نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    Question نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

    با سلام
    من میخوام یک سری فایل رو فرمت bmp یکباره برنامه از یک مسیر بخونه(مثلا مسیر رو ما بهش میدیم ) همه شون رو در دیتابیس درج کنه چطور باید اینکار رو انجام بدم
    ( توضیح بشترش اینکه مثلا یه جدولی داریم با فیلد ردیف و نام و محل عکس از اسم فایل ها به عنوان اسم و از مسیرفایل به عنوان مکان استفاده کنه )و ثبت در دیتابیس بشه
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

    سلام دوست عزیز
    برای اینکار باید مسیر رو بدی و با یک حلقه نام و مسیر کل رو بدست بیاره و دونه دونه در بانک ذخیره بشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

    سلام ممنون از پاسختون من تا اینجاش رو انجام دادم
    1- مسیر رو با یک دیالوگ انتخاب میکنم
    2- بعدش هرچی فایل هست رو تو یه آرایه رشته ای میرزم و تو یه لیست باکس نمایش میدم
    3- میتونم تک تکی تو لیست باکس انتخاب و اضافه کنم
    اما مشکل :
    من چطور از حلقه تو اینجا استفاده کنم ؟ به نظرم میاد یکی رو بخونم بعد اضاقه اش کنم و بعد حذف (از لیست باکس و بعدی ....ولی لیست باکس خاصیت "کارنت رو curent row "رو هم نداره!!!
    این هم کد:

    FolderBrowserDialog FbD= new FolderBrowserDialog();
    FbD.SelectedPath = "";
    if (FbD.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    {
    pa = FbD.SelectedPath;
    label1.Text = pa;
    string[] ss = Directory.GetFiles(pa);
    listBox1.Items.AddRange(ss);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

    از دوست کسی راهنمایی میکنه چطور باید سطر جاری تو لیست باکس رو بدست بیاریم؟؟؟؟؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه لیست یک سری فایل بار فرمت مشخص و درج یکباره در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    از دوست کسی راهنمایی میکنه چطور باید سطر جاری تو لیست باکس رو بدست بیاریم؟؟؟؟؟
    نمایش ایندکس یا همون شماره سطر:
    از صفر شروع میشود
    MessageBox.Show(listBox1.SelectedIndex.ToString())  ;

    نمایش خود عبارت:
    MessageBox.Show(listBox1.SelectedItem.ToString());


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 01:54 صبح
  2. سوال: تبدیل فایل متنی با فرمت مشخص به فایل XML
    نوشته شده توسط t_hagh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 11:15 صبح
  3. نحوه بدست اوردن حجم فایل مشخص در اکسس
    نوشته شده توسط vafadar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 09:44 صبح
  4. فایل متنی با فرمت مشخص
    نوشته شده توسط free در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 11:18 صبح
  5. یک سوال مهم : نحوه تبدیل متن به فایل Rtf
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 13:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •