نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر پس زمینه اشیاء

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    تغییر پس زمینه اشیاء

    سلام
    من کیوت رو تازه شروع کردم
    میخوام رنگ پس زمینه یه pushButton رو عوض کنم، چندتا کد از نت پیدا کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.
    اولی:
    ui->cmdEqual->setStyleSheet("cmdEqual{background-color:blue;}");

    دومی:

    QPalette palette=ui->cmdEqual->palette();
    palette.setColor(ui->cmdEqual->backgroundRole(),Qt::blue);

    سومی:
    ui->cmdEqual->setPalette( QPalette(Qt::blue));

    زمان طراحی هم تو خصوصیت Pallete رنگ رو عوض کردم ولی اثری نداره!
    ممکنه از تم Gnome shell باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: تغییر پس زمینه اشیاء

    با Style Sheet :
    setStyleSheet("background-color:green;color:red;");

    روش دوم :
        i_palette.setColor(ui->lcdNumber->foregroundRole(),QColor(255,0,0));
    ui->lcdNumber->setPalette(i_palette);

  3. #3

    نقل قول: تغییر پس زمینه اشیاء

    داخل Qt Creator در بخش تنضیمات (Propertis) شما میتونید StyleSheet رو تنظیم کنید ... مثلا :

    }QPushButton
    background-color: rgb(244, 244, 244);
    border-style: groove;
    border-width: 2px;
    border-radius: 10px;
    {


    خودش Wizard داره ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تغییر پس زمینه اشیاء

    ممنون ولی الان دکمه به حالت قدیمی دراومده و نسبت به بقیه متمایزه، اینو چطوری درستش کنم؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: تغییر پس زمینه اشیاء

    اونجوری که فکر نکنم درست بشه ، اما اگر رو Style Sheet ش کار کنی می تونی چیز بهتری در بیاری که به دردسرش نمی ارزه، فکر کنم اگر از Palette استفاده کنید ، بهتر باشه...

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ زمینه برای کنترل TabControl
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1401, 10:38 صبح
  2. [b]امکان تغییر رنگ زمینه در Command Button و Tab Page ؟
    نوشته شده توسط Heydari865 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 07:26 صبح
  3. تغییر رنگ زمینه کنترل trackbar
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1384, 01:00 صبح
  4. سوال:تغییر رنگ زمینه در تابع Msgbox
    نوشته شده توسط احمد ذبیحی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 16:05 عصر
  5. تغییر پس زمینه سلول جدول
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 00:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •