نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نحوه ذخیره عکس در database

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نحوه ذخیره عکس در database

    سلام دوستان
    می خواستم یه پروژه ایجاد کنم که کاربر عکس انتخاب کنه ان عکس تو pictur box لود بشه و کاربر بتونه ادرس ان را در database ذخیره کنه خود عکس هم در شاخه ای در پروژه بشینه لطفا اگه کسی این کار را تا حالا انجام داده نمونه پروژه ان را برام بذاره یا اینکه بگه باید چی کار کنم . در ضمن در asp.net می دونم این کار به چه شکل هست اما در ویندوز و در C#‎ می خواهم این کار را انجام بدهم

  2. #2

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    سلام دوست عزیز
    به نظر من این کارتون درست نیست چون ممکن است اون فولدر که قراره عکس هاتون توی اون ذخیره شن پاک بشه یا یه عکسی هم نام اون عکساتون جایگذین بشه که قطعا جوابی که بدست میاد اشتباه است یعنی ممکنه عکسی خالف انتظارتون نشون بده

    اگه عکساتون را به صورت بایت در بانک اطلاعاتی ذخیره کنی مطمئن تر هستید

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    درود بر شما

    نمونه ذخیره مسیر تصویر در دیتابیس sql
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    سلام دوست عزیز خیلی از تون ممنونم .به نظر شما بهترین روش برای ذخیره سازی عکس همین روش هست دیگه چون خیلی ها میگن خوده عکس را ذخیره کن خیلی ها میگن ادرس ان را ذخیره کن اگه میشه اینم جواب بدید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    سلام دوست عزیز
    تمام نکاتی که دوستان گفتند صحیح و قابل اجرا است اما هیچ گونه کمبودی توی ذخیره آدرس فایل توی دیتابیس نیست چون می تونی فایلت را غیر قابل تغییرش کنی
    انتخا روش انجام کار با خودت هستش
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    از کلاس MemoryStream می تونی استفاده کنی روش خوبیه

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    سلام وشرمنده که مزاحم شدم من از روشی که گفته شد رفتم اما خطا صادر می کنه
    A generic error occurred in GDI+.
    هر چه قدر هم جستجو کردم به جایی نریسیدم
    اگه ممکنه کمکم کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    از کدام روش؟
    ذخیره خود عکس
    یا ذخیره آدرس فایل عکس

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    نحوه لود عکس ونمایش در picturebox


    //بارگذاری عکس از فایل
    private void butpic_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ofd.Filter = "Image Files(*.BMP;*.JPG;*.GIF)|*.BMP;*.JPG;*.GIF|All files (*.*)|*.*";
    ofd.Title = "انتخاب تصویر";

    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try{
    bmp = new Bitmap(ofd.FileName);

    if (bmp.Size.Height <= 172 || bmp.Size.Width <= 130)
    {

    picbox.Image = Image.FromFile(ofd.FileName);
    adr_bmp = ofd.FileName;
    txtfilepic.Text = adr_bmp;

    }
    else
    {
    MessageBox.Show(" سایز عکس صحیح نمی باشد حداکثر سایز عکس 129, 171 می باشد");

    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("فايل وارد شده فايل تصويري نميباشد");
    return;
    }
    }
    }


    برای ذخیره عکس به صورت باینری در پایگاه داده به صورت زیر عمل می کنید


    tblPersonal person = new tblPersonal();
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    picbox.Image.Save(ms, picbox.Image.RawFormat);
    byte[] arrpic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    person.Pic = arrpic;
    db.tblPersonals.InsertOnSubmit(person);
    db.SubmitChanges();


    اگر بخواهید آدرس عکس را ذخیره کنید
    به جای arrpic مقدار زیر را ذخیره می کنیم که به صورت رشته می باشد.

    person.Pic = ofd.FileName;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdadpaknejad مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز خیلی از تون ممنونم .به نظر شما بهترین روش برای ذخیره سازی عکس همین روش هست دیگه چون خیلی ها میگن خوده عکس را ذخیره کن خیلی ها میگن ادرس ان را ذخیره کن اگه میشه اینم جواب بدید .
    درود بر شما

    این روش که مسیر فایل تصویر رو در دیتابیس ذخیره کنین فکر کنم دیگه خیلی قدیمی شده

    جایی که برنامه شما دیتابیس به این قدرتمندی داره که می تونه با یه تعداد حجم بالا تصویر در خود ذخیره کنه

    دیگه که نیازی به این کارها داره

    البته امیدوارم بدتون نیاد شما با این کار مثل اینه که لقمه رو دور سرتون بچرخونین وتوی دهنتون بگذارین

    حالا به هر ترتیب باز نظر شما شرطه

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    از ذخیره ادرس عکس رفتم خطا صادر می کنه

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    دوست عزیز سلام ممنون که جواب دادین من از کد شما استفاده کردم و از طریق ذخیره ادرس عکس رفتم اما یه مشکلی هست
    زمتنی که ادرس را از ofd میگیریم ادرس جاری عکس را ب ما می ده در صورتی که بعد از اینکه ما ذخیره کردیم در فلان پوشه پروژه خودمون ادرس تغییر کرده و برای نمایش دوباره عکس با مشکل مواجه خواهیم شد . نظرت چیه ؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdadpaknejad مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام ممنون که جواب دادین من از کد شما استفاده کردم و از طریق ذخیره ادرس عکس رفتم اما یه مشکلی هست
    زمتنی که ادرس را از ofd میگیریم ادرس جاری عکس را ب ما می ده در صورتی که بعد از اینکه ما ذخیره کردیم در فلان پوشه پروژه خودمون ادرس تغییر کرده و برای نمایش دوباره عکس با مشکل مواجه خواهیم شد . نظرت چیه ؟؟
    با سلام

    خیلی ساده است
    اگه به اون مثالی که من براتون ارسال کرده ام تجه کرده باشین در هنگام ذخیره مسیر ما ابتدا می آییم مسیر جاری عکس رو به دیتابیس می فرستیم وآخر دستورات دکمه save با یک استریم یک کپی از خود عکس رو هم به پوشه imageدر پوشه bin میفرستیم

    حال اگه قرارباشه بیاییم قضیه رو برعکس بکنیم ابتدا کپی عکس رو به اون پوشه بفرستیم وبعد آدرس رو ذخیره بکنیم خوب چیز خنده داری می شه

    یعنی همه مسیر های ذخیره شده در دیتابیس بیش از یکی نمی شه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdadpaknejad مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خواستم یه پروژه ایجاد کنم که کاربر عکس انتخاب کنه ان عکس تو pictur box لود بشه و کاربر بتونه ادرس ان را در database ذخیره کنه خود عکس هم در شاخه ای در پروژه بشینه لطفا اگه کسی این کار را تا حالا انجام داده نمونه پروژه ان را برام بذاره یا اینکه بگه باید چی کار کنم . در ضمن در asp.net می دونم این کار به چه شکل هست اما در ویندوز و در C#‎‎ می خواهم این کار را انجام بدهم
    لینک ذخیره عکس در اس کیو ال

    http://alexmcse.blogsky.com/

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    نمونه ذخیره مسیر تصویر در دیتابیس sql
    دوست عزیز ممنون. ولی ببخشید که اینجا سوالم رو می پرسم. مخصوصا از کسی که این تاپیک رو زده
    ببینید بنده می خوام برنامه شما رو با این برنامه تلفیق کنم.
    یعنی اینکه بتونم هر چنتا عکس که می خوام به datagrid اضافه کنم و بعد که دکمه ذخیره رو زدم مثل برنامه شما اون رو ذخیره کنه. می خواستم ببینم چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد می خواستم بدونم چه جوری میشه تنظیم کنم که این عکس هایی که داره با هم آپلود میشه همگی برای یک مورد باشه. برای مثال یه ستون باشه که بشه یه عدد خاصی ( مثلا 1 ) رو به 10 تا عکسی که با هم آپلود میشن قرار بدیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    دوست عزیز این کار با شیوه ذخیره مسیر فایل امکان پذیر نیست البته هست اما چیز خوبی از کار در نمی آد

    بهتره به فکر ذخیره فایل در داخل دیتابیس باشین با حداقل 5 تا ستون

    1- آی دی 2- گروه یا همون کتگوری 3 - کدشناسایی گروه 4 -تصویر (که با توجه به ورژن sql تون نوع ستون رومشخص می کنین )

    اگه کد گروه رو به عنوان کلید در نظر بگیرین با انتخاب اون می تونین عکساتون رو فیلتر کنین

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    //بارگذاری عکس از فایل 
    private void butpic_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ofd.Filter = "Image Files(*.BMP;*.JPG;*.GIF)|*.BMP;*.JPG;*.GIF|All files (*.*)|*.*";
    ofd.Title = "انتخاب تصویر";

    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try{
    bmp = new Bitmap(ofd.FileName);

    if (bmp.Size.Height <= 172 || bmp.Size.Width <= 130)
    {

    picbox.Image = Image.FromFile(ofd.FileName);
    adr_bmp = ofd.FileName;
    txtfilepic.Text = adr_bmp;

    }
    else
    {
    MessageBox.Show(" سایز عکس صحیح نمی باشد حداکثر سایز عکس 129, 171 می باشد");

    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("فايل وارد شده فايل تصويري نميباشد");
    return;
    }
    }
    }

    این کد را بزنید سر در انجمن دورشم یک قاب بگیرید تا حالا ۱۰۰ بار این سوال را پرسیدند.

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ذخیره عکس در database

    دوست عزیز مسیر همشون یکی بشه اما نام ها که یکی نیست بر اساس نام عکس می گرده پیدا می کنه و لود می کنه.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل عجیب هنگام ذخیره عکس در DataBase
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 15:04 عصر
  2. نحوه ذخیره عکس در دیتابیس از طریق برنامه بصورت varbinary?
    نوشته شده توسط baran110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 11:30 صبح
  3. نحوه ذخیره عکس متحرک
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 14:54 عصر
  4. نحوه ذخیره عکس در دیتا بیس(پارادکس) و گله از مسولین سایت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 17:51 عصر
  5. نحوه ذخیره عکس در دیتا بیس(پارادکس) و گله از مسولین سایت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 12:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •