صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 258

نام تاپیک: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

  1. #1

    Thumbs up شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    به نام خداوندی خالق که انسان مخلوق را همچون خود خالق آفرید

    گارد حفاظتی سایروس ... !

    چند سالی هست که برنامه نویسان ایرانی به فکر ساخت یه ضد ویروس کاملا ایرانی هستن ...
    نتیجه ی این تفکر آنتی ویروس های شید و ایمن و دیگر آنتی ویروس هایی هست که هیچ وقت به عنوان یک آنتی ویروس درست حسابی شناخته نشدن
    شاید اطلاعات من درست نباشه ولی تا جایی که میدونم سابقه ی ایمن به 17 سال میرسه که این عمق تفکر برنامه نویسان ما رو در این رابطه نشون میده

    اما آنتی ویروس های ایمن و شید هیچ وقت در حد آنتی ویروس های خارجی نشد ... این در حالیه که شید قدرتشو از دو آنتی ویروس خارجی میگیره اما با این حال هنوزم نواقصی داره

    یه مدت پیش خیلی روی آنتی ویروس ها تعصب داشتم ... یه جورایی روی آویرا ... خیلی دوست داشتم خودم یه آنتی ویروس بسازم ... (هیچ وقت فکر نمیکردم روزی برنامه نویس بشم و توانایی این کار رو داشته باشم ...)
    حالا که این فکر و علاقه ی من به یه هدف تبدیل شده ... دیگه همه ی کار ها پله پله خودشون طی میشن ...
    برای این کار از دی ماه تا الان دارم در مورد ویروس ها تحقیق میکنم و خودم ویروس نوشتمو حتی ویروس هایی رو دانلود و تحلیل کردم و توانایی نوشتن آنتی ویروس برای این ویروس ها رو پیدا کردم
    وقتی داشتم تحقیق میکردم چشمم به تایپیک (((پروژه ساخت آنتی ویروس))) در این بخش افتاد که از سال 87 تا الان هیچ نتیجه ای نداشته ... این تایپیک 93 پست تا الان داشته که من همشونو خودم و یه نتیجه گیری کردم ... معمولا ما برنامه نویسان ایرانی خلاق هستیم و فکر های بزرگی در سر داریم ... اما خیلی خود خواه هستیم و میخوایم همه ی دنیا به اسممون باشه و خیلی هم پول پرستیم و رایگان هیچ کاری نمیکنیم ... (نمیدونم)

    یه نتیجه ای دیگه اینه که ما مدیریت نداریم (مثل ژاپنی ها و چینی ها و ...) ... !
    یه مثال براتون میزنم ... (موزیلا یه شرکت نیست و چنتا نرم افزار بیرون داه که مهمه با نرم افزار هاش آشنا هستید ... این نرم افزار ها متن باز هستن که توسط برنامه نویسان داخلی و خارجی پشتیبانی میشن ... شاید بیشتر برنامه نویسان موزیلا همدیگرو هیچ وقت ندیده باشن و ... اما موزیلا مدیریت داره ... بنیاد موزیلا تونسته با مدیریت خوبش نرم افزاری همچون فایرفاکس رو به وجود بیاره ... اونم کاملا Open Source ... که از این راه درامد هم داره) ... کاش گوگل هم یه شرکت نبود ...

    این در حالیه که شرکت هایی مثل مایکروسافت نرم افزار های استاندارد و متن بسته ای رو بیرون میده صرفا برای کسب سود ..

    حالا کاری ندارم ... دارم از مبحث اصلی خارج میشم ... !
    اصل مطلب ... یه مدت هست که دارم آنتی ویروس خودم رو مینویسم اما ...
    وقتی شروعش کردم به همه چیزش فکر کردم الا پشتیبانیش ...
    میدونید به چی فکر کردم ... با خودم فکر کردم که امکانداره وسطای کار نتونم کاملش کنم و یا شکست بخورم و یا اینکه نتونه یه محصول خوب باشه و ...
    اما یه ریسک کردم ... یه ریسک برای تمام زمان آزادی که دارم .. زمانی که میره و دیگه بر نمیگرده ... داشتم به این چیزا فکر میکردم که یهویی یه چیزیبه ذهنم رسید (OPEN SOURCE) آره ... اگه متن باز باشه حتی اگه منم نباشم روزی میرسه که برنامه نویسان خلاق ایرانی تکمیلش میکنن و یا پشتیبانیش میکنن و این محصول رو به محصولی در سطح جهانی میرسونن ...
    حالا گذشته از اینا خدایی یه نفره این کار تغریبا غییر ممکنه ...
    حالا واقعا کمک نیاز دارم ... خیلی کمک نیاز دارم ... قرار نیست یه پروژه بنویسیم برای من .... قرای یه پروژه بنویسیم به اسم ایران برای تمام جهان ... نه به اسم ((جمهوری چک)) یا آلمان یا آمریکا یا ...

    فینال : ...
    برای این کار من زبان های C++‎‎‎‎‎‎‎‎ و C و ... (زبان های سطح میانه و پایین و بالا منفی زبان های وابسته به فرامورک) رو انتخاب کرم (رابطشو با Qt نوشتم)
    حالا واقعا نیاز به کمک دارم ... کسی هست در این راه منو همراهی کنه ... ؟
    اگر کسی هست لطفا یا در این تایپیک و یا با استفاده از ایمیل اعلان کنه ...

    نکته : خوب فکر کنید ... و همینطوری تصمیم نگیرید چون من همه جوره روی تصمیمات شما ریسک میکنم ... !
    نکته : لازم نیست صرفا زبان برنامه نویسی بلد باشی ... برای این کار من نیاز به کراکر ها و گرافیست ها و حتی کسانی که در ریاضیات و الگوریتم نویسی خوب هستن هم نیاز دارم (حتی کسانی که ایده دارن)
    برای این کار به منتقدان هم نیازه ...


    با احترام ... :

    abbasnaghdi@outlook.com
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : شنبه 14 تیر 1393 در 09:06 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    چرا به clam کمک نمیکنید؟خیلی مفیدتره.

  3. #3

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    چرا به clam کمک نمیکنید؟خیلی مفیدتره.
    شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

  4. #4

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    چرا به clam کمک نمیکنید؟خیلی مفیدتره.
    با تشکر از smemamian

    clam درسته که متن باز هست اما هم خارجی هست و هم برای لینوکس توسعه داده میشه ...
    کلا از ساختار clam خوشم نمیاد ... قراره یه پروژه ی ملی و با همکاری خود ایرانی ها بسازیم ... !
    نکته : من این آنتی ویروس را با qt شروع کردم به امید اینکه روزی برای mac و linux و android و ... هم باشه ... هرچند با استفاده از دیگر زبان ها و Api ویندوز این کار تغریبا غیرممکن هست اما یه جورایی میشه جداگانه توسعه داد ... !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    چرا دوست دارید همه چیز رو ملی کنید و برچسب بزنید؟بودجه میدن؟

    اگر خیلی Qt دوست دارید یک Interface برای clam بنویسید.
    قول میدم upstream هم merge بشه.چون من هم قبول دارم که از tk زیباتره.

    در ضمن clam نسخه ویندوز هم داره
    clamwin.com

  6. #6

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    درود به همه
    وقتی این همه آنتی ویروس خوب هستند که در طی سالیان گذشته هم امتحان خودشون رو پس دادن ، صرف وقت و هزینه کار بی خودی نیست؟؟
    البته قصد بی احترامی به نظر و تصمیم شما رو ندارم.

    فرض کنیم شما یک آنتی ویروس ملی رو از صفر ساختید چند درصد از کاربران کامپیوتری ایران ازش استفاده می کنند؟شاید برچسب ملّی بودن اوایل کار کمی کاربر جذب کنه اما چون مسلماً در ابتدای کار خیلی از ابزارهای روز دنیا عقب تره پس از مدتی ،حداقل برای کاربران عادی به درد نخور یا ضعیف و ... خواهد بود.
    همه دنبال Nod هستند

    اگر چنین کاری انجام بشه پروژه فقط به خاطر Open Source بودن میتونه مورد توجه قرار بگیره ،اونم برای یه عدّه برنامه نویس مثل ما که بتونن کدها رو بفهمن و شاید اونو توسعه بدن.
    که احتمال این هم به نظر من کمه.


    و اما :
    چند سالی هست که برنامه نویسان ایرانی به فکر ساخت یه ضد ویروس کاملا ایرانی هستن ...
    نتیجه ی این تفکر آنتی ویروس های شید و ایمن و دیگر آنتی ویروس هایی هست که هیچ وقت به عنوان یک آنتی ویروس درست حسابی شناخته نشدن
    شاید اطلاعات من درست نباشه ولی تا جایی که میدونم سابقه ی ایمن به 17 سال میرسه که این عمق تفکر برنامه نویسان ما رو در این رابطه نشون میده

    اما آنتی ویروس های ایمن و شید هیچ وقت در حد آنتی ویروس های خارجی نشد ... این در حالیه که شید قدرتشو از دو آنتی ویروس خارجی میگیره اما با این حال هنوزم نواقصی داره
    به نظر شما این آنتی ویروس ها چند درصد از کاربرانو جذب کردن؟
    حتماً خیلی کم بوده .
    اینطوری هم هزینه لازم برای تحقیق و توسعه و ... محیا نمیشه و پیشرفتی در کار نیست !!
    اول باید نیاز کابران و تشخیص بدیم و بعد ابزاری رو بسازیم تا حداقل هزینه اولیه برگرده.
    یه مدت پیش خیلی روی آنتی ویروس ها تعصب داشتم ... یه جورایی روی آویرا ... خیلی دوست داشتم خودم یه آنتی ویروس بسازم ... (هیچ وقت فکر نمیکردم روزی برنامه نویس بشم و توانایی این کار رو داشته باشم ...)
    حالا که این فکر و علاقه ی من به یه هدف تبدیل شده ... دیگه همه ی کار ها پله پله خودشون طی میشن ...
    درسته که خودتون دوست داشتید یک AV بسازید اما شاید این کار چیزی جز اختراع دوباره چرخ نباشه !
    من خودم ترم قبل قصد نوشتن OS داشتم خیلی هم جدی بودم Boot Loader و ... رو هم نوشتم اما متوجه شدم کاری بیخوده و اگه ادامه هم میدادم تازه الان N سال پیش MS یا مثلاً LINUX بودم.

    برای این کار از دی ماه تا الان دارم در مورد ویروس ها تحقیق میکنم و خودم ویروس نوشتمو حتی ویروس هایی رو دانلود و تحلیل کردم و توانایی نوشتن آنتی ویروس برای این ویروس ها رو پیدا کردم
    وقتی داشتم تحقیق میکردم چشمم به تایپیک (((پروژه ساخت آنتی ویروس))) در این بخش افتاد که از سال 87 تا الان هیچ نتیجه ای نداشته ... این تایپیک 93 پست تا الان داشته که من همشونو خودم و یه نتیجه گیری کردم ... معمولا ما برنامه نویسان ایرانی خلاق هستیم و فکر های بزرگی در سر داریم ... اما خیلی خود خواه هستیم و میخوایم همه ی دنیا به اسممون باشه و خیلی هم پول پرستیم و رایگان هیچ کاری نمیکنیم ... (نمیدونم)
    برای کار روی ویروس ها حتماً باید یک Cracker حرفه ای باشید به برنامه نویسی سیستمی تسلط داشته باشید و... و اگر شما فقط برنامه نویس هستید برای انجام چنین کاری نیاز به گروی با دانش های گفته شده برای انجام این کار هستید که بازم هزینه داره و این افراد چنین کارهای رو رایگان انجام نمیدن (کسانی که من دیدم _ شاید هم افرادی باشند.)

    اون خلاقیت گاهی اوقات توهمی بیش نیست چون معمولاً به نتیجه ای نمیرسه ، خلاقیت چیزی که بشه در عمل پیاده سازیش کرد (برنامه نویس های گل جسارت نشه).
    اما خود خواهی : زندگی خرج داره ،اگه توی بازار کار هم باشی که میدونی چطوریه دیگه !
    و دلیل دوم : چون ایران مثل USA نیست که برای Windows که سیستم عامله N دلار پول بدن که قدر Open Source رو بدونن و ازش حمایت کنن.
    MSWin از Linux هم ارزون تره! اینطور نیست؟


    یه نتیجه ای دیگه اینه که ما مدیریت نداریم (مثل ژاپنی ها و چینی ها و ...) ... !
    یه مثال براتون میزنم ... (موزیلا یه شرکت نیست و چنتا نرم افزار بیرون داه که مهمه با نرم افزار هاش آشنا هستید ... این نرم افزار ها متن باز هستن که توسط برنامه نویسان داخلی و خارجی پشتیبانی میشن ... شاید بیشتر برنامه نویسان موزیلا همدیگرو هیچ وقت ندیده باشن و ... اما موزیلا مدیریت داره ... بنیاد موزیلا تونسته با مدیریت خوبش نرم افزاری همچون فایرفاکس رو به وجود بیاره ... اونم کاملا Open Source ... که از این راه درامد هم داره) ... کاش گوگل هم یه شرکت نبود ...
    این یک واقعیت تلخه . اما 100% نیست .چه میشه کرد.

    این در حالیه که شرکت هایی مثل مایکروسافت نرم افزار های استاندارد و متن بسته ای رو بیرون میده صرفا برای کسب سود ..
    MS شرکت مورد علاقه منه اگه به قول بچه ها "انحصار طلبی" نداشت Open Source هم بی معنی بود مثل چیزی که توی IRAN هست.
    این شرکت باعث شده خیلی از ما برنامه نویس ها از طریق برنامه نویسی برای OSاش در آمد داشته باشیم ،بی انصافی نکنید این شرکت یک کار آفرینه .



    حالا کاری ندارم ... دارم از مبحث اصلی خارج میشم ... !
    اصل مطلب ... یه مدت هست که دارم آنتی ویروس خودم رو مینویسم اما ...
    وقتی شروعش کردم به همه چیزش فکر کردم الا پشتیبانیش ...
    میدونید به چی فکر کردم ... با خودم فکر کردم که امکانداره وسطای کار نتونم کاملش کنم و یا شکست بخورم و یا اینکه نتونه یه محصول خوب باشه و ...
    اما یه ریسک کردم ... یه ریسک برای تمام زمان آزادی که دارم .. زمانی که میره و دیگه بر نمیگرده ... داشتم به این چیزا فکر میکردم که یهویی یه چیزیبه ذهنم رسید (OPEN SOURCE) آره ... اگه متن باز باشه حتی اگه منم نباشم روزی میرسه که برنامه نویسان خلاق ایرانی تکمیلش میکنن و یا پشتیبانیش میکنن و این محصول رو به محصولی در سطح جهانی میرسونن ...
    حالا گذشته از اینا خدایی یه نفره این کار تغریبا غییر ممکنه ...
    حالا واقعا کمک نیاز دارم ... خیلی کمک نیاز دارم ... قرار نیست یه پروژه بنویسیم برای من .... قرای یه پروژه بنویسیم به اسم ایران برای تمام جهان ... نه به اسم ((جمهوری چک)) یا آلمان یا آمریکا یا ...
    وطن پرستی خیلی خوبه ،اما این کار متخصصینی لازم داره که ما کم داریم .هرکاری هم بکنیم بازم از اون کمپانی ها عقبیم
    وقتی اکثزاً استفاده درست از اون ابزار های آماده رو بلد نیستند!!! ...

    اونا هزینه کردن بهترین ابزار ها در حال حاظر رو ساختن ما می خوایم استفاده کنیم.
    فینال : ...
    برای این کار من زبان های C++‎‎‎ و C و ... (زبان های سطح میانه و پایین و بالا منفی زبان های وابسته به فرامورک) رو انتخاب کرم (رابطشو با Qt نوشتم)
    حالا واقعا نیاز به کمک دارم ... کسی هست در این راه منو همراهی کنه ... ؟
    اگر کسی هست لطفا یا در این تایپیک و یا با استفاده از ایمیل اعلان کنه ...

    نکته : خوب فکر کنید ... و همینطوری تصمیم نگیرید چون من همه جوره روی تصمیمات شما ریسک میکنم ... !
    نکته : لازم نیست صرفا زبان برنامه نویسی بلد باشی ... برای این کار من نیاز به کراکر ها و گرافیست ها و حتی کسانی که در ریاضیات و الگوریتم نویسی خوب هستن هم نیاز دارم (حتی کسانی که ایده دارن)
    برای این کار به منتقدان هم نیازه ...
    • زبان C قدرت لازم رو داره.
    • شما برای این کار باید بتونی برنامه های Kernel Mode بنویسی
    • باید بتونی یک برنامه رو تحیلی کنی (چیزی مثل کرک)
    • با ساختار برنامه های اجرایی آشنایی داشته باشی.
    • بدونی روند اجرای یک برنامه در OS های مختلف (اگر قصد داری برای Win بنویسی فقط برای MSWin) رو بدونی.
    • طرز کار خود OS هم باید فول باشی تا AV شما در کارش خللی ایجاد نکنه.
    • آزمایش گاهی برای تجزیه و تحیلی ویروس ها.


    و ... .


    امید وارم کمکی کرده باشم.
    موفق باشی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام بهروز جان و سلام بچه ها
    به نکته های جالبی توجه کردین ...

    وقتی این همه آنتی ویروس خوب هستند که در طی سالیان گذشته هم امتحان خودشون رو پس دادن ، صرف وقت و هزینه کار بی خودی نیست؟؟
    البته قصد بی احترامی به نظر و تصمیم شما رو ندارم.
    خب این یکی از دلایل وابستگی هست ... وقتی ماشین های با کیفیت و مدل بالایی مثل بنز و لامبرگینی هستند ... به نظر شما چه دلیلی برای و جود پراید یا سمند یا 206 یا ... هست ... ؟ (البته از قیمت صحبت نکنید که همش زیر سر گمرک هست)

    فرض کنیم شما یک آنتی ویروس ملی رو از صفر ساختید چند درصد از کاربران کامپیوتری ایران ازش استفاده می کنند؟ شاید برچسب ملّی بودن اوایل کار کمی کاربر جذب کنه اما چون مسلماً در ابتدای کار خیلی از ابزارهای روز دنیا عقب تره پس از مدتی ،حداقل برای کاربران عادی به درد نخور یا ضعیف و ... خواهد بود.
    همه دنبال Nod هستند
    با نظر شما کاملا موافق هستم اما ... برچسب زدن نیست ... واقعا ما میخوایم در ساخت آنتی ویروس خود کفا بشیم ...
    و اما ... وقتی محصولی خوب باشه و کیفیت خودشو ثابت کنه و با نیاز کاربران ایرانی هم خونی داشته باشه ... دلیلی بر وجود Nod و امثال این ها نیست ... نظر شما چیه ؟

    اگر چنین کاری انجام بشه پروژه فقط به خاطر Open Source بودن میتونه مورد توجه قرار بگیره ،اونم برای یه عدّه برنامه نویس مثل ما که بتونن کدها رو بفهمن و شاید اونو توسعه بدن.
    که احتمال این هم به نظر من کمه.
    خب یکی از دلایل متن باز بودنش اینه که برنامه نویسان دیگه هم بتونن از کد هاش استفاده کنن و هم بتونن توسه بدن ... من نظرم اینه اگر محصولی خوب باشه توسعه دهنده ی خوب هم داره (مثلا من خیلی دوست دارم Visual Studio رو توسعه بدم ... اما ... )


    به نظر شما این آنتی ویروس ها چند درصد از کاربرانو جذب کردن؟
    حتماً خیلی کم بوده .
    اینطوری هم هزینه لازم برای تحقیق و توسعه و ... محیا نمیشه و پیشرفتی در کار نیست !!
    اول باید نیاز کابران و تشخیص بدیم و بعد ابزاری رو بسازیم تا حداقل هزینه اولیه برگرده.
    درسته که خودتون دوست داشتید یک AV بسازید اما شاید این کار چیزی جز اختراع دوباره چرخ نباشه !
    من خودم ترم قبل قصد نوشتن OS داشتم خیلی هم جدی بودم Boot Loader و ... رو هم نوشتم اما متوجه شدم کاری بیخوده و اگه ادامه هم میدادم تازه الان N سال پیش MS یا مثلاً LINUX بودم.
    یه سوال ... آیا لینوکس BackTrack که مخصوص هکر هاست و صد ها نرم افزار داره رایگان ارزه نمیشه ... من از یک محصول رایگان صحبت نمیکنم ... اما تصور سود های میلیاردی رو هم نمیکنم ...
    و البته ما قرار نیست با شرکت هایی مثل symantec رقابت کنیم ... !



    برای کار روی ویروس ها حتماً باید یک Cracker حرفه ای باشید به برنامه نویسی سیستمی تسلط داشته باشید و... و اگر شما فقط برنامه نویس هستید برای انجام چنین کاری نیاز به گروی با دانش های گفته شده برای انجام این کار هستید که بازم هزینه داره و این افراد چنین کارهای رو رایگان انجام نمیدن (کسانی که من دیدم _ شاید هم افرادی باشند.)
    به نظر شما یک نفر میتونه هم برنامه نویس باشه و هم کراکر و هم آنالیزور و هم و ... البته درست میگین ... اما اصل نرم افزار اصلی هست ... بعدا گروهی اصلی برای توسعه در نظر گرفته میشه ... هیچ نرم افزار متن بازی بی صاحب نیست ... هر متن بازی یک گروه اصلی داره ...

    اون خلاقیت گاهی اوقات توهمی بیش نیست چون معمولاً به نتیجه ای نمیرسه ، خلاقیت چیزی که بشه در عمل پیاده سازیش کرد (برنامه نویس های گل جسارت نشه).
    اما خود خواهی : زندگی خرج داره ،اگه توی بازار کار هم باشی که میدونی چطوریه دیگه !
    و دلیل دوم : چون ایران مثل USA نیست که برای Windows که سیستم عامله N دلار پول بدن که قدر Open Source رو بدونن و ازش حمایت کنن.
    MSWin از Linux هم ارزون تره! اینطور نیست؟
    در اصل من نه برای ویندوز پول میدم و نه برای لینوکس ... اما بحث سیستم عامل با آنتی ویروس متفاوت هست ... وقتی ما در ساخت آنتی ویروس خود کفا بشیم حتما پشتیبانی هم میشیم ... اصلش همینه ... در غیر این صورت صنعت نرم افزار نابوده ...


    MS شرکت مورد علاقه منه اگه به قول بچه ها "انحصار طلبی" نداشت Open Source هم بی معنی بود مثل چیزی که توی IRAN هست.
    این شرکت باعث شده خیلی از ما برنامه نویس ها از طریق برنامه نویسی برای OSاش در آمد داشته باشیم ،بی انصافی نکنید این شرکت یک کار آفرینه .
    شما درست میگین ... به این نکته ها توجه نکرده بودم ... اما مایکروسافت خود خواه هست و همیشه درحال دور زدن همکاران خودش هست ... چرا این حرف ها در مورد اپل یاگوگل نیست ؟


    وطن پرستی خیلی خوبه ،اما این کار متخصصینی لازم داره که ما کم داریم .هرکاری هم بکنیم بازم از اون کمپانی ها عقبیم
    وقتی اکثزاً استفاده درست از اون ابزار های آماده رو بلد نیستند!!! ...
    اونا هزینه کردن بهترین ابزار ها در حال حاظر رو ساختن ما می خوایم استفاده کنیم.
    باز هم میگم قرار نیست با شرکت هایی مثل symantec رقابت کنیم ... ! حد اقل در این اوایل کار ...

    • زبان C قدرت لازم رو داره.
    • شما برای این کار باید بتونی برنامه های Kernel Mode بنویسی
    • باید بتونی یک برنامه رو تحیلی کنی (چیزی مثل کرک)
    • با ساختار برنامه های اجرایی آشنایی داشته باشی.
    • بدونی روند اجرای یک برنامه در OS های مختلف (اگر قصد داری برای Win بنویسی فقط برای MSWin) رو بدونی.
    • طرز کار خود OS هم باید فول باشی تا AV شما در کارش خللی ایجاد نکنه.
    • آزمایش گاهی برای تجزیه و تحیلی ویروس ها.
    یعنی من باید همه ی این ها رو بلد باشم ... !
    اگه بلد بودم که دیگه دردی نداشتم ... !
    همین الان شروع میکردم و چند ماه بعد بترین آنتی ویروس رو تحویل شما میدادم ... !
    متن باز بودن به ما قدرت همکاری رو میده و همکاری به ما محصولی با چند فکر و تخصص و در نحایت بهترین محصول رو میده ...

    و در آخر متن باز بودن یه آنتی ویروس میتونه خیلی خطرناک باشه ... تصور کنید که سورس Norton در اختیار هر ویروس نویسی قرار بگیره ... (برای این مشکل هنوز راهی پیدا نکردم ... نظر شما چیه ؟)

  8. #8

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    درودی دوباره به همه
    یعنی من باید همه ی این ها رو بلد باشم ... !
    اگه بلد بودم که دیگه دردی نداشتم ... !
    همین الان شروع میکردم و چند ماه بعد بترین آنتی ویروس رو تحویل شما میدادم ... !
    متن باز بودن به ما قدرت همکاری رو میده و همکاری به ما محصولی با چند فکر و تخصص و در نحایت بهترین محصول رو میده ...
    مشکل اینه که چنین افرادی و دانشی نداریم .

    و در آخر متن باز بودن یه آنتی ویروس میتونه خیلی خطرناک باشه ... تصور کنید که سورس Norton در اختیار هر ویروس نویسی قرار بگیره ... (برای این مشکل هنوز راهی پیدا نکردم ... نظر شما چیه ؟)
    جسارتاً من فکر می کنم شما تا حالا توی این خط نبودی ؛منظورم ویروس نویسی یا کرکه .
    اونای که اهل این کارا هستن خودشون پدر تمام آنتی ویروس ها رو در آوردن .

    مثلاً : کد زیرو ببینید (من روی سیستم AV ندارم که تست کنم اما نمونه های بوده که تست هم کردم و جواب داده)
    #include<Windows.h>
    #include <iostream>
    bool IsSandBoxiePresent( )
    {
    bool bPresent = false;
    unsigned char bBuffer;
    unsigned long aCreateProcess = (unsigned long)GetProcAddress( GetModuleHandle( "KERNEL32.dll" ),"CreateProcessA" );

    ReadProcessMemory( GetCurrentProcess( ), (void *) aCreateProcess, &bBuffer, 1, 0 );

    // If the first byte of CreateProcessA is equal to 0xE9 (JMP), then it is hooking
    if( bBuffer == 0xE9 )
    bPresent = true;

    return( bPresent );
    };

    int main()
    {
    if (IsSandBoxiePresent()==true)

    std::cout<<"IsSandBoxiePresent ";

    system("pause");
    return 0;
    }


    یا
    /*
    BitDefenderDefender.c
    - Detect BitDefender sandbox emulation. Hella easy.
    */

    #include <stdio.h>;

    typedef enum {FALSE, TRUE} BOOL;

    BOOL IsBDVM()
    {
    unsigned char m[2+4], rpill[] = "\x0f\x01\x0d\x00\x00\x00\x00\xc3";
    *((unsigned*)&rpill[3]) = (unsigned)m;
    ((void(*)())&rpill)();

    if(*((unsigned*)&m[2]) == 0x80010160)
    return TRUE;

    return FALSE;
    }

    int main()
    {
    if(IsBDVM())
    printf("\nBitDefender VM Detected.\n");
    else
    printf("\nBitDefender VM Not Found.\n");

    return 0;
    }


    از کدشون معلومه که چکار می کنن !
    خلاصه نگران این قضیه نباش.
    --------------------------------------------------------------
    جدای از همه این حرف ها
    تخصص اصلی شما چیه؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  9. #9

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    کمی فکر کردم
    اگه واقعاً قصد داری کاری انجام بدی برای شروع این کارها بد نیست (از نظر من)


    • انتخاب نوع AV : یعنی مثل Kaspersky بر اساس Databaseای که داره Virusها رو شناسایی کنه یا مثل NOD32 با (فکر کنم Artificial Intelligence).


    1. اگه اولی بشه ، باید چند صد سالی وقت بذاریم دستی Virusها رو Analyze کنیم و مشخصاتشون رو وارد DB کنیم تا بعداً AV بتونه با استفاده از اون مشخصه ها Virus رو شناسایی کنه (مشخصه های مثل CRC یا MD5 Hash )
    2. دومی باشه که من فعلاً نیستم پوستمون کندست ، البته نه به این شدت ولی بیشتر کار میبره.


    فعلاً این دوتا رو مشخص کنید تا بعد
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  10. #10

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    بازم سلام به همه و مخصوصا بهروز جان ...

    جسارتاً من فکر می کنم شما تا حالا توی این خط نبودی ؛منظورم ویروس نویسی یا کرکه .
    اونای که اهل این کارا هستن خودشون پدر تمام آنتی ویروس ها رو در آوردن .
    دقیقا ... من نه کرکر هستم و نه ویروس نویس ... بودم اما نیستم ... البته ویروس هایی نوشتم و ویروس هایی رو آنالیز کردم و ... با مباحث کرک هم آشنا هستم اما خودمو یک کرکر نمیدونم ... (کلا در حد مهندسی معکوس ویروس ها پیش میرم (بجز ویروس هایی مثل Dequ و ...)
    ویروس هم نوشتم و کد های ویروس های زیادی رو حلی کردم ... صرفابرای آشنایی با ساختار ویروس ها و ...

    در مورد آنتی ویروس ها هم شما درست میگین ... مشکلی برای متن باز بودن یا نبون نیست ... ویروس نویس خوش بلده چیکار کنه ... اما شاید با متن باز بودن نقص های احتمالی آنتی ویروس باعث مشکل بشه ...

    جدای از همه این حرف ها
    تخصص اصلی شما چیه؟
    منم مثل شما تخصصم برنامه نویسی هست ... البته ... یه مدت هکر بودم و (سایت های زیادی رو برای آشیانه زدم) اما فهمیدم سازندگی بهتره ... و البته کرکر هم بودم ... اما نه اونقدر بزرگ ... ولی الان صرفا خودمو یه برنامه نویس میدونم (صرفا جهت پاسخ به سوال شما اینارو گفتم)


    انتخاب نوع AV : یعنی مثل Kaspersky بر اساس Database ای که داره Virus ها رو شناسایی کنه یا مثل (NOD32(Smart Security با (فکر کنم Artificial Intelligence).
    اگه اولی بشه ، باید چند صد سالی وقت بذاریم دستی Virusها رو Analyze کنیم و مشخصاتشون رو وارد DB کنیم تا بعداً AV بتونه با استفاده از اون مشخصه ها Virus رو شناسایی کنه (مشخصه های مثل CRC یا MD5 Hash )
    دومی باشه که من فعلاً نیستم پوستمون کندست ، البته نه به این شدت ولی بیشتر کار میبره.
    درجواب سوال شما باید بگم که من آنتی ویروس هایی که از هوش مصنوعی استفاده میکنن رو بیشتر از آنتی ویروس هایی که از پایگاه داده استفاده میکنن میپسندم ... دلیلش واظحه ...
    جالبه که بدونید که من دو آنتی ویروس نود و کسپر و روی ویروس های خودم امتحان کردم ... نود بیشتر شناسایی کرد ... این در حالیه که خیلی ها میگن کسپر بهتره ... !
    هر چند کسپر هم از هوش مندی استفاده میکنه و نود هم از پایگاه داده ... اما من آنتی ویروس هایی مثل نود رو بیشتر دوست دارم ...
    پس آنتی ویروسی که میسازیم بر اساس هوش و پایگاه داده هست ... و اما

    سایت های اسکن آنلاین و یا سایت های آنتی ویروسه ها امضا های ویروس ها رو همیشه روی سایتشون به صورت هم تکی و هم کامل دارن (MD5 و SHA1) من خودم همین الان دیتا بیسی دارم تشکیل شده از بیش از 6000000 ویروس و ...
    البته بجز امضای ویروس تحلیل ویروس ها هم روی این سایت هها قرار داره ... مثلا روی سایت های Symantec و MacAfee و یا همین ایمن خودمون که البته ویروس هاش یه مقدار تاریخ گذشته هست

    در مورد هوش مصنوعی که باید بگم کاری نداره ... : دی (خب اگه اونا تونستن ما هم میتونیم ... !)
    ما هم از روش های آنتی ویروس های دیگه استفاده میکنم ...مثل مجازی سازی و ...

    یه خواهشی که دارم اینه که ... من در خواست دارم همه در این راه منو همراهی کنن ... نه اینکه منو در این راه نا امید کنن (دلیل ینکه تا الان این کار رو هیچ کس نتونسته داخل ایران به صورت کامل انجام بده همینه ... ما ایرانی ها به جای کمک کردن یا سنگ جلوی پای دیگران میندازیم و یا نا امیدشون میکنیم و یا بی تفاوت هستیم ... درست مثل مایکروسافت : دی)

  11. #11

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    درود
    دقیقا ... من نه کرکر هستم و نه ویروس نویس ... بودم اما نیستم ... البته ویروس هایی نوشتم و ویروس هایی رو آنالیز کردم و ... با مباحث کرک هم آشنا هستم اما خودمو یک کرکر نمیدونم ... (کلا در حد مهندسی معکوس ویروس ها پیش میرم (بجز ویروس هایی مثل Dequ و ...)
    ویروس هم نوشتم و کد های ویروس های زیادی رو حلی کردم ... صرفابرای آشنایی با ساختار ویروس ها و ...
    خوبه دیگه ماشالله خودتم تو کاری (بابت حرف های بالا شرمنده نمیدونستم این کاره ای)

    درجواب سوال شما باید بگم که من آنتی ویروس هایی که از هوش مصنوعی استفاده میکنن رو بیشتر از آنتی ویروس هایی که از پایگاه داده استفاده میکنن میپسندم ... دلیلش واظحه ...
    جالبه که بدونید که من دو آنتی ویروس نود و کسپر و روی ویروس های خودم امتحان کردم ... نود بیشتر شناسایی کرد ... این در حالیه که خیلی ها میگن کسپر بهتره ... !
    هر چند کسپر هم از هوش مندی استفاده میکنه و نود هم از پایگاه داده ... اما من آنتی ویروس هایی مثل نود رو بیشتر دوست دارم ...
    پس آنتی ویروسی که میسازیم بر اساس هوش و پایگاه داده هست ... و اما
    برای شروع بهتر نیست فقط DB باشه چون با AI کمی مشکل داریم :
    تا جای که من می دونم مثلاً NOD کدها رو بصورت مجازی اجرا میکنه و تشخیص میده که v هست یا نه (اگه اشتباه نکنم)
    If the threat in question is a real virus and not a hoax, it is very likely that ESET NOD32 Antivirus detects it. ESET's active heuristic technology creates a virtual computer within the scanning engine which allows the scanner to observe what the program might do if allowed to run on a real computer. This can reveal potentially malicious activities that other detection techniques would not identify.
    یعنی باید قبل از Win اجرا بشه که برای این کار باید توابع اجرای رو در سطح Kernel-Mode بوسیه Hook دنبال کنیم که بازم برنامه نویس Kernel-Mode که نداریم (در ابتدای کار)

    سایت های اسکن آنلاین و یا سایت های آنتی ویروسه ها امضا های ویروس ها رو همیشه روی سایتشون به صورت هم تکی و هم کامل دارن (MD5 و SHA1) من خودم همین الان دیتا بیسی دارم تشکیل شده از بیش از 6000000 ویروس و ...
    البته بجز امضای ویروس تحلیل ویروس ها هم روی این سایت هها قرار داره ... مثلا روی سایت های Symantec و MacAfee و یا همین ایمن خودمون که البته ویروس هاش یه مقدار تاریخ گذشته هست
    حالا که DB داریم که چه بهتر .
    باید Multi Threading رو خورده باشی ،چون باید هر فایلی که قراره Scan بشه با تک تک ایتم های DB مقایشه بشه .
    که این کار هم زمین گیره و هم باید سریع انجام بشه .
    در مورد هوش مصنوعی که باید بگم کاری نداره ... : دی (خب اگه اونا تونستن ما هم میتونیم ... !)
    ما هم از روش های آنتی ویروس های دیگه استفاده میکنم ...مثل مجازی سازی و ...


    یه خواهشی که دارم اینه که ... من در خواست دارم همه در این راه منو همراهی کنن ... نه اینکه منو در این راه نا امید کنن (دلیل ینکه تا الان این کار رو هیچ کس نتونسته داخل ایران به صورت کامل انجام بده همینه ... ما ایرانی ها به جای کمک کردن یا سنگ جلوی پای دیگران میندازیم و یا نا امیدشون میکنیم و یا بی تفاوت هستیم ... درست مثل مایکروسافت : دی)
    حاجی جان من بیخیال Microsoft شو .

    موفق باشی.

  12. #12

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    به این تیکه دقت نرکده بودم :
    یه خواهشی که دارم اینه که ... من در خواست دارم همه در این راه منو همراهی کنن ... نه اینکه منو در این راه نا امید کنن (دلیل ینکه تا الان این کار رو هیچ کس نتونسته داخل ایران به صورت کامل انجام بده همینه ... ما ایرانی ها به جای کمک کردن یا سنگ جلوی پای دیگران میندازیم و یا نا امیدشون میکنیم و یا بی تفاوت هستیم
    فکر بد نکنی
    من اگه حرفی زدم چیزی غیر از واقعیت بوده!!
    اول باید چیزی که می خوایم رو خوب تحلیل کنیم بعد شروع به کار.

    اون پروژه های هم که میگی بصورت کامل انجام نشدن نتیجه جوّ گیر شدن افراد بوده شب خوابیدن صبح بیدار شدن خواشتند فلان کارو انجام بدن بدون این که کمی نیاز سنجی کنن و ... .

    خلاصه قصد من هم کمک کردنه نه چیز دیگه ای !

    روز خوش

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    @runtime&OP
    ببین عزیزم
    برای اینکه یه برنامه ایرانی بتونه با قیمت مساوی با یک برنامه خارجی رقابت کنه باید هزار بار قویتر باشه.یا مخصوص کاربرد های شرکتهای داخلی باشد.
    برات مثال میزنم.
    من الان دارم یک موتور دیتابیس مینویسم.
    برای اینکه با SQL مایکروسافت توی ایران رقابت کنم یا باید هر نسخه رو هزار تومن بفروشم یا هزار برابر امکانات داشته باشم.یا امکاناتی رو ارائه بدهم که رقبا به سختی فراهم میکنند.مطمئنا روش سوم رو پیش میگیرم.چون اولی و دومی عملا غیر ممکن هستن.
    من برای همین دیتابیس دو تا سوال توی این سایت پرسیدم.(تنها سوالاتی که من توی این سایت پرسیدم و حذف نشدن البته پاسخی هم دریافت نکردن)
    من رو هم خیلی ها ناامید کردن.خیلی هم مسخره شدم.ولی علت اینکه به پروژم اطمینان داشتم و جواب تمسخر ها رو دادم این بوده که POC داشتم و قبل از مطرح کردن پروژم در جایی مثل اینجا ۲ سال روش کار کردم.
    هیچ کس به سوالاتم پاسخ نداد که باعث شد روی اون موارد بیشتر از ۲ ماه فکر کنم و طرحهایم رو عوض کنم.
    که نتیجش شد یک دیتابیس با ساختار توزیع شده بدون هرگونه Coordinator که برای کسانی که مفهوم دیتابیس رو درک میکنند به اندازه کافی جالب هست که مجبورشون کنه یک لایسنس دیتابیس من رو از روی کنجکاوی هم که شده تهیه کنن.
    ولی شب نخوابیدم صبح بیام اینجا بگم میخواهم با Oracle یا Microsoft یا مثل این مورد با Symantec رقابت کنم.(البته ادعا دارید که نمیخواهند توی اون سطح کار کنند که خودش جای تاسف هست)
    شما هم اگر میخواهی آنتی ویروس بنویسی اول دنبال یک ایده نو باش.
    اول مطالعه کنید.پروژه رو بشناسید.بهتون قول میدم توی هر زمینه ای اینقدر کتاب هست که نیاز به مشورت پیدا نکنید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    هدف opensource همیشه اضافه کردن امکانات و ررقابت با نمونه های تجاری و در صورت امکان سود بردن از روشهای جانبی مثل پشتیبانی یا مشاوره بوده.

    ظاهرا شما با معماری OpenSource و روشهای تجاری سازی OpenSource آشنا نیستی.
    توضیح اینکه چرا تصورتون اشتباهه خودش یک کتاب میشه.
    بهتون پیشنهاد میکنم برای یک درک ساده اول راجع به Dual Licensing تحقیق کنید.
    بعد انتقال لایسنس و مطالبی مثل license کار های مشتق(derivative) و کارهای وصله ای(patch)
    بعدش زبون همدیگه رو میفهمیم
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : پنج شنبه 24 اسفند 1391 در 23:12 عصر

  15. #15

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    اینه که ما همه چیز داریم .. ولی حال نداریم! می ترسیم .. درگیر افکار الکی میشیم .. جرأت ریسک رو به خودمون نمیدیم .. یا حتی بعضی هامون به پول فکر میکنیم...!
    همه چی داریم؟؟؟

    شرمنده شما چند ساله برنامه نویسی حوزه تخصصیت چیه ؟

    من به یک برنامه نویس حرفه ای برای نوشتن برنامه های Kernel-Mode نیاز دارم هستی ؟
    به یک برنامه نویس مسلط سیستم عامل ویندوز نیاز دارم هستی ؟ بقیه Os ها بماند.
    به یک تحلیلگر ویروس .. هستی ؟
    به چند نفر متخصص در حوزه امنیت نیاز دارم هستی ؟
    و ...

    شاید شما یکی از موارد بالا رو بدونی بقیه چی ؟ خوب نداریم دوست عزیز نداریم.(مجانی نداریم باید پول بدی)

    اون چیزی که شما بهش میگی افکار الکی و ریسک و... اصول مهندسی نرم افزاره ها !
    ما کارمون اینه (شما رو نمیدونم) باید خرج زندگی رو در بیاریم.

    تخصص خودشون رو با نوشتن یه برنامه حسابداری نشون میدن
    بازار کار ایران اینو می طلبه ، شما مثلاً بشین بهترین برنامه بخش موزیکو بنویس 1000 تومن میشه ازش در اورد؟


    تیم جوملا هم اوایل کارشون یه CMS ضعیف تولید کرده بودن .. ولی چون این پروژه اپن سورس بود الان می بینیم که یکی از بهترین CMS های وب هستش...!
    حالا فهمیدم تخصصت چیه.
    چنین پروژه های در زمان مناسب خودشونو نشون دادن اون زمان چندتا CMS خوب بود الان چند تا AV خوب هست ؟
    (بهترین CMS هم کوچکترین جز یک AV خفن نمیشه)
    حداقل اش اینه که توانایی خودتون رو سنجیدید ... تجربه ی کار گروهی رو کسب کردید ... مطمئنا چیزای جدید هم یاد خواهید گرفت ..
    موافقم


    FastCode کلاً باهات موافقم.

    موفق باشید
    شب خوش
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    مطمئنن درآمد ۱۰۰ تا جوجه برنامه نویس از ۱ طراح با سابقه بیشتره ولی دلیل نمیشه بیشتر بلد باشن.هک هم همینطوره.
    یه انجمن مثل آشیانه یا هر انجمن هک دیگه ای روش هک رو تولید نمیکنه(حداقل ما ندیدیم mitre یا امثالهم اسمی ازشون بیارن).اینها فقط استفاده کننده هستن.تولید کننده ها افرادی هستن که با اسم متخصص امنیت ازشون یاد میشه.شاید جایی شنیده باشید.
    گروه آشیانه چون تعداد اعضاش زیاده میتونه بیشتر هک کنه.و معروفتر بشه.و کف شما رو ببره.

  17. #17

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    من نمی خوام نا امید کنم ولی به نظرم این کارا رو بیخیال بشید بهتره .
    تخصص که نداریم . پول که نداریم . کپی رایتم که نداریم .
    شما فرض کن انتی ویروسو نوشتی خب اینو نمیخوای قاب کنی بزاری رو تاقچه که :دی یکی باید استفاده کنه .
    پس انتی ویروست باید خوب باشه . انتی ویروس خوب هم برنامه نویس های حرفه ای می خواد اونا هم پول میخوان . با شکم گرسنه که نمیشه کد زد
    به نظر من تمرکزت رو بزار رو ایده .
    ایده های نو .
    حالا تو هز زمینه ای (انتی ویروس، بازی، نرم افزار های دیگه و ...)
    چرخ اختراع شده اونا که تو چرخ ساختن تخصص دارن بزار چرخشونو بسازن ما بریم یه چی دیگه بسازیم بهتر نیست ؟
    نمونش خیلی از بازی ها هستن که کلی خرجش میشه چند صد نفر روش کار می کنن . اما این وسط یه بازی ساده و کم هزینه میاد به اسم Angry Birds که صد برابر بقیه فروش میره . چرا چون یه چیز جدیده .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط runtime مشاهده تاپیک
    تا حدودی باهاتون موافقم ... ولی به نظرتون برای کسب تجربه و بالابردن سطح علمی و محک زدن خودمون هم که شده ... نمیشه استارتشو زد؟ ... حالا تا هر جایی بتونیم ادامه بدیم ... حداقل برای خودمون تجربه هایی کسب کردیم!
    به نظر من ارزشش رو داره... به خصوص برای بنده که تجربه ی کمی در این زمینه دارم...
    وقتی با یک مقدار تفکر بیشتر و با یک ایده بهتر میتونی به اهداف بهتری برسی باید بگم نه.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    اگر ایده داشتم که به شما نمیگفتم.خودم اجراش میکردم.
    الان یک ایده opensource دارم که تازه توی github آپلودش کردم هنوز کامل آپلودش نکردم.فقط اسمش هست.
    https://github.com/Behrooz-Amoozad/MVDB
    اگر واقعا به OpenSource علاقه دارید خوشحال میشم کمک کنید.

  20. #20

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام و با تشکر از همه مخصوصا runtime عزیز
    جالبه که توی این وضعیت 2 روز دسترسی به اینترنت من قطع شد ... ! ببخشید ... !

    در حالی که شما ها در حال بحث بودیت من در حال طراحی آخر آنتی ویروس بودم ... ! (وقتی شروعش کردم قرار نبود با حرف و نظر کسی نا امید بشم)
    حتی اگه خودم به تنهایی توسعه بدم ... باز هم توسعه میدم ... بالاخره این کار ثمره میده ... میگن نا برده رنج کنج میسر نمیشود ... میدونید که !
    من این تایپیک رو زدم برای اعلان همکاری بچه های پایه ی این کار ...
    کفتگویی که تا الان انجام دادیم قبلا داخل این تایپیک بحث شده ...

    خب حالا ... این جمله های زیر بعضی هاشون قبلا بودن و بعضی ها شونم بعدا توسط دوستان به ما اراعه میشن ... : دی
    ما پول نداریم ... تخصص نداریم ... کپی رایت نداریم ...:::: سیستم عامل رو نمیشناسیم ... برنامه نویسی سطح پایین بلد نیستیم ... قدرت رقابت نداریم ... زندگی به پول نیاز داره ... اگه پول نباشه چطوری زندگی کنیم ... حوصله ی کد نویسی هم نداریم ... کی حال داره این کار رو کنه ... کسی از این نرم افزار استفاده نمیکنه ... هوش مصنوعی بلد نیستیم ... کی پشتیبانی نمیکنه ... کی بلده این کار رو کنه ... هممون سر کاریم ... مگه الافیم ... بودجه نمیدن ... تا ناد مونده کی میاد از آنتی ویروس شما استفاده کنه ... نورتون بهتره ... شما تخصص دارید ... شما بلدیت آنتی ویروس بنویسید ... کرک و برنامه نویسی بلد هستید ... تحلیل ویروس چی ... ویروس چیه ... آنتی ویروس چیه ... چی به چیه ... .. !

    خب ... خواهشا اگه قراره از این حرف ها بزنید کلا پست ندید ... با تشکر ...

    نکته : دارید از موضوع خارج میشید ... آشیانه یکی از بهترین گروه های هکری دنیاست که همه ی هکر های الان ایران مدیون این تیم و انجمن بین المللی این تیم هستند ... هر چند که جدیدا داره بچه بازی میشه ولی من خودم برای ایران و به اسم آشیانه کار های زیادی کردم و افتخار هم میکنم ... !
    کلا ... آشیانه ربطی به این موضوع نداره و اگه قراره کسی در این مورد بحث کنه داخل ashiyane.org این گفتگو ور انجام بده ... لطفا ... !
    من پایه میخوام ... هر ک پایه هست یا علی ...

    با نام خدا و با یاد مهدی و برای سربلندی ایران و خودمون ... پروژه رو توسعه میدیم ... هست .. ؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    ما پول نداریم ... تخصص نداریم ... کپی رایت نداریم ...:::: سیستم عامل رو نمیشناسیم ... برنامه نویسی سطح پایین بلد نیستیم ... قدرت رقابت نداریم ... زندگی به پول نیاز داره ... اگه پول نباشه چطوری زندگی کنیم ... حوصله ی کد نویسی هم نداریم ... کی حال داره این کار رو کنه ... کسی از این نرم افزار استفاده نمیکنه ... هوش مصنوعی بلد نیستیم ... کی پشتیبانی نمیکنه ... کی بلده این کار رو کنه ... هممون سر کاریم ... مگه الافیم ... بودجه نمیدن ... تا ناد مونده کی میاد از آنتی ویروس شما استفاده کنه ... نورتون بهتره ... شما تخصص دارید ... شما بلدیت آنتی ویروس بنویسید ... کرک و برنامه نویسی بلد هستید ... تحلیل ویروس چی ... ویروس چیه ... آنتی ویروس چیه ... چی به چیه ... .. !
    به نظر من تقریبا همشون قابل حل هستن.مثل پول و سواد و پشتیبانی.
    و حتی یک مشکل اساسی در همه رقبا وجود داره که شما با OpenSource بودن حل کردید.
    اثبات عدم وجود نرم افزار جاسوسی و backdoor در آنتی ویروس که به نظرم خیلی مهمه.حداقل توی ایران.

    ولی یادتون باشه قابل حل بودن تا حل شدن خیلی فاصله داره و شما هستید که باید این مسیر رو برید.

    موفق باشید.

  22. #22

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    با سلام و با تشکر از همه مخصوصا runtime عزیز
    جالبه که توی این وضعیت 2 روز دسترسی به اینترنت من قطع شد ... ! ببخشید ... !

    در حالی که شما ها در حال بحث بودیت من در حال طراحی آخر آنتی ویروس بودم ... ! (وقتی شروعش کردم قرار نبود با حرف و نظر کسی نا امید بشم)
    حتی اگه خودم به تنهایی توسعه بدم ... باز هم توسعه میدم ... بالاخره این کار ثمره میده ... میگن نا برده رنج کنج میسر نمیشود ... میدونید که !
    من این تایپیک رو زدم برای اعلان همکاری بچه های پایه ی این کار ...
    کفتگویی که تا الان انجام دادیم قبلا داخل این تایپیک بحث شده ...

    خب حالا ... این جمله های زیر بعضی هاشون قبلا بودن و بعضی ها شونم بعدا توسط دوستان به ما اراعه میشن ... : دی
    ما پول نداریم ... تخصص نداریم ... کپی رایت نداریم ...:::: سیستم عامل رو نمیشناسیم ... برنامه نویسی سطح پایین بلد نیستیم ... قدرت رقابت نداریم ... زندگی به پول نیاز داره ... اگه پول نباشه چطوری زندگی کنیم ... حوصله ی کد نویسی هم نداریم ... کی حال داره این کار رو کنه ... کسی از این نرم افزار استفاده نمیکنه ... هوش مصنوعی بلد نیستیم ... کی پشتیبانی نمیکنه ... کی بلده این کار رو کنه ... هممون سر کاریم ... مگه الافیم ... بودجه نمیدن ... تا ناد مونده کی میاد از آنتی ویروس شما استفاده کنه ... نورتون بهتره ... شما تخصص دارید ... شما بلدیت آنتی ویروس بنویسید ... کرک و برنامه نویسی بلد هستید ... تحلیل ویروس چی ... ویروس چیه ... آنتی ویروس چیه ... چی به چیه ... .. !

    خب ... خواهشا اگه قراره از این حرف ها بزنید کلا پست ندید ... با تشکر ...

    نکته : دارید از موضوع خارج میشید ... آشیانه یکی از بهترین گروه های هکری دنیاست که همه ی هکر های الان ایران مدیون این تیم و انجمن بین المللی این تیم هستند ... هر چند که جدیدا داره بچه بازی میشه ولی من خودم برای ایران و به اسم آشیانه کار های زیادی کردم و افتخار هم میکنم ... !
    کلا ... آشیانه ربطی به این موضوع نداره و اگه قراره کسی در این مورد بحث کنه داخل ashiyane.org این گفتگو ور انجام بده ... لطفا ... !
    من پایه میخوام ... هر ک پایه هست یا علی ...

    با نام خدا و با یاد مهدی و برای سربلندی ایران و خودمون ... پروژه رو توسعه میدیم ... هست .. ؟
    نصف اون حرفا رو من زدم بازم میگم !!!

    در مورد کار جدّی هم گه من نظرات خودمو گفتم :
    چطوی باید شروع کنیم وقتی ابتدایی ترین مراحل رو هم طی نکردیم و نمیدونیم چی میخوایم ؟
    برای شروع اگه با DB باشه بهتره چون فعلاً چه شما بخوای چه نخوای AI و سیستم مجازی نداریم !!
    اگه تا اینجا رو موافقی بگو تا از اینجا به بعد رو ادامه بدیم ، اگر نه ؛ که هیچی ! چون من نمیتونم سیستم مجازیی طراحی کنم.البته اگر کسانی که چنین توانایی دارن اعلان آمادگی کنن من هستم.

    روز خوش
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  23. #23

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    به این یه خط دقت نکرده بودم
    در حالی که شما ها در حال بحث بودیت من در حال طراحی آخر آنتی ویروس بودم ... ! (وقتی شروعش کردم قرار نبود با حرف و نظر کسی نا امید بشم)
    اگه میشه بیشتر توضیح بده تا الان چکار کردی ؟
    چه قابلیت های رو براش در نظر گرفتی ؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  24. #24

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    به این یه خط دقت نکرده بودم


    اگه میشه بیشتر توضیح بده تا الان چکار کردی ؟
    چه قابلیت های رو براش در نظر گرفتی ؟
    تو این 5 روز روزی یکی دو ساعت من تونستم از طراحی روی کاغد در محیط برنامه نویسی پیاده سازیش کنم ...
    داخل فرم برنامه که فعلا 2 تا هست و قراره 10 فرم( یا همون 2 فرم) باشه من قابلیت هایی که یه نرم افزار آنتی ویروس باید داشته با شه رو پیاده سازی کردم
    عکسشو آپلود کردم ببینید ... بعدا از همه ی صفحه هاش عکس میگیرم براتون تا ببینید (فعلا صفحه ی اصلی)

    در مورد کد نویسی هم که شاید 100 خط نشه ... اما این کد نویسی صرفا برای رابط برنامه هست ...
    البته فعلادارم روی الگوریتمی برای تبدیل فایل های یک پوشه یا درایو به MD5 کار میکنم ... (الگوریتم های زیادی با زبان C++‎‎‎ پیاده سازی شده اما به دلیل سرعت کم و فایل های زیاد برنامه کرش میکنه)
    فعلا دارم روش کار میکنم ... امید وارم هرچه سریعتر افراد زیادی اعلان آمادگی کنن تا کار سریعتر پیش بره ...

    اینم عکس پروژه ... البته گرافیکش برای طرح اولیه فکر کنم خوب باشه اما بعدا 100 برابر بهتر میشه ...

    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : سه شنبه 29 اسفند 1391 در 11:38 صبح

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    تو این 5 روز روزی یکی دو ساعت من تونستم از طراحی روی کاغد در محیط برنامه نویسی پیاده سازیش کنم ...
    داخل فرم برنامه که فعلا 2 تا هست و قراره 10 فرم( یا همون 2 فرم) باشه من قابلیت هایی که یه نرم افزار آنتی ویروس باید داشته با شه رو پیاده سازی کردم
    عکسشو آپلود کردم ببینید ... بعدا از همه ی صفحه هاش عکس میگیرم براتون تا ببینید (فعلا صفحه ی اصلی)

    در مورد کد نویسی هم که شاید 100 خط نشه ... اما این کد نویسی صرفا برای رابط برنامه هست ...
    البته فعلادارم روی الگوریتمی برای تبدیل فایل های یک پوشه یا درایو به MD5 کار میکنم ... (الگوریتم های زیادی با زبان C++‎‎ پیاده سازی شده اما به دلیل سرعت کم و فایل های زیاد برنامه کرش میکنه)
    فعلا دارم روش کار میکنم ... امید وارم هرچه سریعتر افراد زیادی اعلان آمادگی کنن تا کار سریعتر پیش بره ...

    اینم عکس پروژه ... البته گرافیکش برای طرح اولیه فکر کنم خوب باشه اما بعدا 100 برابر بهتر میشه ...

    من روی هش کردن گروهی فایل ها یک مقدار کار کردم.اگر کاری از دستم بر بیاد هستم
    پیشنهاد من اینه که از finger-tree برای نگهداری hash فایلها به شکل گروهی استفاده کنید تا سرعت جست و جوی دیتابیستون کمتر بشه.البته این روش در تست فایلها تاثیری نداره.
    اگر امکان داره پروژه رو بگزارید روی github یا sf.net که بتونیم کد رو بخونیم و ارسال patch راحتتر باشه.

    (من نمیتونم full-time یا حتی part-time باشم ولی میتونم هر چند روز یک بار چند تا patch بفرستم.)

  26. #26

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    البته فعلادارم روی الگوریتمی برای تبدیل فایل های یک پوشه یا درایو به MD5 کار میکنم ... (الگوریتم های زیادی با زبان C++‎‎‎‎ پیاده سازی شده اما به دلیل سرعت کم و فایل های زیاد برنامه کرش میکنه)
    فعلا دارم روش کار میکنم ... امید وارم هرچه سریعتر افراد زیادی اعلان آمادگی کنن تا کار سریعتر پیش بره ...
    ببین دوست عزیز ،ظاهراً این پروژه فقط برای MSWin هستش دیگه نه ؟؟
    اگه اینطوری باشه به احتمال 80درصد از Threadها استفاده نکردی (چون گفتی Crash میشه)
    برای اینکار باید توی چند Thread جدا کارهاتو انجام بدی و در اخر نتایج رو دریافت کنی .

    اما اگه از Threadهم استفاده کردی بیشتر توضیح بده بالاخره شاید تونستم کمک کنم.

    درضمن اگه میشه برای امشب یا امروز بعد ظهر یک ساعت رو مشخص کن تا باهم به این مسئله بپردازیم ،اینطوری بحث خیلی کند پیش میره!
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  27. #27

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز ،ظاهراً این پروژه فقط برای MSWin هستش دیگه نه ؟؟
    اگه اینطوری باشه به احتمال 80درصد از Threadها استفاده نکردی (چون گفتی Crash میشه)
    برای اینکار باید توی چند Thread جدا کارهاتو انجام بدی و در اخر نتایج رو دریافت کنی .
    اما اگه از Threadهم استفاده کردی بیشتر توضیح بده بالاخره شاید تونستم کمک کنم.
    درضمن اگه میشه برای امشب یا امروز بعد ظهر یک ساعت رو مشخص کن تا باهم به این مسئله بپردازیم ،اینطوری بحث خیلی کند پیش میره!

    بهروز جان همونطور که دیدی پروژه با qt هست که میشه روی Mac و Linux و Symbiyan و به زودی بر روی android و ios و ... اجرا بشه ... که ((البته که 100 البته وقتی قراره Hook انجام بشه و سطح کرنل برنامه نویسی بشه باید برای هر سیستم پروژه های جداگانه توسعه داده بشه که این خودش خیلی کار داره ... اما فعلا و فقط بر روی MSWin قراره کار بشه ... ))

    فعلا روی این بخش به صورت جدی کار نمیکنم (یه جورایی برای گرم شدنه) بعدا روش خیلی کار میکنم ( در باره ی چند Thread شدن ... به نظر شما به قدرت CPU بستگی نداره)
    آخه هم برنامه کرش میکنه و هم CPU بالا میره ...

    خودت حساب کن از بین 1850000 فایل قراره فایل های اجرایی مثل exe و dll و com , jar و ... قراره فیلتر بشن و دونه دونه به MD5 تبدیل بشن که اگه حجم فایل ها زیاد باشه که واییییی ...
    حالا بعد از MD5 شدن قراره با دیتابیسی متشکل از 650000(که هر روز قراره زیاد تر بشه) MD5 مقایسه بشه که این تازه شناسایی هست ...
    حالا بعد از شنایایی خودم هنوز نمیدونم چطور دستکاری های ریجستری و ... و فایل های ویروسی و ... و فایل های اجرایی (مثل خود ویروس که اجرا شده) رو چطوری تشخیص بدم و از حافضه بیرون بکشم و حذف کنم ...
    جدا از اینا ... فکر نکنم لازم باشه برای هر ویروس کد نویسی کنیم ... باید اونم از دیتابیس استفاده بشه که خودش کلی سیستم رو درگیر میکنه ... کلا هنگ میکنه ... نظرت چیه ... ؟
    فکر بهتری داری ؟ ( البته خنده داره که از همین الان دارم کلا تصمیم گیری میکنم )

    runtime عزیز هم داره روی لوگوی برنامه کار میکنه ...

    و اما برای امشب میتونم بیام ++ چت کنیم یا ... ؟
    و در آخر ... بهروز جان من هنوز نفهمیدم که شما با ما هستید یا نه ... با ایمیل به من خبر بدید + چطوری میتونید کمکون کنید ...

    نکته : دوستان میل های من به صورت زیر هستن که اولیشو بیشتر سر میزنم (خیلی بیشتر) :

    abbasnaghdi@outlook.com
    abbasnaghdi@iran.com
    abbasnaghdi@hotmail.com
    abbasnaghdi@live.com
    abbasnaghdix@gmail.com
    abbasnaghdi@ymail.com

    .................................................. .................................................. ..........................
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : پنج شنبه 01 فروردین 1392 در 11:27 صبح

  28. #28

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    فعلا روی این بخش به صورت جدی کار نمیکنم (یه جورایی برای گرم شدنه) بعدا روش خیلی کار میکنم ( در باره ی چند Thread شدن ... به نظر شما به قدرت CPU بستگی نداره)
    آخه هم برنامه کرش میکنه و هم CPU بالا میره ..
    به قدرت سخت افزاری که بستگی داره ؛ خیلی زیاد
    چون End-User برنامه ما (AV) نمی خواد که وقتی AV رو نصب میکنه سیستمش از زمانی که ویروسی بوده کندتر عمل کنه

    حالا بعد از شنایایی خودم هنوز نمیدونم چطور دستکاری های ریجستری و ... و فایل های ویروسی و ... و فایل های اجرایی (مثل خود ویروس که اجرا شده) رو چطوری تشخیص بدم و از حافضه بیرون بکشم و حذف کنم ...
    دو تا راه داریم :

    1. یا قراره در بعد از اجرای ویروس اونو شناسایی کنیم (سیستم ویروسی شده بعد AV نصب شده)
    2. AV روی سیستم نصبه و virus می خواد اجرا بشه .

    برای اولی که اگه توی DB باشه تمومه :
    بصورت خیلی خفن لیست Process ها رو بدست میاریم بعد آدرس فایل اونها در سطح دیسک و مقایسه با عناصر DB.
    ولی برای دومی ماباید توایع API که مربوط به Process ها میشن رو در Kernel-Mode زیر نظر بگیریم (Hook) مثلاً تابع :ZwOpenProcess یا NtOpenProcess .
    وقتی خواستند Process خاصی رو اجرا کنن (باید مراحل اجرای برنامه ها رو بدونید ) قبل از اجرا مقایسه انجام میشه یا Virus هست یا نیست اگه باشه که از اجرا جلو گیری میشه اگر هم نه که خوش به حالش

    یه نصیحت دوستانه :
    حتما! ؛فعلاً که داری برای MSWin کار میکنی کتاب Windows Internals رو بخون ، من خودم هم مدتی میشه شروع کردم روزی چند دقیقه تا چند ساعت وقت میذارم چون باید این کتابو 20 بشی.
    یه سایت پر از کتاب های کم یاب
    جدا از اینا ... فکر نکنم لازم باشه برای هر ویروس کد نویسی کنیم ... باید اونم از دیتابیس استفاده بشه که خودش کلی سیستم رو درگیر میکنه ... کلا هنگ میکنه ... نظرت چیه ... ؟
    فکر بهتری داری ؟ ( البته خنده داره که از همین الان دارم کلا تصمیم گیری میکنم )
    برای Data Base فکری کردی ؟
    و در آخر ... بهروز جان من هنوز نفهمیدم که شما با ما هستید یا نه ... با ایمیل به من خبر بدید + چطوری میتونید کمکون کنید ...
    راستش من با خودم هستم
    ولی هروقت ،هرجوری بتونم به همه کمک می کنم.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  29. #29
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    تا اونحایی که من میدونم همه فایل رو نباید برای MD5 بخونید.
    اگر به ۱۳۰۰ بایت اول(NTFS) راضی باشید و دو مرحله تست انجام بدید سرعتتون خیلی بیشتر میشه.
    خیلی از آنتی ویروس ها اول طول فایل رو تست میکنند.

    استفاده از ترد فقط وقتی جواب میده که از وضعیت هارد اطلاع داشته باشیم.
    و دقیقا وضعیت هد ها دیسک ها و کش رو بدونیم.در غیر این صورت فقط باعث کند تر شدن سیستم میشیم.
    دقیقا به همون اطلاعاتی نیاز داریم که Sun ZFS نیاز داره.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : یک شنبه 27 اسفند 1391 در 19:31 عصر

  30. #30

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط runtime مشاهده تاپیک
    نظر به این که با موافقت آقای نقدی بنده به عنوان گرافیست کارمو شروع کردم .. الان دارم روی لوگو و آیکون برنامه کار میکنم .. و همینطور اگه دوستان و آقای نقدی مایل باشید برای سایت هم برنامه بریزیم...
    نظرتون رو بگید.
    ممنون.
    عجله نکن (برای سایت)بذار کار واقعی کمی پیش بره بعد .

    اما برای UI برنامه هر کاری میتونی انجام بده ،دمت گرم
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  31. #31

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با تشکر از runtime عزیز ... فکر نمیکردم اینقدر سریع درستش کنی ... آفرین ...
    لوگوش زیباست ... یه همچین چیزی باید باشه ... فقط
    در مورد نام پروژه ... بچه ها خواهش میکنم نظر بدین برای نام گذاری ...(هرچند قرار بود توسط تیم اصلی نام گذاری بشه ... بعدا قابل تغییر هست ... شاید تغییر کنه ... شایدم نه)

    من که خودم از اسم های زیر خوشم میاد :

    Sky Fortress (دژ آسمان)
    Avesta (اوستا)

    البته runtime جان هم اسم های زیبایی رو به من پیام خصوصی دادن که من دوست دارم ... (خودش بگه بهتره)
    شما چی میگین ... ؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    فراموش کردم بگم که rkhunter از همین روش مقایسه فایل ها با دیتابیس hash استفاده میکنه. البته در rkhunter الگوریتم SHA1 استفاده شده.
    چون هم سریعتره و هم دقیقتر.
    البته اگر از SHA256 استفاده کنید بهتره.

  33. #33

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    محمد جان گفتم شاید بهتر باشه اسمتو نگم (نمیدونم)
    ببخشید ظاهرا من فرق لوگو و آیکن رو نمیدونم ... !
    من که همون سایروس رو که گفتی رو دوست دارم ...
    حالا نمیدونم ... بقیه ی بچه ها نظر شما چیه ... ؟


    و FastCode عزیز :
    به این نوع روش hash کردن امضای فایل یا اصطلاحا امضای ویروس میگن که :
    SHA1 دقیق تر هست و لی سریعتر نیست ... !
    MD4 از MD5 سریعتر هست و در عوض MD5 دقیق تره و البته که SHA1 از MD5 و MD4 کند تر هست و در عوض دقیق تر هست ... پس ما هم میخوایم سریع باشه و هم دقیق ( نه سیخ بسوزه نه کباب ... میدونی که ... !)

    و البته اگه از SHA256 و ... استفاده کنم 200 سال طول میگشه تا فقط درایو C رو hash کنم ... ! میدونی که ... !

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    md5 فقط در سیستم های قدیمی از sha1 سریعتره
    behrooz@behrooz:~$ openssl speed md5 sha1 sha256
    Doing md5 for 3s on 16 size blocks: 10431958 md5's in 3.00s
    Doing md5 for 3s on 64 size blocks: 7654383 md5's in 3.00s
    Doing md5 for 3s on 256 size blocks: 4322412 md5's in 3.00s
    Doing md5 for 3s on 1024 size blocks: 1570576 md5's in 3.00s
    Doing md5 for 3s on 8192 size blocks: 225572 md5's in 3.00s
    Doing sha1 for 3s on 16 size blocks: 11880910 sha1's in 3.00s
    Doing sha1 for 3s on 64 size blocks: 8392762 sha1's in 2.99s
    Doing sha1 for 3s on 256 size blocks: 4576908 sha1's in 3.00s
    Doing sha1 for 3s on 1024 size blocks: 1650067 sha1's in 3.00s
    Doing sha1 for 3s on 8192 size blocks: 243004 sha1's in 3.00s
    Doing sha256 for 3s on 16 size blocks: 8622165 sha256's in 2.89s
    Doing sha256 for 3s on 64 size blocks: 4983553 sha256's in 3.00s
    Doing sha256 for 3s on 256 size blocks: 2177055 sha256's in 3.00s
    Doing sha256 for 3s on 1024 size blocks: 670435 sha256's in 3.00s
    Doing sha256 for 3s on 8192 size blocks: 90343 sha256's in 3.00s
    OpenSSL 1.0.1e 11 Feb 2013
    built on: Mon Feb 11 18:52:45 UTC 2013
    options:bn(64,64) rc4(16x,int) des(idx,cisc,16,int) aes(partial) blowfish(idx)
    compiler: gcc -fPIC -DOPENSSL_PIC -DZLIB -DOPENSSL_THREADS -D_REENTRANT -DDSO_DLFCN -DHAVE_DLFCN_H -m64 -DL_ENDIAN -DTERMIO -g -O2 -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -Wformat -Werror=format-security -D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wl,-z,relro -Wa,--noexecstack -Wall -DMD32_REG_T=int -DOPENSSL_IA32_SSE2 -DOPENSSL_BN_ASM_MONT -DOPENSSL_BN_ASM_MONT5 -DOPENSSL_BN_ASM_GF2m -DSHA1_ASM -DSHA256_ASM -DSHA512_ASM -DMD5_ASM -DAES_ASM -DVPAES_ASM -DBSAES_ASM -DWHIRLPOOL_ASM -DGHASH_ASM
    The 'numbers' are in 1000s of bytes per second processed.
    type 16 bytes 64 bytes 256 bytes 1024 bytes 8192 bytes
    md5 55637.11k 163293.50k 368845.82k 536089.94k 615961.94k
    sha1 63364.85k 179644.40k 390562.82k 563222.87k 663562.92k
    sha256 47735.17k 106315.80k 185775.36k 228841.81k 246696.62k
    سرعت یک هسته پردازنده من در محاسبه sha256 تقریبا ۴ برابر و sha1 تقریبا ۱۰ برابر هارد دیسکم در حالت raw هست که فکر میکنم کافی باشه.
    md5 خیلی وقت هست که ضعف های امنیتیش مشکل ساز شده.
    و همین یک سال پیش بود که مایکروسافت اعلام کرد برای تست امنیت و تغییر فایل sha1 هم فایده نداره چون چند مورد پیدا شده بود که جعل شده بود.(البته توی این مورد ظاهرا اشکال از یکی از library های ویندوز ۷ بوده که خیلی ها هنوز بدون به روز رسانی ازش استفاده میکنند.)

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    حديث داريم :
    إذا كان الأمر كذلك، الذين لم تتحدث إلى، قانون مكتوب في مكان ما كان بالفعل كنت
    اگر اينقدر كه حرف زدين ، كد نوشته بوديد ، الان به يه جايي رسيده بوديد.

    ترجمه از گوگله به من ربطي نداره

  36. #36

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سرعت یک هسته پردازنده من در محاسبه sha256 تقریبا ۴ برابر و sha1 تقریبا ۱۰ برابر هارد دیسکم در حالت raw هست که فکر میکنم کافی باشه.
    md5 خیلی وقت هست که ضعف های امنیتیش مشکل ساز شده.
    و همین یک سال پیش بود که مایکروسافت اعلام کرد برای تست امنیت و تغییر فایل sha1 هم فایده نداره چون چند مورد پیدا شده بود که جعل شده بود.(البته توی این مورد ظاهرا اشکال از یکی از library های ویندوز ۷ بوده که خیلی ها هنوز بدون به روز رسانی ازش استفاده میکنند.

    تمام آنتی ویروس های دنیا از MD5 + SHA1 استفاده میکنن ... یعنی هم MD5 و هم SHA1 مثل MacAfee یا Norton یا ...
    حتما دلیلی داره دیگه ... شما چیز دیگه ای فکر میکنید ... تنها دلیل استفاده از MD5 اینه که دیتا بیس های آماده هست ... بعدا SHA1 هم اظافه میشه (رو همین MD5 هم هنگ میکنه چه برسه که SHA1 هم اظافه بشه)

    حديث داريم :
    إذا كان الأمر كذلك، الذين لم تتحدث إلى، قانون مكتوب في مكان ما كان بالفعل كنت
    اگر اينقدر كه حرف زدين ، كد نوشته بوديد ، الان به يه جايي رسيده بوديد.

    ترجمه از گوگله به من ربطي نداره

    ترجمش با گوگل میشه این :

    اگر چنین است، که شما را به صحبت می کنید، این قانون در محل از آنچه در حال حاضر شما نوشته شده است

    ترجمش با مایکروسافت میشه این :

    اگر چنین است، که شما را به صحبت کرده است، در حال حاضر قانون نوشته شده است در جایی بود

    ما هم حرف میزنیم و هم کد میتنویسیم ... + هم کد مینویسیم و هم حرف میزنیم ... + این حرف ها نیازه ... نمیشه که همینجوری هر چی دلمون خواست کد بنویسیم ... ! (میدونید که)

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    SHA1
    439448 عدد فایل معادل 194265088 کیبی بایت.
    time find . -type f -exec sha1sum {} >> SHA1SUMS \

    real 80m9.464s
    user 23m56.807s
    sys 10m45.527s
    میبینید که خیلی سریعه و تقریبا همون نسبت یک به چهار بین دیسک و CPU رعایت شده.

  38. #38

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلامی دوباره ...
    پست کاری :

    تا الان هرچی پست دادیم دیگه بسته ...

    نکته : پروژه به صورت ((رسمی)) از تاریخ اول فروردین 1392 آغاز میشه (یعنی کلید شروع) + از 20 فروردین به صورت جدی توسعه داده میشه و با اظافه شدن اولین قابلیت ها برای آزمایش به صورت متن باز اراعه میشه ... نام پروژه که محمد عزیز هم داخل پست خودش اعلان کرد Cyrus Security Guard هست که این نام به صورت رسمی هست ...

    ما چند نفر هستیم که محمد جان بخش گرافیک رو به دست میگیره + سایت مربوطه
    منم خودم وظیفه ی مدیریت و توسعه ی برنامه ی اصلی رو دارم که با اظافه شدن اهل تخصصش مسئولیت های من کمتر میشه (اینجاش واقعا کمک نیاز دارم)
    دوتا از دوستان من هم که بعدا آشنا میشید وضیفه ی تحلیل ویروس ها و ارائه ی گذارشات + داده سازی و ... رو برعهدا دارن
    یکی از دوستان من هم که بعدا آشنا میشید وظیفه ی مستند سازی و تجزیه و تحلیل برنامه قبل از انتشار رو بر عهده داره + کمک در الگوریتم نویسی و قابلیت های جدید

    این هایی رو که میگم باهاشون آشنا میشید ... من به صورت حضوری با اینها ارتباط دارم ... که به زودی در این تایپیک همه رو فراخانی میکنم

    بقیه ی دوستان هم نظیر FastCodr و بهروز عباسی و بقیه ی بچه های برنامه نویس ... که تا الان خیلی کمک کردن ... و جا داره که یه تشکر مخصوص از اینها بکنیم این دوستان نشون دادن که خیلی میتونن کمک کنن ... پس من خواهش میکنم هر کمکی میتونن به ما برسونن چون واقعا نیاز هست ...

    فعلا ارتباط ها در این تایپیک هست ... تا بعد که سایت اصلی خود پروژه آماده بشه ... + با استفاده از ایمیل و پیام خصوصی
    لطفا بچه ها اگر ایده یا نظر یا انتقادی دارید به ما کمک کنید ...

    نکته : هر قابلیتی که قراره اظافه بشه ... در مورد الگوریتم و کد نویسی و ... به صورت کامل بحث میشه ...
    نکته : برای توسعه ی برنامه ی اصلی و پشتیبانی واقعا به کمک نیاز داریم چون افرادمون کمه ...
    نکته : بچه ها خواهش میکنم از افرادی که در این زمینه میتونن کمک کنن برای این کار و به این تایپیک دعوت کنید ...

    مطمعنم با شروع رسمی توسعه افراد زیادی علاقه نشون میدن + وقتی سایت آپ بشه و برنامه روی اون قراربگیره ...

    به نظر شما چیز دیگه ای لازمه ... ؟

    با نام الله پله پله بالا میریم ...

    این پست بعدا اصلاح یا کامل تر میشه ... (در پست های بعدی)
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : دوشنبه 28 اسفند 1391 در 22:49 عصر

  39. #39

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    یعنی دیگه توی این تاپیک در مورد کد نویسی و این حرفا بحث نشه ؟؟؟؟

    شاید یک راه حل برای افزایش سرعت گرفتن Hash

    CheckSumMappedFile function (Windows)

    میشه با تابعی که معرفی کردم Check sum گرفت و از اون Hash تهیه کرد

    من الان وقت ندارم تست کنم روی چندتا فایل تست کنید ببینید خروجی همین تابع منحصر به فرد هست یا نه :
    مثلاً یکبار روی یک فایل تست کن و یک تغییر کوچیک توش بده و بعد دوباره تست کن اگه نتیجه فرق کرد ،میشه روش حساب کرد.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  40. #40
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    Smile نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    خب از بعد از ظهر تا الان که ساعت نزدیک 1 شب هستش داشتم تمامی لوگو های نرم افزارهای مرتبط رو بررسی میکردم ... که نتیجه ی کار این شد...
    شاید بگید خیلی ساده هستش .. ولی خیلی از آیکون های معروف از این هم ساده تر هستند ... این نرم افزار هم به نظرم توی آیکونش نباید زیاده روی کنم
    علامت C که واضحه .. اون دایره رو گذاشتم تا یه مقداری به چشم شبیهش کنم...
    رنگبندی هم می تونه تغییر کنه...


صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پروژه ساخت آنتی ویروس
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 96
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 13:18 عصر
  2. چگونه در ساخت پروژه های متن باز مشارکت کنیم؟
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 22:30 عصر
  3. کنسرسیوم مدیریت پروژه های متن باز
    نوشته شده توسط Identifier در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 19:39 عصر
  4. جامعه متن‌باز از پروژه openSUSE ناول استقبال کرد
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •