نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار نکردن صفحه بندی gridview

  1. #1

    کار نکردن صفحه بندی gridview

    سلام دوستان بنده تویه سایتم یه دونه گرید ویو گذاشتم و تویه code behind اطلاعات رو از پایگاه میخونم و به گرید ویو بایند میکنم که مشکلی نداره و کار میکنه فقد صفحه بنده اون مشکل داره که اگه مثلا بر رویه صفحه 2 گرید کلیک کنم به صفحه 2 نمره از ispostback هم تویه page load استفاده کردم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن صفحه بندی gridview

    لطفا کامل . خوانا سوالاتو بنویس .خودت بخون چی نوشتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: کار نکردن صفحه بندی gridview

    نیازی به پست بک دادن نداره دوست عزیز . اگر کدهاتونو بگذارید میشه کمک کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aebrs@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    یزد - همراه : 09131530190
    سن
    56
    پست
    131

    نقل قول: کار نکردن صفحه بندی gridview

    برای صفحه بندی روشهای مختلفی وجود دارد. ظاهرا شما همه دیتا را از سمت اس کیو ال خوانده اید و در دیتاگرید ریخته اید و می خواهید که از امکانات خود دیتا گرید استفاده کنید؟ یا شاید هم بخواهید دیتا را سمت اس کیو ال صفحه بندی کنید و بعد آنرا نمایش دهید که این روش مطلوبتر خواهد بود. با مشخص شدن اطلاعات تکمیلی میتوان جواب بهتری به شما داد.

  5. #5

    نقل قول: کار نکردن صفحه بندی gridview

    دوستان شرمنده بنده یکم نوشتارم ضعیف هستش تویه متن بالا غلط هم زیاد دارم.(با عرض پوزش) مشکل من اینه که صفحه بندی گرید ویو کار نمیکنه و وقتی رویه صفحه 2 گرید ویو کلیک میکنم به صفحه 2 نمیره.ببنید وقتی گرید ویو رو از طریق sqldatasource بایند میکنم صفحه بندی اون درست هست و کار میکنه ولی وقتی از طریق کد نویسی در قسمت code behind این عمل رو انجام میدم صفحه بندی گرید ویو کار نمیکنه و به صفحه 2 نمیره این هم کد بنده.امیدوارم این دفعه دیگه خوب نوشته باشم.

    GridView_Category.DataSource = (from p in StoneDatabase.StoneGenarations
    join p2 in StoneDatabase.Person_StoneGenerations
    on p.GenerationID equals p2.GenerationID
    join p3 in StoneDatabase.Persons on p2.PersonID equals p3.PersonID
    where p3.PersonName.Contains(searchText)
    select p);
    GridView_Category.DataBind();
    آخرین ویرایش به وسیله morteza_mokhtari : شنبه 19 اسفند 1391 در 23:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خوب کار نکردن گروه بندی در تمام صفحات-در 5 صفحه اول خوب کار میکنه
    نوشته شده توسط bozhmehrani در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 18:54 عصر
  2. سوال: کار نکردن صفحه کلید در محیط ++C
    نوشته شده توسط azv_2008 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 14:42 عصر
  3. کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 10:11 صبح
  4. سوال: طریقه استفاده از یک کامپیوننت برای صفحه بندی GridView
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:24 صبح
  5. صفحه بندی GridView به صورت بهینه
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •