نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    سلام.چطوری میتونم اعاد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Spresso
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    Net.
    پست
    31

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    سلام

    proreties => font => name

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    تا جایی که من میدونم و در پروژه های خودم باش برخورد داشتم، فارسی یا انگلیسی بودن اعداد در برنامه به دلیل تنظیمات زبان ویندوز توی Regional Option که اگه میخوای فارسی نشنون ندی بذار روی persian , اگه نه روی English. اگه مشکل حل نشده بگو دقیق بگم کجا.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    تا جایی که من میدونم و در پروژه های خودم باش برخورد داشتم، فارسی یا انگلیسی بودن اعداد در برنامه به دلیل تنظیمات زبان ویندوز توی Regional Option که اگه میخوای فارسی نشنون ندی بذار روی persian , اگه نه روی English. اگه مشکل حل نشده بگو دقیق بگم کجا.
    موفق باشی
    من میخوام یه عدد فارسی که بصورت رشته هستش رو تبدیلش کنم به رشته معادل انگلیسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    سلام.
    میتونید با کد زیر اعداد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنید :
    TxtID2.Text = TxtID.Text.Replace("۰", "0").Replace("۱", "1").Replace("۲", "2").Replace("۳", "3").Replace("۴", "4").Replace("۵", "5").Replace("۶", "6").Replace("v", "7").Replace("۸", "8").Replace("۹", "9");

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    ممنون .دست شما درد نکنه

  7. #7

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    سلام خوبین چطوری می تونیم تبدیل زبان انگلیسی رو به فارسی تبدیل کنیم
    مثال: sghkl
    یه نفر میخواست سلام رو فارسی بنویسه ولی زبان کامپیوتر به انگلیسی بود حالا چندتایی سطر نوشته حالا طرف بیاد همشو پاک کنه ینی از اول باید بنویسه درسته
    حالا یه کد سورس هست تا زدن دکمه انگلیسی رو به فارسی بنویسه؟؟
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ

    سلام کاری ندار ه که خودت ریپلیس کن
            public string EnToFa(string en)
    {
    return en.Replace("q", "ض").Replace("w", "ص").Replace("e", "ث").Replace("r", "ق").Replace("t", "ف")
    .Replace("y", "غ").Replace("u", "ع").Replace("i", "ه").Replace("o", "خ").Replace("p", "ح")
    .Replace("[", "ج").Replace("]", "چ").Replace("\", "پ").Replace("a", "ش").Replace("s", "س")
    .Replace("d", "ی").Replace("f", "ب").Replace("g", "ل").Replace("h", "ا").Replace("j", "ت")
    .Replace("k", "ن").Replace("l", "م").Replace(";", "ک").Replace("'", "گ").Replace("z", "ظ")
    .Replace("x", "ط").Replace("c", "ز").Replace("v", "ر").Replace("b", "ذ").Replace("n", "د")
    .Replace("m", "").Replace(",", "و").Replace(".", ".").Replace(@"/", "/").Replace("`", "÷")
    .Replace("?", "؟").Replace("H", "آ").Replace("C", "ژ");
    }


    Text = EnToFa("sghl");// سلام
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : چهارشنبه 11 مهر 1397 در 10:15 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1395, 20:16 عصر
  2. مقاله: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در JavaScript!
    نوشته شده توسط eAmin در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1395, 19:52 عصر
  3. تبدیل اعداد فارسی به لاتین
    نوشته شده توسط A.sadeghpour در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 10:30 صبح
  4. نحوه تبدیل جملات فارسی از Dos به Windows
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 10:43 صبح
  5. نمایش اعداد فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •