نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

  1. #1

    پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    با سلام
    من سورس پلاگين mysql رو کمپايل ميکنم اما از خط #include "mysql.h" ايراد ميگيره، فايل رو پيدا نميکنه
    من MySQL Connector / C++‎‎ رو دانلود و نصب کردم

    مشکل از کجاست ؟

    دوستان اگر کسي فايل هاي dll اين داريور رو داره و کمپايل کرده هم ايننجا بزاره من dl کنم ممنون ميشم!

  2. #2

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    سلام

    مسیر فایل های سرآیند و کتابخانه را در فایل پروژه(pro.*) مشخص کردید؟
    INCLUDEPATH += C:/MySQL-Server-5.5/include
    LIBS += C:/MySQL-Server-5.5/lib/opt/libmysql.lib
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    سلام

    مسیر فایل های سرآیند و کتابخانه را در فایل پروژه(pro.*) مشخص کردید؟
    INCLUDEPATH += C:/MySQL-Server-5.5/include
    LIBS += C:/MySQL-Server-5.5/lib/opt/libmysql.lib
    فايل هاي هدر رو در .pro به اين شکل تنظيم کردم :

    TARGET=qsqlmysql 
    INCLUDEPATH+=C:/ProgramFiles/MySQL/MySQLServer5.6/include LIBS+=C:/ProgramFiles/MySQL/MySQLServer5.6/lib/libmysql.lib
    SOURCES=main.cpp OTHER_FILES+=mysql.json include(../../../sql/drivers/mysql/qsql_mysql.pri)
    PLUGIN_CLASS_NAME=QMYSQLDriverPlugin include(../qsqldriverbase.pri)


    در ضمن درايوري رو که گذاشته بوديد در مسير پلاگين کپي کردم جواب درستور
    qDebug() << QSQLDatabase::Drivers(); 


    ميشه اين :

    ("QSQLITE", "QMYSQL", "QMYSQL3", "QODBC", "QODBC3")

    اما جواب اين دستور :

    QSqlDatabasedb=QSqlDatabase::addDatabase("QMYSQL"); db.setUserName("root"); db.setPassword(""); db.setDatabaseName("test"); db.setHostName("127.0.0.1");
    if(!db.open()) { qDebug()<<"Err : "<<db.lastError(); }


    ميشه اين :

    QSqlDatabase: QMYSQL driver not loaded QSqlDatabase: available drivers: QSQLITE QMYSQL QMYSQL3 QODBC QODBC3
    QSqlDatabasePrivate::addDatabase: duplicate connection name 'qt_sql_default_connection', old connection removed.
    Err : QSqlError(-1, "Driver not loaded", "Driver not loaded")

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    چون یه سری dll باید کنار فایل اجرایت کپی کنی حالا دقیقا چی هستش نمیدونم چون mysql کار نمیکنم :)
    ولی جستجو کنی پیدا میکنی :)

  5. #5

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    جالبه! هم میگه درایور load شده و هم میگه load نشده. ببین خروجی دستور زیر چیه:
    qDebug() << db.isValid()
    << db.isDriverAvailable("QMYSQL");

  6. #6

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    QSqlDatabasedb=QSqlDatabase::addDatabase("QMYSQL"); qDebug()<<db.isValid()<<db.isDriverAvailable("QMYSQL");


    اين رو نوشتم و ديباگ من شد اين :

    QSqlDatabase: QMYSQL driver not loaded QSqlDatabase: available drivers: QSQLITE QMYSQL QMYSQL3 QODBC QODBC3
    false true

  7. #7

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    سرویس MySQL درست کار میکنه؟ از طریق خط فرمان میتونی با MySQL ارتباط برقرار کنی؟
    کامپایلرت چیه؟
    از کیوت نسخه‌ی چند استفاده میکنی؟

  8. #8

    نقل قول: پيدا نکردن فايل mysql.h در کمپايل پلاگين QMYSQL

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    سرویس MySQL درست کار میکنه؟ از طریق خط فرمان میتونی با MySQL ارتباط برقرار کنی؟
    کامپایلرت چیه؟
    از کیوت نسخه‌ی چند استفاده میکنی؟
    بله با PHP به ديتابيس وصل ميشم.
    کمپايلر هم msvc2010 هست.
    از نسخه 5.0.0 استفاده ميکنم، هنوز پچ 5.0.1 رو دانلود نکردم.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه پيدا كردن تعداد صفحات فايل Word و PDF
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 11:24 صبح
  2. كمك در پيدا كردن نام فيلد هاي جدول در mysql
    نوشته شده توسط hodaeian در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1388, 10:13 صبح
  3. پيدا كردن مسير اصلي Shortcut يك فايل
    نوشته شده توسط zartosht_ppp در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 00:05 صبح
  4. پيدا کردن مسير فايل pdf
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 22:07 عصر
  5. نصب MySQL 4.01 alpha و کار نکردن آن
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 15:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •