نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: cookie

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    cookie

    سلام
    برای برنامه زیر میخوام یه کوکی بنویسم که انقضاش یک ماه باشه ولی چند بار نوشتم نتونستم کامل بنویسم میخواستم اگه میشه شما کمک کنید
    ممنون


    <?php

    $a=$_POST["sal"];
    $b=$_POST["mah"];
    $c=$_POST["roz"];
    echo '<center>'.'<font face="b koodak" size="5" color="449922">'."نام شما:".$_POST["name"] .'</font>'. '<center>'.'<br/>';
    echo '<font face="b koodak" size="5" color="449922">'."نام خانوادگی شما:".$_POST["fname"] .'</font>'. '<br/>';
    echo '<font face="b koodak" size="5" color="449922">'."جنسیت شما:".$_POST["jensiat"].'</font>'.'<br/>';
    echo '<font face="b koodak" size="5" color="449922">'."تاریخ تولد شما:".$a."/".$b."/".$c.'</font>'.'<br/>';
    echo '<font face="b koodak" size="5" color="449922">'."آدرس شما:".$_POST["address"].'</font>'.'<br/>';





    ?>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: cookie

    سلام
    تاریخ انقضاش رو زمان فعلی+60*60*24*30 کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: cookie

    من تازه با cookieآشنا شدم زیاد خوب کد نوشتنش رو بلد نیستم اگه میشه کدش رو راهنمایی کنین
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: cookie

    برای مثال:

    <?php
    setcookie("theme", "blue", time()+60*60*24*30);
    ?>

    واسه آشنایی توضیحات w3schools رو بخون بعد مستندات خود سایت php

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: cookie

    این قسمت رو میتونید توضیح بدین
    time()+60*60*24*30
    برای چی ضرب کردین؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: cookie

    اونو اونطوری نوشتم تا بهتر متوجه بشی.
    ببین 60 ثانیه میشه یه دقیقه، 60 دقیقه میشه یه ساعت، یه ساعت ضرب در 24 میشه یه روز و یه روز ضرب در 30 میشه یه ماه.
    بعد این عدد بدست اومده رو با زمان فعلی جمع میکنیم که میشه یه ماه بعد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: cookie

    خب اگه همون اول بخوام بنویسم یک ماه چطوری بنویسم؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: cookie

    به جای اون کد های قبلی اینو برای زمان بزار:
    strtotime('+1 month');

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن وضعیت Cookie در Privacy مرورگر Client
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 10:15 صبح
  2. delete cookies
    نوشته شده توسط cpuman20 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1382, 23:37 عصر
  3. Cookies
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 11:27 صبح
  4. خواندن Cookie
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1382, 12:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •