نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

  1. #1

    چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

    سلام به دوستان

    من شدیدن به کدی که بطونه فایل .txt رو که روی هاست پرشین گیگ یا هاست های دیگه دارم بخونه می خوام ورژن برنامه هامو تو ان جا قرار بدم و بعد با برنامه بخونم ببینم برنامه ورژنش با ورژن ی که تو فایل تکس یکی هست؟؟ یا نه

    بعد سوال دیگم هم اینه که من نمی تونم فایل ieframe.dll در ویژوال لود کنم و پیغام خطا زیر میده
    http://up.ehsanavr.com/uploads/errorieframe-1363048343.jpg


    ممنون میشم راهنمایی کنید

    یا حق

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

    سلام .
    سوال اول :
    کامپوننت internet transfer control رو به پروژتون اضافه کنید .
    بعد کد های زیر رو بنویسین :
    text1.Text = Inet1.OpenURL("http://www.google.com")
    text1.Text = utf8_decode(text1.Text)

    سوال دوم :
    از این نرم افزار استفاده کنید.
    ieframe.dll Corrective.zip
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

    اقا این تیکه دوم کد خطا میده

    text1.Text = utf8_decode(text1.Text)

    و ا گر بخوام دقیقا برعکس این کار انجام بدم ایا امکان پذیر هست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله saji777 : دوشنبه 21 اسفند 1391 در 17:35 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

    منظورت این هست که up load کنی بله کار نشدنی نیست ولی کمی سخت هست ! و اما در مورد خطا شما نیازی به اون خط کد نداری utf8_decode یک function هست که دوستمون یادش رفته برات بزاره که نیازی هم بهش نداری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: چند سوال از جمله ( خواندن فایل تکست از یک هاست و.....)

    نقل قول نوشته شده توسط saji777 مشاهده تاپیک
    اقا این تیکه دوم کد خطا میده

    text1.Text = utf8_decode(text1.Text)

    و ا گر بخوام دقیقا برعکس این کار انجام بدم ایا امکان پذیر هست ؟
    ببخشید.این خط اشتباه شد .
    این خط رو کلا پاک کن .

    من قبلا یک سورس دیده بودم برای آپلود کردن در پرشین گیگ . البته نمی دونم کار کنه یا نه . یه جستجو بزن

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال در رابطه با فایل ها
    نوشته شده توسط elnino99 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1391, 09:43 صبح
  2. سوال: چند سوال در مورد خواندن rss و ذخیره در بانک و ...
    نوشته شده توسط miladanimator در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 01:55 صبح
  3. سوال در مورد خواندن فایل xml در php
    نوشته شده توسط hoja06101001 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 07:27 صبح
  4. سوال: خواندن فایل html از روی هاست
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 11:38 صبح
  5. چند سوال در مورد آپلود فایل ....
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1385, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •