نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    Cool آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

    سلام.

    توسط فانکشن زیر که نوشتم می تونید مقدار مصرفی پهنای باند رو به دست بیارید . این فانکشن خروجی رو برحسب بایت میده . که خودتون میتونید با ضرب و تقسیم به واحدهای کوچک تر یا بزرگتر تقسیمش کنید

    کد:
        Public Function BoundWidthUsage() As String
    Dim ntj As String = Nothing
    Dim shd As String = Nothing

    Shell("cmd /c netstat -e -a > shd.txt", vbHide, True)
    Dim rdr As New IO.StreamReader(Application.StartupPath + "\shd.txt")
    While Not rdr.EndOfStream
    Dim res As String = rdr.ReadLine
    If res.StartsWith("Bytes") = True Then
    shd = res
    End If
    End While
    rdr.Close()

    Dim sp() As String = shd.Split(Convert.ToChar(32))
    For i = 0 To sp.Length - 1
    If sp(i) = "Bytes" Or sp(i) = "" Or sp(i) = " " Then
    Else
    ntj = sp(i).ToString
    Exit For
    End If
    Next

    Return ntj

    If IO.File.Exists(Application.StartupPath + "\shd.txt") Then IO.File.Delete(Application.StartupPath + "\shd.txt")
    End Function


    روش استفاده:
            TextBox1.Text = BoundWidthUsage()


    ** یاعلی - موفق باشید **

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirmms
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    115

    نقل قول: آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

    یه سوالی
    خروجی این برنامه شما الان برای من 237658694 هست !
    بعد یه سوال دیگه برای مقدار مصرف لازمه این مقدار ذخیره و با مقدار جدیدی جمع بشه یا خودش حساب میکنه ؟؟
    بعد یه مورد دیگه هنگامی که نرم افزرا باز میشود که مقدارش صفر نیست :| ! مقدارش الان که من تبدیلش کردم به مگ 254.20 مگ بود :|
    آخرین ویرایش به وسیله amirmms : سه شنبه 22 اسفند 1391 در 18:34 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirmms
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    115

    نقل قول: آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

    یه سوال عکس زیر رو ببینید :


    چرا اینقدر تفاوت دارن ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط amirmms مشاهده تاپیک
    یه سوالی
    خروجی این برنامه شما الان برای من 237658694 هست !
    بعد یه سوال دیگه برای مقدار مصرف لازمه این مقدار ذخیره و با مقدار جدیدی جمع بشه یا خودش حساب میکنه ؟؟
    بعد یه مورد دیگه هنگامی که نرم افزرا باز میشود که مقدارش صفر نیست :| ! مقدارش الان که من تبدیلش کردم به مگ 254.20 مگ بود :|
    فک کنم دستور netstat میزان مصرف از زمانی که کامپیوتر روشن بوده رو نشون میده . میگردم ببینم دستور بهتری پبدا می کنم یا نه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirmms
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    115

    نقل قول: آموزش محاسبه مقدار مصرفی پهنای باند در VB.Net

    میگم یه نگاه به لینک زیر بندازید :
    http://forum.codecall.net/topic/4275...width-monitor/
    نظرتان چیست ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: محاسبه ی مقدار مصرفی پهنای باند
    نوشته شده توسط amirmms در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 09:28 صبح
  2. سوال: محاسبه پهنای باند مصرفی اینترنت
    نوشته شده توسط morteza_carefree در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1390, 18:12 عصر
  3. نمایش پهنای باند مصرفی یوزر ها بصورت گراف
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 01:54 صبح
  4. شیوه محاسبه پهنای باند مصرفی برای یک برنامه منتشر کننده دیتا
    نوشته شده توسط raravaice در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 12:14 عصر
  5. تفکیک پهنای باند مصرفی
    نوشته شده توسط hamed_mp در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 16:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •