نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم اجرای ()context.SaveChange و ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

  1. #1

    Question عدم اجرای ()context.SaveChange و ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    سلام
    هر کاری می کنم اطلاعات در دیتا بیس ذخیره نمی شه هیچ خطایی هم نمی ده
    () context.SaveChange
    تو sql profiler هم می بینم وقتی savechange() اجرا می شه هیچ دستوری در دیتا بیس اجرا نمی شه
    مشکل از کجاست؟
    بنده از ویژوال استودیو 2012 استفاده می کنم
    بدون دیتا بایندینگ کار می کنم با entity framework درست کار می کنم ولی نمی دونم مشکلش با دیتا بایندینگ چیه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: عدم اجرای ()context.SaveChange و ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    کدتو بگذا ر

  3. #3

    نقل قول: عدم اجرای ()context.SaveChange و ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    یک نمونه کد تستی

    دیتابیس(که باید اتچ بشه)
    http://bayanbox.ir/blog/imamhassan/o...b.rar?download
    سورس برنامه
    http://bayanbox.ir/blog/imamhassan/o...p.rar?download

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hesampersian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 15:48 عصر
  2. ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط iman_me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 17:45 عصر
  3. ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس بعد گذشت چند دقیقه
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 18:40 عصر
  4. ذخیره نشدن اطلاعات در Sql
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:15 صبح
  5. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •