نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ادغام هدر گرید تلریک؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    ادغام هدر گرید تلریک؟

    سلام

    من میخوام هدر دو یا چندتا از سلول های گرید تلریک رو با هم ادغام کنم تا چیزی شبیه شکل زیر بشه.کسی میدونه چطر باید اینکارو کرد؟
    واسه گرید معمولی میدونم باید چیکار کرد اما واسه تلریک بعضی از خاصیت ها و آبجکت هایی که واسه گرید معمولی واسه اینکار داریم وجود نداره و به مشکل خوردم

    GridCellMerging.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    کسی اینکارو نکرده؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    خیلی خیلی ممنون
    فقط توی رویداد خاصی این کدها رو میخواد بنویسم یا مثلا با لود شدن فرمم این جواب میده؟

  5. #5

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    تست نکردم فکر می کنم توی لود باید این کار رو بکنی. البته در زمان Design هم احتمالاً باید بشه تست نکردم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    ممنون تست میکنم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    من این کدها رو تست کردم خط آخر error میده(null refrence exception) کسی میشه یه راهنمایی کنید

    ColumnGroupsViewDefinition view = new ColumnGroupsViewDefinition(); view.ColumnGroups.Add(new GridViewColumnGroup("Customer Contact")); view.ColumnGroups.Add(new GridViewColumnGroup("Details")); view.ColumnGroups[1].Groups.Add(new GridViewColumnGroup("Address")); view.ColumnGroups[1].Groups.Add(new GridViewColumnGroup("Contact"));

    view.ColumnGroups[0].Rows.Add(new GridViewColumnGroupRow()); view.ColumnGroups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["CompanyName"]); view.ColumnGroups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["ContactName"]); view.ColumnGroups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["ContactTitle"]); view.ColumnGroups[1].Groups[0].Rows.Add(new GridViewColumnGroupRow()); view.ColumnGroups[1].Groups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["Address"]); view.ColumnGroups[1].Groups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["City"]); view.ColumnGroups[1].Groups[0].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["Country"]); view.ColumnGroups[1].Groups[1].Rows.Add(new GridViewColumnGroupRow()); view.ColumnGroups[1].Groups[1].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["Phone"]); view.ColumnGroups[1].Groups[1].Rows[0].Columns.Add(this.radGridView1.Columns["Fax"]);


    radGridView1.ViewDefinition = view;

  8. #8

    نقل قول: ادغام هدر گرید تلریک؟

    با تلریک کار نکردم ولی با جانوس هم میشد این کارو کرد
    برای جانوس حتما باید توی طراحی گرید میرفتی بعد بعد تو قسمت ستون هاش ادغام رو میزدی
    زیاد نباید این 2 با هم فرق کنن

تاپیک های مشابه

  1. ثابت نگه داشتن هدر گرید ویو
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 15:20 عصر
  2. حرفه ای: اضافه کردن سطر در زیر هدر گرید ویو
    نوشته شده توسط araz_pashazadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 18:32 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 21:20 عصر
  4. تکرار هدر گرید ویو در پرینت
    نوشته شده توسط behrouz81 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 11:03 صبح
  5. اضافه کردن text box به هدر گرید و جستجو
    نوشته شده توسط hesam_a110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •