صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 67

نام تاپیک: انقراض php؟

  1. #1

    Question انقراض php؟

    با سلام
    دوستان امشب در یکی از برنامه های شبکه اموزش (بر خط)که موضوع بحث در مورد برنامه نویسی بود کارشناس برنامه (سارنگ قربانیان )گفت" که زبان phpدر حال انقراض است و توصیه می کنم که phpکارا به سراغ یادگیری یه زبان دیگه برند."
    منم به تازگی در حال یادگیری phpهستم.می خواستم نظرات شما اساتید را در این زمینه بدونم.
    با تشکر فراون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: انقراض php؟

    من حرفه اصلیم ASP.NET هستش
    ولی مگه میشه PHP منقرض بشه ، احتمالا طرف بیسواد بوده




    بهروزی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: انقراض php؟

    که زبان phpدر حال انقراض است و توصیه می کنم که phpکارا به سراغ یادگیری یه زبان دیگه برند

    اصلا فکر نمی کنم اینجوری باشه، ولی خود دانی میخوای ادامه بده یاد بگیر، میخوای برو سراغ یه چیز دیگه
    اون برنامه شماره پیامکی چیزی نداره که ازشون منبع حرفشونو بخوایم؟
    راستی اگه تاپیکتو اینجا منتقل کنی جوابای بیشتری می گیری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط 19216810047 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان امشب در یکی از برنامه های شبکه اموزش (بر خط)که موضوع بحث در مورد برنامه نویسی بود کارشناس برنامه (سارنگ قربانیان )گفت" که زبان phpدر حال انقراض است و توصیه می کنم که phpکارا به سراغ یادگیری یه زبان دیگه برند."
    منم به تازگی در حال یادگیری phpهستم.می خواستم نظرات شما اساتید را در این زمینه بدونم.
    با تشکر فراون
    از این کارشناسان زیاد هست شما جدی نگیرید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: انقراض php؟

    :)) مگه دایناسوره؟!
    اتفاقا مطمئن باشید که خطر انقراض php یک درصد خطر انقراض asp هم نیست!
    دلیلشم واضحه... دات نت با ماکروسافت هست که معنی داره... پس پسفردا اگه ماکروسافت ورشکست شد (هرچند با احتمال خیلی خیلی کم) فاتحه asp و تمام محصولات ماکروسافت خوندست و اینجاست که open source خودشو نشون میده چرا که حتی اگر گروهی که فعلا php رو پشتیبانی میکنه فعالیتش متوقف شد گروه دیگری راهشون رو ادامه میده...
    شما اصلا تو این فکرا نرو و راه خودتو برو...
    به اون کارشناس هم باید بگید توصیه هاشو واسه خودش نگه داره!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: انقراض php؟

    ممطئنی از برنامه های فکاهی نوروزی نبود ؟
    ایشونی که اینا رو گفت یه عروسک با کلاه قرمز نبود ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: انقراض php؟

    سارنگ استاد پایگاه داده ما بود کل برنامه نویسی بلد نیست زیاد به حرفاش گوش نکنید 50% چیز هایی هم که به ما یاد داد همه اشتباه بود در حد یک کوئری sql فقط بلد بود : دی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: انقراض php؟

    مهم درک اصل برنامه نویسی و نوشتن الگوریتم هست وگرنه بقیه اون یه مشت دستوره که میشه تو یه مدت سریع خودتو با هاش آپدیت کنی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: انقراض php؟

    راست میگه دیگه ، 5.2 منقرض شد ، 5.3 اومده 5.4 اومده یکی از یکی خوشکلتر و بهتر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: انقراض php؟

    دوستان چرا شوخی میکنید ؟!
    میدونین مشکل ما کلا جماعت ایرانی چیه ؟! هر چی را میبینیم یا میشنویم باور میکنیم ! فکر میکنیم اگه یک نفر را به عنوان کارشناس معرفی کردند و اومد گفت ۲=۱ حتما یه چیزی میدونسته که گفته و اگه بنویسند 1=? ما هنگ میکنیم و میگیم خدایا واقعا ۱=۱ یا ۱=۲ ؟؟!؟

    دوست عزیز از شما که رشتتون کامپیوتره بعیده ! یه زمانی وقتی borland دیگه از object pascal حمایت نکرد گفتند delphi و pascal مردند ! در صورتی که همین الانش #c و visual studio در حد و اندازه های Delphi نیستند ! دلیلش اینه که سر تره ! بهتره ، دوستدارانش عاشقش هستند و پشتیبانیش میکنند و کلی موضوعات دیگه ! حالا برگریدم سر php ، خدایی یکی بره روی wall این رفیقمون سارنگ خان توی fac*book بنویسه وقتی php منقرض شده شما چطور میای اینجا مطلب منو میخونی ! یا اصلا چطوری ایمیل یاهو خودت را چک میکنی ؟!

    متاسفم همچین آدم های غیر مطلعی میان توی تلویزیون البته از تلویزیون ما هم بعید نیست از بقیه کارشناسهاش هم مشخصه !

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: انقراض php؟

    همین الانش #c و visual studio در حد و اندازه های Delphi نیستند
    سلام
    آقای Unique دیواری کوتاه تر از Visual Studio پیدا نکردی ، مثل دیکتاتور ها صحبت میکنی
    دلیل نمیشه چیزی که ازش سردر نمیاری یا برای شما سخته بهش توهین کنی
    میدونین مشکل ما کلا جماعت ایرانی چیه
    دلیلش اینه که همه فقط کار خودشونو قبول دارن (مثل 3 قوه و بقیه نهادها هرکی سازه خودشو میزنه)
    آخرین ویرایش به وسیله behrozi.ir : یک شنبه 20 اسفند 1391 در 16:41 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    136

    نقل قول: انقراض php؟

    این آقای سارنگ خان اگر کارشناس بود که بجای اومدن تو تلویزیون میرفت به کارهاش میرسید

  13. #13
    کاربر جدید آواتار shgn_java
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: انقراض php؟

    دلیلش چی بوده؟
    اصلا می دونسته php چیه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: انقراض php؟

    خدا کنه این یارو سارنگ و مجری یه برنامه طنز بکننش :))) باحال بود خندیدم

  15. #15

    نقل قول: انقراض php؟

    در جواب اون دوست کارشناسمون توی تلویزیون:
    http://www.udemy.com/blog/wp-content...LANGUAGE-3.png

    آخرای عکس job positions (موقعیتهای شغلی) رو ببینید!

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک
    در جواب اون دوست کارشناسمون توی تلویزیون:
    http://www.udemy.com/blog/wp-content...LANGUAGE-3.png

    آخرای عکس job positions (موقعیتهای شغلی) رو ببینید!
    این عکس کاملا بی اعتباره ، طرف همش سعی کرده PHP را بالا نشان بده
    شما روزنامه ، تبیلغات استخدام همین سایت ، آموزش های همین سایت ، پست های که بچه ها میزارن و نمونه های خارجی مثل codeproject , codeplex
    همه نشانگر یک چیزه دیگه هستش ، یک فیلم قدیما نشون میداد که میگفت آدم باید خودش عاقل باشه !

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: انقراض php؟

    شماره پیامک برنامه : 3000076 ایمیل برنامه : sefroyek@irib.ir

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط behrozi.ir مشاهده تاپیک
    این عکس کاملا بی اعتباره ، طرف همش سعی کرده PHP را بالا نشان بده
    شما روزنامه ، تبیلغات استخدام همین سایت ، آموزش های همین سایت ، پست های که بچه ها میزارن و نمونه های خارجی مثل codeproject , codeplex
    همه نشانگر یک چیزه دیگه هستش ، یک فیلم قدیما نشون میداد که میگفت آدم باید خودش عاقل باشه !
    منابعش زیرش نوشته شده .
    سایت codeplex چون متعلق به مایکروسافت هست و ذاتا مایکروسافت اپن سورس دوست نیست لذا خیلی کم پروژه های پی اچ پی رو توی این مخزن میتونید ببینید و این ناشی از کم طرفداری سایت هست .
    ویلا شما برو گیت هاب رو ببین :)
    من تنها کسی که میشناسم که از codeplex برای ذخیره پروژه استفاده میکنه خودم هستم .
    همه گیت هاب میرن و با گیت حال میکنن من یکی svn
    بهرحال یه چیزنم بدونید .
    حتی اگر پشتیبانی از پی اچ پی متوقف بشه چون ذاتا پی اچ پی اپن سورس و رایگان هست مطمئنا صدها تیم برای توسعه دوباره اش اعلام آمادگی میکنن .
    چیزی که داره برای MySQL الان اتفاق می افته .
    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: انقراض php؟

    ببخشید میشه کمک کنید؟ من تازه عضو شدم . اصلا نمیدونم از کجا باید پست جدید بذارم. هرچی گشتم پیدا نکردم.

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط roshanak72 مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه کمک کنید؟ من تازه عضو شدم . اصلا نمیدونم از کجا باید پست جدید بذارم. هرچی گشتم پیدا نکردم.
    الان شما یک پست گذاشتید دیگه
    اگر منظورتون ایجاد تاپیک (موضوع) هستش که وارد انجمن مورد نظر بشی و در آنجا موضوع خاص خودتون را ایجاد کنید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: انقراض php؟

    آقای Unique دیواری کوتاه تر از Visual Studio پیدا نکردی ، مثل دیکتاتور ها صحبت میکنی
    دلیل نمیشه چیزی که ازش سردر نمیاری یا برای شما سخته بهش توهین کنی
    موضوع دیکتاتوری نیست ، visual studio هم دیوارش کوتاه هست و تقصیر من نیست ! الان خیلی وقته بحث از #c هست میدونی چرا !؟ چون بعد از مدت ها که همه توی سر basic , visual basic میزدند (گرچه اولین زبانی بود که خودم باهاش آشنا شدم و کار کردم) یک اقایی بود به نام Anders Hejlsberg که اینو بخونین متوجه میشین این بابا کی بوده :

    a prominent Danish software engineer who co-designed several popular and commercially successful programming languages and development tools. He was the original author of Turbo Pascal and the chief architect of Delphi. He currently works for Microsoft as the lead architect of C#‎[1] and core developer on TypeScript.

    خلاصه یه جورایی pascal ی ها به داد مایکروسافت رسیدن و net. framework و این حرفا ! ما هم همچین باهاش بیگانه نبودیم اما با همون vb کد میزدیم چرا ؟ چون syntax ش را دوست داشتم ! اما در مورد visual studio راستش از همون vb6 هنگ بود و هست ! خلاصه دوست عزیز من اگه ۲ ساله php کار میکنم حداقل ۶ سال net. کار کردم ولی با sharp develope نه visual studio ! به خیلی دلایل که مربوط به این انجمن نمیشه ! الانم php را به خیلی دلایل دیگه ترجیح میدم ، من میدونم چرا بازار net. توی ایران بهتره اما ببین اسمش روشه ! بازاره ! بازاره ! اگه کار خوب بدی حالا چه با python چه با php چه با jsp چه با asp classic میتونی کار کنی ! تبلیعاتی که در مورد net. میشه همش در و دکانه ! شما ۱۰۰ تا برنامه نویس net. رندوم بیار ! من قول میدم ۹۹ تاشون غیر از عوض کردن connection string توی web.config چیز دیگه از از اون فایل سر در نمیارن ! یعنی مثل registry ویندوز که خیلی ها ازش میترسن ! خیلی ها هم از این web.config میترسند ! در صورتی که به نظر من از نقاط بسیار قوی توی net. هستش !

    این حرفا به این انجمن مربوط نمیشه اما فقط این را بدونین زیاد مهم نیست توی دانشگاه ها یا تلویزیون و کلاس ها چه حرف هایی زده میشه ! الان برترین نرم افزار های حسابداری در این کشور داره با delphi نوشته میشه و خیلی برنامه های کاربردی دیگه اما توی دانشگاه ها حداقل زمانی که ما بودیم اسمی ازش نبود ! مگه اینکه یه استاد خیرخواهی توی درسی که سر فصل اصلیش delphi نبود و به انتخاب خودش بود اون را درس میداد !

  22. #22

    نقل قول: انقراض php؟

    خیلی سعی کردم که جلوی خودم رو بگیرم و توی این تاپیک پست نگذارم و خداییش تا دیشب موفق بودم ولی دیشب اتفاق عجیبی افتاد که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم:
    در پی صحبتهای این استاد عزیز در برنامه تلویزیونی که همزمان به 20 زبان زنده و مرده دنیا ترجمه میشد، مارک زوکربرگ سایت فیسبوک را با پیغام زیر به حال تعلیق درآورد:

    Dear users,
    I sincerely apologize from you for wrong choice of programming language in this site.
    A few days ago I had seen a TV program that strongly put me in thinking about a great change in this site.
    So I switched back (sorry, forward) to VB6 programming language to re-program this site.
    We'll be back again soon (I can't tell you when exactly because I'm just learning this wonderful language).
    Great appreciates for your patience,
    Mark Elliot Zuckerberg

    -----
    پاورقی: حالا یه عده جداً میرن سایت فیسبوک رو چک میکنن. میگی نه، آمار بازدیدش رو تو این چند روز تحت نظر بگیر!!!

  23. #23

    نقل قول: انقراض php؟

    یه لحظه فکر کردم جدی میگی!
    بعد یادم افتاد استاده ایرانی بوده و گفتی به 20 زبان ترجمه شده
    اول فکر کردم واقعا یه آدم برجسته در سطح جهانی این حرف رو زده.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    126

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خیلی سعی کردم که جلوی خودم رو بگیرم و توی این تاپیک پست نگذارم و خداییش تا دیشب موفق بودم ولی دیشب اتفاق عجیبی افتاد که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم:
    در پی صحبتهای این استاد عزیز در برنامه تلویزیونی که همزمان به 20 زبان زنده و مرده دنیا ترجمه میشد، مارک زوکربرگ سایت فیسبوک را با پیغام زیر به حال تعلیق درآورد:

    Dear users,
    I sincerely apologize from you for wrong choice of programming language in this site.
    A few days ago I had seen a TV program that strongly put me in thinking about a great change in this site.
    So I switched back (sorry, forward) to VB6 programming language to re-program this site.
    We'll be back again soon (I can't tell you when exactly because I'm just learning this wonderful language).
    Great appreciates for your patience,
    Mark Elliot Zuckerberg

    -----
    پاورقی: حالا یه عده جداً میرن سایت فیسبوک رو چک میکنن. میگی نه، آمار بازدیدش رو تو این چند روز تحت نظر بگیر!!!
    متن رو فهمیدم اما بلاخره شما چه نتیجه ای می گیرید؟

  25. #25

    نقل قول: انقراض php؟

    چه نتیجه ای باید بگیریم؟ به نظر شما زبانی که باهاش سایتی با بیش از 1 میلیارد کاربر طراحی شده و مرتباً داره به امکاناتش اضافه میشه، در حال انقراضه؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    126

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    چه نتیجه ای باید بگیریم؟ به نظر شما زبانی که باهاش سایتی با بیش از 1 میلیارد کاربر طراحی شده و مرتباً داره به امکاناتش اضافه میشه، در حال انقراضه؟
    فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم، منظورم این بود که با این همه بی اطلاعی در ایران و حرف باد هوا زدن باید چیکار کرد؟ مهندس مملکت رفته در یک رسانه ملی حرفی زده بی منبع !!!! ما باید چیکار کنیم؟ این انصافی نیست! جای کی رو این مهندس گرفته آیا حقه کسی رو ضایع نکرده؟ همه جا همینطوریه! ما استاد دکتر داشتیم روابط شی گرایی سمت سرور پروژه رو به صورت گرافیکی نشونش دادم، میگفت چقدر قشنگه !!!به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط Pouyan2010 مشاهده تاپیک
    فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم، منظورم این بود که با این همه بی اطلاعی در ایران و حرف باد هوا زدن باید چیکار کرد؟ مهندس مملکت رفته در یک رسانه ملی حرفی زده بی منبع !!!! ما باید چیکار کنیم؟ این انصافی نیست! جای کی رو این مهندس گرفته آیا حقه کسی رو ضایع نکرده؟ همه جا همینطوریه! ما استاد دکتر داشتیم روابط شی گرایی سمت سرور پروژه رو به صورت گرافیکی نشونش دادم، میگفت چقدر قشنگه !!!به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
    خب ما الان چی کار کنیم؟!!
    انتظار دارین آقای شهرکی یا خودمون بریم تو تلوزیون بگیم سوتی دادی آقای مهندس!!
    بیخیال بابا از این جور مهندسا زیاده!
    ما بهتره سعی کنیم خودمون سوتی ندیم. واسه اینجور افراد هم اگه دستمون بهش رسید اشتباهش رو بهش بگیم.

  28. #28

    نقل قول: انقراض php؟

    نه اتفاقاً بد نیست که یکی از ماها که تخصصش رو هم داره، اینجور وقتها توی چنین برنامه هایی شرکت کنه و جواب اینجور ادعاهای بی پایه و اساس رو بده.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: انقراض php؟

    Dear users,

    I sincerely apologize from you for wrong choice of programming language in this site.

    A few days ago I had seen a TV program that strongly put me in thinking about a great change in this site.

    So I switched back (sorry, forward) to VB6 programming language to re-program this site.

    We'll be back again soon (I can't tell you when exactly because I'm just learning this wonderful language).

    Great appreciates for your patience,

    Mark Elliot Zuckerberg
    سلام
    من توی fb نیستم
    این چیزی که میگید کلا واسه همه نوشته بود یا فقط برای کاربران ایرانی فرستاده؟
    من توی گوگل این متن رو سرچ کردم چیزی نیوورد
    thx

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    سلام
    من توی fb نیستم
    این چیزی که میگید کلا واسه همه نوشته بود یا فقط برای کاربران ایرانی فرستاده؟
    من توی گوگل این متن رو سرچ کردم چیزی نیوورد
    thx

    بابا آقای شهرکی اینو واسه شوخی نوشت!
    ماشالا جملات رو طوری نوشته همه باور میکنن
    متن رو بخون آخه کدوم آدم عاقلی میگه من میرم زبان شگفت انگیز وی بی رو یاد بگیرم!!!(البته ما خودمون وی بی کاریم به خودمون توهین نشه یه وقت)
    ایول داری آقای شهرکی

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: انقراض php؟

    بابا آقای شهرکی اینو واسه شوخی نوشت!
    ماشالا جملات رو طوری نوشته همه باور میکنن
    متن رو بخون آخه کدوم آدم عاقلی میگه من میرم زبان شگفت انگیز وی بی رو یاد بگیرم!!!(البته ما خودمون وی بی کاریم به خودمون توهین نشه یه وقت)
    ایول داری آقای شهرکی

    باور کن یه حسی بهم همش می گفت این سوال رو نپرس، آآآآآ اینم از نتیجش

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار mpnetmpnet
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جلوی مانیتور
    سن
    38
    پست
    39

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط 19216810047 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان امشب در یکی از برنامه های شبکه اموزش (بر خط)که موضوع بحث در مورد برنامه نویسی بود کارشناس برنامه (سارنگ قربانیان )گفت" که زبان phpدر حال انقراض است و توصیه می کنم که phpکارا به سراغ یادگیری یه زبان دیگه برند."
    منم به تازگی در حال یادگیری phpهستم.می خواستم نظرات شما اساتید را در این زمینه بدونم.
    با تشکر فراون
    (چه بحث باحالی شده. مردم از خنده، مخصوصا اون وسط که یکی کمک بی ربط به این موضوع میخواست، البته نه از حرف شما و یا نظرات دوستان، بیشتر بچه ها به شکل طنز نظرشون رو مطرح کردن و جالب بود.)
    در پاسخ شما باید بگم نه دوست عزیز php همچنان به کار خودش ادامه میده و شما با خیال راحت روش کار کنید. اتفاقا چون به حالت اسکریپت هست فضای جالب و دوستانه ای داره.
    این بحث انقراض php حرف تازه ای نیست، چند سال پیش هم من اینرو میشنیدم، دلیلشم توی دست بودن و راحتی کار با asp هست و خوب فضای دلنشین VS که برای استارت یک پروژه معمولا راحتتره. و اینکه شرکتها در یک دوره ای گرایش بیشتری به دات نت داشتند و البته دارند.

    به قول اون دوستمون شما باید گوریتم نویسی و از اون مهمتر OOP رو بدونید این خیلی مهمتر از آشنایی با تنها یک زبونه چون درصورت تصلط کامل بر OOP (شی گرایی) انتقال به هر زبونی برات آسون میشه و البته خوب هر زبونی هم فوت و فن خودشو داره.

    ولی نکته ای که برام سواله اینه که چرا بعضی هاتون از یک زبان یا نرم افزار خاصی جانبداری میکنید و کلا میزنید اونیکی رو متلاشی میکنید؟ (البته یه کمش بد نیست )
    php سبک هست و متن باز و خوب روی سرور لینوکس از php یا جاوا بیشتر استفاده میشه. و سرور لینوکس همیشه ارزانتر و قدرتمندتر بوده. زبان اسکریپتی سمت سرور هست و ساختار انعطاف پذیری داره و از همه مهمتر رایگانه و اگر خیر سرمون بخوایم کامپایلرشو قانونی داشته باشیم خوب سیا*ست کاریمون رو روی php میگذاریم، بیشتر CMS ها مثل جوملا یا دروپال یا انجمن سازهایی مثل mybb و VB هم php هستند. php زبان خیلی خوبی برای طراحی شبکه های اجتماعی و سایتهای پربازدیده و موارد گرافیکی رو هم بهتر ساپورت میکنه. مثلا FB یا حتی اگر درست یادم باشه google هم با php بود. همچنین امنیت بالایی هم داره.
    ولی شما در بستر خود php اینترفیسی نداری و باید از html کمک بگیری. و این یکمی خسته کننده میشه. در صورتی که در .net کامپوننتها مثل هلو دم دستت هستن.

    ولی اگر بخواید در دو زمینه وب و نرم افزارهای لوکال فعالیت کنید خوب بهتره با .net کار کنید. چون اینطوری در یک فضا دو دستاورد خواهید داشت. .net هم مزایای خودش رو داره. مخصوصا اینکه به تازگی پروژه هایی مثل MONO روی لینوکس هم دات نت رو ساپورت میکنند. ماژولهای منحصر بفردی به حالت webapplication هستند که با .net کار شدن. برای وب هم اینترفیس و codebehind رو در کنار هم داری و این بقول معروف رادست تره.

    این بستگی به بستر کاری یک شرکت داره که روی چه موضوعی متمرکز بشه و اینکه اون شرکت چه سطح دانشی رو داشته باشه.

    از جهات دیگه ای میشه گفت jsp از این دو تا قویتره. ولی مشکلات خودش رو داره.

    در کل میخوام بگم اونایی که پشتیبان این دو زبان یا زبانهای دیگه هستند، یکمی از من و شما و اون آقای سارنگ که توی تلویزیون بوده گنده ترن ;).

    زبانهای برنامه نویسی منقرض میشند ولی نه با این سرعت و نه به این شکل. من فکر میکنم با بوجود اومدن یک فضای تکنیکال جدید چیز جدیدی ابداع میشه و ممکنه موجب از میدان بدر شدن اینیکی ها بشه.

    اون آقای سارنگ رو هم جدی نگیر و با خیال راحت php رو آغاز کن. بعدشم برو و .net رو یاد بگیر. زیادم پای pc نشین کتف درد میگیری. باشد که رستگار شوی.

    (کف کردم اینقدر حرف زدم )

    پیروز باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله mpnetmpnet : سه شنبه 22 اسفند 1391 در 05:23 صبح

  33. #33

    نقل قول: انقراض php؟

    این که php قراره منقرض بشه رو نمیدونم
    اما یه لحظه فکر کنید php نباشه
    باید اینترنت رو تعطیل کنیم بریم سفرهای نوروزی

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: انقراض php؟

    البته درسته که php منقرض نمیشه...
    اما این که فیس بوک با php نوشته شده خیلی قابل استناد نیست
    دلیلش هم این هست که FaceBook فقط با زبان php نوشته شده... اما موقع اجرا دیگه PHP نیست. یعنی دیگه اون فرایند interpret پی اچ پی وجود نداره بلکه توسط پروژه HipHop ابتدا کدها تبدیل به کدهای C++‎ میشن و سپس توسط کامپایلر استاندارد C++‎ کامپایل میشن (برای افزایش سرعت و کارایی)

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: انقراض php؟

    البته درسته که php منقرض نمیشه...
    اما این که فیس بوک با php نوشته شده خیلی قابل استناد نیست
    دلیلش هم این هست که FaceBook فقط با زبان php نوشته شده... اما موقع اجرا دیگه PHP نیست. یعنی دیگه اون فرایند interpret پی اچ پی وجود نداره بلکه توسط پروژه HipHop ابتدا کدها تبدیل به کدهای C++‎‎ میشن و سپس توسط کامپایلر استاندارد C++‎‎ کامپایل میشن (برای افزایش سرعت و کارایی)
    میشه یه لینکی چیزی بدین بیشتر در این مورد بدونیم
    ممنون

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: انقراض php؟

    بله بفرمایید:

    http://en.wikipedia.org/wiki/HipHop_for_PHP
    http://www.makeuseof.com/tag/facebook-work-nuts-bolts-technology-explained/

  37. #37

    نقل قول: انقراض php؟

    بله درسته و این ویژگی رو هم بخاطر Open Source بودن PHP تونستن بهش اضافه کنن. البته درنهایت هم فرقی در کل قضیه ایجاد نمیشه چون بهرحال تمام کدها با PHP نوشته شدن و اینکه تفسیر بشن یا کامپایل بشن و بعد اجرا بشن، تفاوتی در اینکه PHP حالا حالاها قصد بازنشستگی نداره ایجاد نمیکنه.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار nemo php
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مهاجرت به تهران
    پست
    139

    Red face نقل قول: انقراض php؟

    سلام خیلی جالبه که کسی بیاد این حرفو بزنه.ما استادی داریم که واقعا باسواده حرف جالبی زدگفت :تمامی زبان های برنامه نویسی رو با چه زبانی نوشتن مثلا C++‎ یا C#‎ دیدیم که زبان های برنامه نویسی از زبان های پیشین دیگه نوشته شدن پس همشون دارای قابلیت ها وقدرت هایی هستندواین دلیل نمیشه که یه زبانی بده وشایدم داره منقرض میشه.ایشون شاید میخواستن یه جورایی سر زبان بیوفتن ومشهور بشن

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: انقراض php؟

    این hiphop هم جالب هست البته توی خوده فیس بوک من یک آموزشی در قسمت devepoler هاش دیده بودم جالبه البته جالب ترش بنظر من اینه که سال 2010 درست شده 2 ساله پیش یعنی این نشون میده php سنگین نیست چون خیلی ها رو دیدم میگن سنگین هست البته خودم این نظر رو ندارم چون اگر سنگین بود فیس بوک قبل از سال 2010 با این همه کاربر به مشکل می خورد

    در باره سرانگ هم گفتم 1 ترم استاد ما بود واقع چیزی یاد نگرفتیم چون چیزی بلد نبود که یاد بده یادم هست جلسه اول اومد یه سری خالی بست بعدم گفت من با دلفی کارا خوب نیستم اگر کسی دلفی کاره به من نگه که من می ندازمش یک سری حرف هایی یم می زد که چند سال در زیمنس کار کرده و اینا ولی باره فنیش اندازه این چیز ها نبود هنوز هم توی دانشگاهمون درس میده : دی

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: انقراض php؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    بله درسته و این ویژگی رو هم بخاطر Open Source بودن PHP تونستن بهش اضافه کنن. البته درنهایت هم فرقی در کل قضیه ایجاد نمیشه چون بهرحال تمام کدها با PHP نوشته شدن و اینکه تفسیر بشن یا کامپایل بشن و بعد اجرا بشن، تفاوتی در اینکه PHP حالا حالاها قصد بازنشستگی نداره ایجاد نمیکنه.
    بله عرض کردم بحث انقراض php که کاملا بیخود و مشخصا غیر واقعی هست...
    اما شما ببینید، خود ما برنامه نویس ها 1 جور مترجمیم دیگه... ترجمه زبان خودمون به مثلا PHP و یا C++‎ . پس این دلیل میشه بگیم برنامه هایی که ما نوشته ایم به زبان فارسی هستند؟! مشخصا نه
    یا شما فرض کن 1 زبانی به اسم X برای خودتون بسازید و بعدش هم بیاید 1 مترجم واسش درست کنید که تبدیلش کنه به دلفی (یا حتی PHP) و کامپایل (اینترپرت) شه... در این صورت شما برنامه ای که مینویسید با X نوشته شده یا با delphi ؟ و قدرت برنامه شما قدرت X رو میرسونه یا قدرت دلفی رو؟ مشخصا نقش اصلی بر عهده دلفی هست.
    قطعا دلیل استفاده فیس بوک از PHP مناسب بودن زبانش برای کاربرد وب و اکستنشن های خوب اون بوده و توی این بحثی نیست اما الان این قدرت C++‎ هست که فیس بوک رو میگردونه... قبول ندارید؟
    البته من توی قدرت PHP یا کارایی بالای اون شکی ندارم اما خوب بالاخره واضحه که توی performance به زبان هایی همچون C++‎ نمیرسه
    حتی 1 بار جایی داشتم میخوندم که پایتون 300 برابر از C++‎ کندتر هست و چِرایی اون هم واضح هست چون سرعت interpret شدن به مراتب کمتر از سرعت اجرای 1 برنامه کامپایل شده هست.
    شاید PHP قوی باشه که اینطور هم هست اما نیاز امروز شرکت های بزرگ ظاهر مناسب در کنار 1 هسته ی مرکزی قوی هست که تا اونجایی که من میدونم (چه توی برنامه نویسی ویندوز و چه وب) برای اون بخش هسته هیـــچ زبانی بهتر از C++‎ نیست و php هم واسه رابط کاربری مناسبه (حتی باز هم نه برای سایت هایی با بازدید بسیار بالا).
    البته این واسه شرکت های خیلی خیلی بزرگه وگرنه واسه سایت هایی با بازدید معقول php هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. ادیتور برای php؟
    نوشته شده توسط tazekar در بخش PHP
    پاسخ: 64
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 05:26 صبح
  2. سوال: مستر پیج در php؟
    نوشته شده توسط mostafa272 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 21:12 عصر
  3. خبر: باگ در PHP؟ / یک چیز جالب؟
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 11:58 صبح
  4. ebook ای برای Delphi for PHP؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 19:16 عصر
  5. نرم افزاری برای ویرایش عکس تحت php؟
    نوشته شده توسط Marzbaan در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •