نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با نشان دادن عدم تساوی در دستور sql

  1. #1

    Unhappy مشکل با نشان دادن عدم تساوی در دستور sql

    سلام
    می خوام بگم اونهایی رو نشون بده که مقدار فیلد Amanat (امانت) برابر با " - " نیست. این فیلد از نوع رشته تعریف شده. به جای مساوی = تو این دستور چی بذارم؟

    'SELECT ID,Name,Amanat FROM Info WHERE Amanat="-" '

  2. #2

    نقل قول: مشکل با نشان دادن عدم تساوی در دستور sql

    SELECT ID,
    NAME,
    Amanat
    FROM Info
    WHERE NOT Amanat = "-"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: مشکل با نشان دادن عدم تساوی در دستور sql

    سلام

    SELECT ID,Name,Amanat FROM Info WHERE Amanat<>'-'

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نشان دادن فرم ها در حالت DESIGHN
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 21:11 عصر
  2. سوال: مشکل در نشان دادن عکس
    نوشته شده توسط andrea در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 08:20 صبح
  3. سوال: مشکل در نشان دادن عکس
    نوشته شده توسط andrea در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1388, 09:22 صبح
  4. داشتن یک مقدار خالی(برای نشان دادن عدم انتخاب)در کامبوباکسی که به دیتابیس بایند شده
    نوشته شده توسط hanieh66 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 08:44 صبح
  5. مشکل در نشان دادن text با این کاراکتر /
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •