مقدار دهی edit های صفحه برنامه رو بسازم
    تابع شبیه سازی ماوس
    procedure click_left(x,y:integer);
    var
    Pt : TPoint;
    begin
    {Get the point in the center of webbrowser}
    Pt.x := x;
    Pt.y := y;
    {Convert Pt to screen coordinates}
    {Convert Pt to mickeys}
    Pt.x := Round(Pt.x * (65535 / Screen.Width));
    Pt.y := Round(Pt.y * (65535 / Screen.Height));
    {Move the mouse}
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_MOVE, Pt.x, Pt.y, 0, 0);
    {Simulate the left mouse button down}
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, Pt.x, Pt.y, 0, 0);
    {Simulate the left mouse button up}
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LEFTUP, Pt.x, Pt.y, 0, 0);
    end;


    و مقدار دهی دو المان edit صفحه aspx و لاگین اتوماتیک
    Doc := WebBrowser1.Document as IHTMLDocument2;
    if Assigned(Doc) then
    begin
    WebForm := Doc.Forms.Item(0,'') as IHTMLFormElement;
    FormElements := WebForm.Elements;
    FormElements.Item(2).Value:='aaaaaaaaaa';
    FormElements.Item(3).Value:='bbbbbbb';
    click_left(512,455); // فراخواني تابع براي انتقال و کليک ماوس
    submit_ok:=true;
    end else ShowMessage('خطا در اتصال به سايت ');

  6. #6

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    شی http از شما یوزر و پسورد میگیره. میتونید از این خاصیت اسفاده کنید.


  7. #7

    نقل قول: کمک در طراحی یک ربات برای لاگین شدن و دانلود فایل از سایت asp

    با سلام
    چطور ميتونم به اخباري که بعد از ورود در سايتي نمايش ميدهد در يک صفحه جداگانه بدون وارد کردن يوزر و پسورد دسترسي پيدا کنم.
    مثلا يه برنامه تحت وب باشه که وقتي وارد اون آدرس ميشي خوکار بره تو سايت مورد نظر و يوزر و پسورد مشخص شده در کدها رو وارد کنه بعد از ورود گريد ويو اخبار رو فقط نمايش بده.

    ممنون ميشم راهنمايي کنيد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره کار با رجیستری برای لاگین شدن
    نوشته شده توسط ghamgin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 09:47 صبح
  2. آموزش: ساخت کاربر جدید برای لاگین شدن همراه با محدودیت
    نوشته شده توسط moory1364 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 01:41 صبح
  3. کمک در طراحی دیتا بیس برای برنامه حسابداری
    نوشته شده توسط HASAN604 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 18:10 عصر
  4. کمک در طراحی بانک اطلاعاتی برای فروشگاه آنلاین
    نوشته شده توسط ALI_REZA_6 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 03:37 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •