نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت نقشه با فلش

  1. #1

    ساخت نقشه با فلش

    سلام دوستان من یک عکس دارم که میخوام داخل فلش تبدیلش کنم به نقشه
    یعنی قابلیت زوم داشته باشه و ...

    من با این اسکریپت ها زوم رو انجام میدم

    on (release, keyPress "+") {
    setProperty(mypic, _xscale, zoo+k);
    setProperty(mypic, _yscale, zoo+k);
    k = k+20;
    a = a-20;
    }


    on (release, keyPress "-") {
    if (a < 100) {
    setProperty(mypic, _xscale, zoo-a);
    setProperty(mypic, _yscale, zoo-a);
    a = a+20;
    k = k-20;
    }
    }


    مشکل اینه که نمیتونم جابجا بشم فقط زوم میکنه
    کسی میتونه کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: ساخت نقشه با فلش

    فکر کنم باید با Drag و Drop کار کنی
    mc.stratDrag();

    mc.stopDrag();




    باید تو رویداد Press دستور اول و در رویداد Release از دستور دوم استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    نقل قول: ساخت نقشه با فلش

    سلام
    پیشنهاد میکنم علاوه بر Drag، چهار مستطیل در چهار طرف نقشه قرار داده و در رویداد mouseover آنها حرکت به آن جهت را قرار دهید. در گوشه ها هم میتوانید با چهار مربع، حرکت مایل ایجاد کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matinebi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    433

    نقل قول: ساخت نقشه با فلش

    میشه بیشتر توضیح بدید

    اگه بخوایم با چرخش کلید موس هر جایی که اشاره گر قرار دارد عمل زوم انجام شود چطور است؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار matinebi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    433

    نقل قول: ساخت نقشه با فلش

    ممنونم به این روش حل شد
    // Register mouse event functions
    pic.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_DOWN, ZZ);
    pic.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_UP, ZZ1);

    // Define a mouse down handler (user is dragging)
    function ZZ(evt:MouseEvent):void {
    var object = evt.target;
    // we should limit dragging to the area inside the canvas
    object.startDrag();
    }

    function ZZ1(evt:MouseEvent):void {
    var obj = evt.target;
    obj.stopDrag();
    }


تاپیک های مشابه

  1. ساخت نقشه گرافیکی.
    نوشته شده توسط b.paseban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 16:15 عصر
  2. ساخت نقشه
    نوشته شده توسط sajjad2 در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 19:58 عصر
  3. مشكل در ساخت نقشه
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 18:51 عصر
  4. ساخت نقشه پويا
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 22:39 عصر
  5. ساخت بنر با فلش
    نوشته شده توسط saeeedft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •